CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 6979|Reply: 48

Pesan Singlet, Dapat Dress - Terpaksa Abang Sado Jadi Seksi

[Copy link]
Post time 5-4-2017 04:14 PM | Show all posts |Read mode
Penjualan dan pembelian dalam talian sememangnya memudahkan dan menjimatkan masa, tenaga serta wang. Mana tidaknya, semuanya hanya di hujung jari sahaja. Yang penting anda perlu ada duit!




Foto: Plumbing Connection




Bagaimanapun, setiap kali membeli-belah dalam talian, pelanggan menanggung risiko pembelian yang mungkin indah khabar dari rupa.


Perkara ini berlaku kepada pengguna Facebook Jeremy Russel Priola yang sekelip mata menjadi terkenal kerana postingnya mengenai realiti versus jangkaan menjadi tular di media sosial. Sehingga kini, posting itu memiliki 48,000 'like' dan lebih 44,000 'share'.







"Saya beli sehelai singlet dari Amazon, tetapi dapat dress.

"Dari sudut positif, dress ini buat punggung saya kelihatan hebat," tulisnya.


Dalam masa sama, Jeremy turut memuat naik beberapa gambar melucukan memaparkan gambar dan spesifikasi pakaian berkenaan berserta dirinya menggayakan produk diterimanya itu.








Sayang sekali 'singlet' diterimanya itu sedikit labuh dan agak sendat apabila dikenakan persis sehelai dress bagi wanita.


Kebanyakan netizen mendapati 'musibah' itu sebagai sesuatu yang melucukan.







Foto: Jeremy Russel Priola




Kasihan lelaki kacak itu, terpaksa melupakan hasratnya untuk menggayakan tubuhnya yang 'hot' kerana singlet dipinta, dress pula yang dia dapat. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-4-2017 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelakar je dia pakai dress tu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 04:26 PM | Show all posts
hahahaha x psl2 tgelak sakan ak kat opis!
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 04:30 PM | Show all posts
cmf_Kimmy replied at 5-4-2017 08:25 AM
Kelakar je dia pakai dress tu.

khenzzz.. terjojol belalai heols
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 04:37 PM | Show all posts
hahahhahhaahhahaha montoknya bang
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 04:47 PM | Show all posts
Lazat      
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-4-2017 04:47 PM | Show all posts


lahanat btol seller tu pon
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Muahahabaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-4-2017 05:19 PM | Show all posts
hahahaha.. kelakar gila..
nak kesian pun tak mampu
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 5-4-2017 08:30 AM
khenzzz.. terjojol belalai heols

Tajam nye mate chuoll...

Kagum sgt...   
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 05:37 PM | Show all posts
Desngan penuh confident mengayakannya.  Alang2 dah sampai tu kerat je separuh jadi le saiz singlet biasa semula.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelakar pulak punye cool mamat nih
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 06:06 PM | Show all posts
nak buang sayang pula..
pakai jelah..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 07:18 PM | Show all posts
Themilo replied at 5-4-2017 04:30 PM
khenzzz.. terjojol belalai heols

nampak ajerrr... hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan di EBay sahaja selalu terkena begini
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha. Tapi i amazed dengan tatu helang tu, kat dada kau.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-4-2017 09:13 PM | Show all posts
singlet versi muslimah
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakai je la. Heols pon gayah jugak. Sweet sunggoh kat ig gambo dengan husband heols
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 10:44 PM | Show all posts
Themilo replied at 5-4-2017 04:30 PM
khenzzz.. terjojol belalai heols

terpaksa scroll atas balik...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 10:58 PM | Show all posts
Hahahahaha bolehlahh pakai pergi gym
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 05:13 PM GMT+8 , Processed in 0.066260 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list