CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Pesan Singlet, Dapat Dress - Terpaksa Abang Sado Jadi Seksi

5-4-2017 04:14 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 13604| Komen: 48|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Penjualan dan pembelian dalam talian sememangnya memudahkan dan menjimatkan masa, tenaga serta wang. Mana tidaknya, semuanya hanya di hujung jari sahaja. Yang penting anda perlu ada duit!
Penjualan dan pembelian dalam talian sememangnya memudahkan dan menjimatkan masa, tenaga serta wang. Mana tidaknya, semuanya hanya di hujung jari sahaja. Yang penting anda perlu ada duit! 



Foto: Plumbing Connection

Bagaimanapun, setiap kali membeli-belah dalam talian, pelanggan menanggung risiko pembelian yang mungkin indah khabar dari rupa.

Perkara ini berlaku kepada pengguna Facebook Jeremy Russel Priola yang sekelip mata menjadi terkenal kerana postingnya mengenai realiti versus jangkaan menjadi tular di media sosial. Sehingga kini, posting itu memiliki 48,000 'like' dan lebih 44,000 'share'.



"Saya beli sehelai singlet dari Amazon, tetapi dapat dress.

"Dari sudut positif, dress ini buat punggung saya kelihatan hebat," tulisnya.

Dalam masa sama, Jeremy turut memuat naik beberapa gambar melucukan memaparkan gambar dan spesifikasi pakaian berkenaan berserta dirinya menggayakan produk diterimanya itu.



Sayang sekali 'singlet' diterimanya itu sedikit labuh dan agak sendat apabila dikenakan persis sehelai dress bagi wanita.

Kebanyakan netizen mendapati 'musibah' itu sebagai sesuatu yang melucukan. 



Foto: Jeremy Russel Priola

Kasihan lelaki kacak itu, terpaksa melupakan hasratnya untuk menggayakan tubuhnya yang 'hot' kerana singlet dipinta, dress pula yang dia dapat. - CARI
33

Bagus
16

Marah
27

Terkejut
17

Sedih
29

Lawak
49

Bosan

Friends Rank (171 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cmf_Kimmy 5-4-2017 04:25 PM
Kelakar je dia pakai dress tu.
Quote chinta89 5-4-2017 04:26 PM
hahahaha x psl2 tgelak sakan ak kat opis!
Quote Themilo 5-4-2017 04:30 PM
cmf_Kimmy replied at 5-4-2017 08:25 AM
Kelakar je dia pakai dress tu.

khenzzz.. terjojol belalai heols
Quote qiqi 5-4-2017 04:37 PM
hahahhahhaahhahaha montoknya bang
Quote syadq 5-4-2017 04:47 PM
Lazat      
Quote matchstick 5-4-2017 04:47 PM


lahanat btol seller tu pon
Quote missinpiece 5-4-2017 04:55 PM
Muahahabaha
Quote prettyuglybabe 5-4-2017 05:19 PM
hahahaha.. kelakar gila..
nak kesian pun tak mampu
Quote delsmomm 5-4-2017 05:26 PM
Themilo replied at 5-4-2017 08:30 AM
khenzzz.. terjojol belalai heols

Tajam nye mate chuoll...

Kagum sgt...   
Quote Artemesiaa 5-4-2017 05:37 PM
Desngan penuh confident mengayakannya.  Alang2 dah sampai tu kerat je separuh jadi le saiz singlet biasa semula.
Quote lululun 5-4-2017 05:54 PM
Kelakar pulak punye cool mamat nih
Quote EvieWanKenobi 5-4-2017 06:06 PM
nak buang sayang pula..
pakai jelah..
Quote emmet_23 5-4-2017 07:18 PM
Themilo replied at 5-4-2017 04:30 PM
khenzzz.. terjojol belalai heols

nampak ajerrr... hahahaha
Quote awanearisu 5-4-2017 09:00 PM
Ingatkan di EBay sahaja selalu terkena begini
Quote Mary_jane 5-4-2017 09:08 PM
Haha. Tapi i amazed dengan tatu helang tu, kat dada kau.
Quote ronapink 5-4-2017 09:13 PM
singlet versi muslimah
Quote tombong 5-4-2017 10:40 PM
Pakai je la. Heols pon gayah jugak. Sweet sunggoh kat ig gambo dengan husband heols
Quote Revolver 5-4-2017 10:44 PM
Themilo replied at 5-4-2017 04:30 PM
khenzzz.. terjojol belalai heols

terpaksa scroll atas balik...
Quote Leo_Gurlz 5-4-2017 10:58 PM
Hahahahaha bolehlahh pakai pergi gym

Lihat semua komen(48)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

17-4-2024 08:22 AM GMT+8 , Processed in 0.199216 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top