CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Pengantin Maut Di Majlis Perkahwinan, Ditembak Rakan Baik Sendiri

2-5-2018 06:24 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4947| Komen: 27

Description: Malang bagi seorang lelaki kerana ditembak mati di hari perkahwinannya.
Malang bagi seorang lelaki kerana ditembak mati di hari perkahwinannya.

Dalam kejadian di Kampung Rampur di daerah Lakhimpur Kheri, India itu, Sunil Verma, 25 ditembak di dada semasa duduk dikelilingi tetamu.


The Times of India melaporkan, rakaman video oleh jurugambar perkahwinan berjaya merakamkan saat-saat terakhir lelaki tersebut sebelum ditembak.

Foto: India Photo Agency
Menurut sumber lagi, seorang lelaki yang berpakaian warna oren kelihatan berdiri berdekatan dengan pengantin lelaki sambil memegang pistol.

Dia kemudiannya menembak ke dada mangsa sebelum mangsa rebah.


Laporan menyatakan, suspek adalah rakan karib mangsa.

Polis berkata, "Pengantin itu terbunuh semasa meraikan majlisnya, tetapi polis juga sedang meneliti sudut lain." -CARI
7

Bagus
7

Marah
13

Terkejut
6

Sedih
4

Lawak

Bosan

Friends Rank (37 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote shernazz 2-5-2018 06:38 PM
Awat?
Rampas awek kawan jadi bini.ka?
Quote Bedah.Cun 2-5-2018 06:50 PM
Kepam nya
Quote Konahhh 2-5-2018 07:35 PM
Huish kesiannyaaa
Quote dani-rox 2-5-2018 07:47 PM
rilek pulak tetamu yg duduk sebelah si penembak
agaknya desensitize sbb bertahun2 hidup dlm suasana ganas dan tak bertamadun.
Quote exclusive_vvip 2-5-2018 08:02 PM
dani-rox replied at 2-5-2018 07:47 PM
rilek pulak tetamu yg duduk sebelah si penembak
agaknya desensitize sbb bertahun2 hidup dlm suasana ...

agaknya org tu asalnya ingat si penembak tu bergurau kot,tak expect pistol betol..yg sebelah pengantin tu pun sama, memula tu nampak cam sengih2 lagi lpas pengantin tu kene tembak...bila pengantin start rebah n berdarah baru org kelam kabut...scary kan...
Quote matamata 2-5-2018 08:10 PM
Suasana bising sgt kot, tak perasan letupan, lagi2 kalau penembak tu pakai peluru 0.22 LR, tak kuat sgt, kalau tak salah lebih satu das pengantin tu kena....tak rebah pun....
Quote dani-rox 2-5-2018 08:14 PM
exclusive_vvip replied at 2-5-2018 08:02 PM
agaknya org tu asalnya ingat si penembak tu bergurau kot,tak expect pistol betol..yg sebelah penga ...

possible gak. mungkin dia org ingat pistol tu utk memeriahkan suasana majlis mcm nih;





tp scary nya lahai kalau menghadiri kenduri ada tembak2 nih.
Quote Manjahati 2-5-2018 08:28 PM
Mesti suasana perkahwinan ni bising... Sbb tu tetamu mcm rilex jer x kan x dgr bunyi pistol kot
Quote noraidil_06 2-5-2018 08:32 PM
Sangam sgt ni.
Quote onexox97 2-5-2018 08:46 PM
tak india
indon la
tak indon india l
Quote minguk 2-5-2018 09:12 PM
Kesian nya...
Quote lasagnaklcc 2-5-2018 09:15 PM
Senangnya la bunuh org.
Quote moonbug 2-5-2018 09:30 PM
Kesian balu yg ditinggalkan, baru je kahwin
Quote insulin 2-5-2018 09:31 PM
Kasihan pengantin ni. Malang kerana ada kawan yang sangat celaka.
Quote Changa 2-5-2018 09:40 PM
Macam drama tamil jah sis
Quote PongKang 2-5-2018 10:44 PM
kalo x indon mesti india, x india china, x china indon balik..
Quote DeeHanania 2-5-2018 10:49 PM
Ayoyoyo...
O Katavule...
Simpati pd isteri yer...
Quote tobby 2-5-2018 11:01 PM
klu di amerika tengah dok relax dlm kelas pun kena tembak dgn mangsa buli yg ingin membalas dendam.  dlm setahun 4-5 kes secara purata sampai dah tak heran dgn kes pelajar bawak rifle utk tembak rakan2.  NRA tetap menang dgn hujah power senapang & senjata tidak membunuh, manusia yg membunuh.
Quote barfi 2-5-2018 11:37 PM
India & kebodohan seiring

Lihat semua komen(27)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 05:54 PM GMT+8 , Processed in 0.174365 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top