CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Fuh, Shaheizy Sam Tayang 'Body Baru' Yang Recik!

19-10-2017 11:12 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 9638| Komen: 80|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Wow, recik acik-acik kita tengok 'body baru' Shaheizy Sam yang kini tampil lebih sado!
Wow, recik acik-acik kita tengok 'body baru' Shaheizy Sam yang kini tampil lebih sado!

Shaheizy Sam Abdul Samad, 35, menayang bentuk badan sadonya itu menerusi laman Instagram (IG) miliknya, dan lihat sahajalah respon daripada netizen.




Rata-ratanya memuji usaha yang dilakukan Sam bagi menjayakan watak Inspektor Khai dalam filem Polis Evo 2 yang bakal ditayangkan pada tahun hadapan.



Ha, dalam banyak-banyak yang memuji tu, ada juga yang kurang senang dengan tindakan Sam menayang badannya secara terbuka begitu.

"Aurat bang, kita Islam hendaklah menutup aurat," tulis netizen.


Foto: IG Shaheizy Sam

Hm, apa pula kata pembaca? 'Cair' ke tengok badan baru Sam? - CARI
16

Bagus
19

Marah
20

Terkejut
26

Sedih
8

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (107 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote minguk 19-10-2017 11:13 AM
tapi dia rendah..
Quote harrypoter 19-10-2017 11:15 AM
yg pegang hp merah tu sapa plak, buat muka badut plak..
Quote kosukeconan 19-10-2017 11:20 AM
body nice
muka plak buat i nak muntah tgk
Quote freezyout 19-10-2017 11:20 AM
hmmmmmmm......
Quote epis 19-10-2017 11:39 AM
Samdawan..
Quote samasam90 19-10-2017 11:42 AM
heolls satu2 retis walau bulky mcm mn pun tohtap tak mampu memberikan kerecikan kepada acik2 kepam kecuali yg sangap..
Quote samasam90 19-10-2017 11:45 AM
lagi satu khuenssssss,, netizen selalu fefelin aurat aurat aurat.. aurat mulut macam mana, netizen?

aurat mulut bukan bermaksud melolo lolipop shuben yg kecik ittew, ataupun melolo skandal skandal setazah semua sahaja yach
Quote toxicated 19-10-2017 11:49 AM
pendek. nampak lucu. kalau jumpe aku depan2 ni dia bukak baju, aku gelak guling2
Quote manehnya 19-10-2017 11:57 AM

huhuk huk tu le pasal
Quote minguk 19-10-2017 11:58 AM

hahaha atleast body dia lawa.. tak gitu?
Quote AppropriateNick 19-10-2017 12:03 PM
mmg lazat die ni
Quote lovelytouch 19-10-2017 12:06 PM
Akaq cuba nak stim dgn tgk gmbr ni tp cannot laa deqq apatah lg orgsm how??
Quote manehnya 19-10-2017 12:08 PM
minguk replied at 19-10-2017 11:58 AM
hahaha atleast body dia lawa.. tak gitu?

uit.. abs dia perpek sgt.. mcm x mkan nasik langsung huhu


Quote saladin780 19-10-2017 12:18 PM
nice body dia..tak la gemuk sado sampai nampak pelik
Quote -electrifying- 19-10-2017 12:22 PM
nice bdn dia, betul dedikasi nk dpt bdn mcm ni, for this... i salute
Quote Misty21 19-10-2017 12:23 PM
Dia tak tall
Walau sado tak excited
Quote minguk 19-10-2017 12:27 PM
manehnya replied at 19-10-2017 12:08 PM
uit.. abs dia perpek sgt.. mcm x mkan nasik langsung huhu

wow tamakan nasi... i addicted to nasi, susah betul nak tinggal.. so memang harapan nak sixpek tipis la.. onepek ada ni ha.. hahahaha
Quote Suchi 19-10-2017 12:28 PM
Sam buat badan tuk pilem baru ke?
Apapun anak dia bakalan hensem yaa bila besar nnt
Quote Peaches113 19-10-2017 12:30 PM
dah la muka kartun. katik pulak

Lihat semua komen(80)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-1-2022 05:11 PM GMT+8 , Processed in 0.073470 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top