CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Isteri Hamil Minta Cerai Maut, Ditembak Suami Depan Orang Ramai

19-10-2017 11:07 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 6734| Komen: 32

Description: Seorang suami bertindak kejam dengan menembak isterinya yang sedang hamil di tengah-tengah orang ramai di sebuah pasar raya.
Seorang suami bertindak kejam dengan menembak isterinya yang sedang hamil di tengah-tengah orang ramai di sebuah pasar raya.

Dalam kejadian yang berlaku di wilayah Udon Thani, Thailand itu Pichet, 41 cedera di dada kerana terkena tembakan pistolnya sendiri.


Pichet, Foto: Daily Mail
Manakala si isteri, Sirinporn Chumboonchu, 40, pula maut di tempat kejadian.

Laporan dari Daily Mail menyatakan, Sirinporn meninggalkan rumah di Kanchanaburi awal bulan ini selepas mengetahui Pichet mempunyai wanita simpanan. 

Dia mengambil keputusan untuk pulang ke rumah keluarga di Udon Thani, 400 kilometer dari Kanchanaburi.

Sirinporn, Foto: Daily Mail
Walau bagaimanapun, Pichet mengekori dan berjaya menemuinya di sebuah pasar raya sebelum bertengkar dan menembaknya tiga kali dari belakang.

Pichet yang juga seorang tentera dikatakan berang selepas isterinya meminta untuk bercerai.

Foto: Daily Mail
Peluru tersebut juga terkena pada kaki seorang budak lelaki berusia tujuh tahun dan dada seorang pembantu jualan berumur 32 tahun yang kini dalam keadaan kritikal.

Ketua Polis wilayah Udhon Tani, Kolonel Suchat Uthayo, berkata anggota tentera itu ditahan kerana membunuh dan membawa senjata api di tempat awam. -CARI
8

Bagus
12

Marah
8

Terkejut
10

Sedih
9

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (54 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zulka 19-10-2017 09:22 AM
berapa banyak thread mo buka daaa
Quote minguk 19-10-2017 10:28 AM
dah ada perempuan simpanan kenapa nak marah wife nak bercerai? jahat!
Quote Ratutulip 19-10-2017 11:31 AM
2org dia bunuh..isteri & anak.... haishhh
Quote nut.legacy 19-10-2017 11:31 AM
diri sendiri buat salah pastu menyusahkan org. tak pasal2 isteri tu mati mcmtu aje
Quote mizkajura 19-10-2017 01:03 PM
Jantan bodo, sundal, n bongok{:run{:run{:run
Quote kucen_miang 19-10-2017 01:06 PM
budak lelaki ngan sales asst tu lagi kesian.
Quote pooh~key 19-10-2017 01:07 PM
Patut elok dia tertembak kat anu sendiri jah sis! Spesis heteroseksual sial!
Quote MyNameIsIris 19-10-2017 01:08 PM
khinzir punya jantan
Quote kakiselit 19-10-2017 01:12 PM
Kembali kepada Islam sebenar. Islam ada penyelesaiannya secara damai.
Quote taikor 19-10-2017 01:19 PM
kakiselit replied at 19-10-2017 01:12 PM
Kembali kepada Islam sebenar. Islam ada penyelesaiannya secara damai.

kawen empat? ade yg boleh ber honeymoon bersama2, yer? peace
Quote nisako 19-10-2017 01:24 PM
sianye ........................
Quote putehkundor 19-10-2017 01:25 PM
Org yg Tak berkaitan turut jadi mangsa. Gila punya jantan
Quote tokio 19-10-2017 01:26 PM
Kesian kt mangsa2 yg terlibat..
Quote she 19-10-2017 01:31 PM
Dasar jantan buaya tembaga karat

Ape ekau fikir anu kau berkepala 4?!!!!

Ok jap nk imejin
Quote EJALTI 19-10-2017 01:55 PM
Jantan giler.....bini nko mengandungka zuriat nko bodoh...

Tak pasal2 dua oarng awam yg tak bersalah dalam keadaan kritikal terkena peluru sesat jantan lahanat nih...
Quote chaotic_soul 19-10-2017 02:03 PM
adoi naya macam ni
Quote slavehunter 19-10-2017 02:04 PM
Sanggup dia tembak bini tengah pregnant yea.  Hati kering betul.
Quote abangadek 19-10-2017 02:39 PM
takpaham jantan yg nk nak kumpul tino ramai2 ni..
Quote Otaku85 19-10-2017 02:45 PM
taikor replied at 19-10-2017 01:19 PM
kawen empat? ade yg boleh ber honeymoon bersama2, yer? peace

Tak cukup dgn kawen simpan gundik syariah unlimited dekk.

Lihat semua komen(32)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-1-2022 04:44 PM GMT+8 , Processed in 0.080332 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top