CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Macam Kembar, Model India Ini Disalah Sangka Sebagai Datuk Aliff Syukri

4-4-2017 05:26 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 14034| Komen: 70|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Memang seronok bila melihat gelagat Datuk Aliff Syukri di kaca televisyen, lagi-lagi ketika sedang memperomosikan produk-produk kecantikannya.
Memang seronok bila melihat gelagat Datuk Aliff Syukri di kaca televisyen, lagi-lagi ketika sedang memperomosikan produk-produk kecantikannya.

Mulutnya yang kecoh semasa bercakap memang menarik perhatian sesiapa sahaja. 

Bukan sahaja berjaya dalam perniagaan, penampilannya yang suka melaram dan cukup pandai bergaya memang kelihatan seperti model!

Foto: IG Aliff Syukri
Tidak hairanlah sekiranya peminat sendiri keliru bila  beberapa foto model lelaki dari India ini tersebar meluas di media sosial.

Mereka berdua memang kelihatan seperti kembar seiras, dari mata, hidung dan juga mulut.


Foto: IG Irak Boom
Tak percaya tengok sendiri gambar-gambar model yang dikenali sebagai Irak Boom ini.

Foto: IG Irak Boom
Bagaimana, kalau jumpa depan mata dapat bezakan tak? -CARI
17

Bagus
25

Marah
17

Terkejut
10

Sedih
17

Lawak
25

Bosan

Friends Rank (111 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote de_ikea 4-4-2017 05:33 PM
Langsung tak sama
Quote Artemesiaa 4-4-2017 05:40 PM
Betul tu tak sama pun
Quote idakamaruddin 4-4-2017 05:41 PM
ada sikit2 je la dr tepi

Quote cik-jaja 4-4-2017 05:43 PM
sikit je laa..papepon dye lg hot dr alif syukri
Quote hanisbunny 4-4-2017 05:58 PM
sekali pndg je same..pndg sekali lg xsame...klu bini hrols tgk gmbr ni mst rembes berair-air basah spender trs terkam heols
Quote matchstick 4-4-2017 06:07 PM
Harap nya ini versi yg x pondan lah
Quote finesse 4-4-2017 06:24 PM
Ada la irasnya kalau sekali pandang.
Tapi yang ni berjuta lagi hensem la. Haha
Quote farhana008 4-4-2017 06:45 PM
Tak sama pun
Quote fazamania 4-4-2017 06:52 PM
Mesti meraung model ni tgk jelmaan dia jenis pondan  ya amat.
Quote EvieWanKenobi 4-4-2017 06:54 PM
sama sikit kat dagu & mulut..
Quote fox. 4-4-2017 07:01 PM
Gambar kat swimming pool tu je ada iras sikit
Quote sheqim 4-4-2017 07:49 PM
Sama jika dilihat daripada tepi
Quote Mary_jane 4-4-2017 07:54 PM
Viral kat twitter tapi i tak dapt detect kembar sapa? Lorr aliff syukri rupanya. Tak sama pun
Quote aleesyasofia 4-4-2017 08:35 PM
jauh pggang dr api.. sah2 model tue lg encem..
Quote krustykrab 4-4-2017 08:42 PM
Ye ke sama, knp aku tgk x sama pun
Quote felinecat 4-4-2017 08:48 PM
lain amat..dagu je kot
Quote cicicumel 4-4-2017 09:26 PM
Radar lgbt berdenting jua
Quote Sayaaa 4-4-2017 10:36 PM
ada mirip

Quote uori 4-4-2017 11:14 PM
muka macam tahan bau busuk je

Lihat semua komen(70)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 05:25 PM GMT+8 , Processed in 0.079720 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top