CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Tok Ti Dapat Cucu, Makin Bertambah Keluarga Besar Datuk K

4-4-2017 04:58 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 25118| Komen: 263|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Tahniah diucapkan kepada Datuk Siti Nurhaliza dan suami, Datuk Khalid Muhd Jiwa yang selamat menimang cucu sulung mereka pada 31 Mac lalu.
Tahniah diucapkan kepada Datuk Siti Nurhaliza dan suami, Datuk Khalid Muhd Jiwa yang selamat menimang cucu sulung mereka pada 31 Mac lalu.



Khabar bahagia itu diungkapkan menerusi akaun Instagram peribadinya selain berkongsi pengalaman  ketika berada di dalam bilik bersalin.


Foto: IG Siti Nurhaliza


Menurut anak tirinya, Asyraf Khalid berkata dia dan isteri, Tya Arifin memberi nama anak mereka Arif Jiwa.

"Nama Arif diambil daripada nama bapa isteri saya, Arifin dan Jiwa pula diambil daripada nama arwah datuk saya. Arwah sangat pemurah dan suka menggembirakan orang lain,” tulisnya di Instagram.


Foto: IG Asyraf Khalid

Arifi Jiwa dilahirkan secara normal di Hospital Ampang Puteri, Ampang. Selain merakamkan rasa syukur, Asyraf turut memuat naik sebuah video yang menyaksikan Tya sedang berhempas-pulas melahirkan bayi mereka ditemani beberapa ahli keluarga yang tak putus-putus memberi kata-kata dorongan.



Agak riuh juga suasana di dalam bilik persalinan itu dengan kehadiran pasukan sorak yang terdiri daripada ahli keluarga termasuk Siti Nurhaliza sendiri. Tak gerun ke tengok orang bersalin tu? Apapun, tahniah sekali lagi diucapkan kepada keluarga besar Datuk K dan Tok Ti. - CARI
19

Bagus
20

Marah
18

Terkejut
15

Sedih
15

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (106 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chinta89 4-4-2017 03:12 PM
teringat thread yg ckp semua dtg berjemaah, dari laki, ayag kandung, mak kandung, mak tiri etc yg dtg nk tgk org meletoP!
Quote Aduradura 4-4-2017 03:13 PM
Edited by Aduradura at 4-4-2017 03:14 PM

Yg penting baby dia comel..  
Quote cikpolop 4-4-2017 03:17 PM
uishh.. meols mase bff bersalin pun kena halau balik sebab segan katenya.
bff yang tido share2 bantal almost kena cop lesbo.
Quote mieymiey 4-4-2017 03:17 PM
Video mana?
Quote cikpolop 4-4-2017 03:17 PM
Aduradura replied at 4-4-2017 03:13 PM
Yg penting baby dia comel..

comel ank deols. mata mak die sangat. untong jadi cucu nek ti

Quote brainbiru 4-4-2017 03:23 PM
Ni dia tokti jadi pompom girl
https://www.instagram.com/p/BSYpTJ7Dbxy/
Quote brainbiru 4-4-2017 03:25 PM
               Go tok ti go
Quote fynnkakiblock 4-4-2017 03:31 PM
this is should be the intimate moment among ONLY family members tp gigih up kt ig tahniah
Quote minahmanja 4-4-2017 03:35 PM
cucu no 3 kan.. ank first tok k dah 2 ank nya... rasenye yg kawin ngan ank hishamudin tu...
Quote fazila17 4-4-2017 03:37 PM
Memang boleh ya ramai family member dalam labour room

Ingatkan suami je
Quote lancome_ivy 4-4-2017 03:43 PM
amboi meriahnya...kat labour room
Quote Themilo 4-4-2017 03:44 PM
fazila17 replied at 4-4-2017 07:37 AM
Memang boleh ya ramai family member dalam labour room

Ingatkan suami je

sepital swasta dekk.. kau sediakan la duitnya, labor room sebesar-besar alam pun ada.. satu kampung kau boleh hayak masuk
Quote getarsukma 4-4-2017 03:45 PM
Terus siti syukur tak beranak... hahahaa... gelabah bewak dia... tu baru tengok je tu...
Quote leezzaliza 4-4-2017 03:49 PM
Law ampang puteri benarkan suami je ade dlm labour room. Tu law tu utk rakyat marhaen je. Utk org ade2 mcm mike bole je bawak 1 kampong masuk.. bias sgttttttttt...
Quote gebugebas 4-4-2017 03:52 PM
Izzara pon Ggih LA p brkmpung kat sptl
Quote Rainrein 4-4-2017 03:53 PM
Kelakar tengok mak iti, x keruan dibuatnye.
Quote pocongkiutss 4-4-2017 03:55 PM
Nak nangis pula iols tgk video itu ..huhu
Quote CikRoyanners 4-4-2017 03:57 PM
Semoga giliran tokti plak pasni dapat zuriat
Quote goss79 4-4-2017 03:57 PM
i mmg suka tgk citer2 org beranak kat tv tu.. perasaan bila baby keluar tu mmg terharu sgt.
tp some how i x berkenan tgk derang pun buat mcm tu. xyah lah kebaratan sgt then show it to the public.

and if it was me yg divideokan, mmg i xkan bg video itu tersebar, cos i wud look horrible mcm org nak menurun kot. biarlah utk simpanan peribadi je.

Lihat semua komen(263)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-6-2024 05:50 PM GMT+8 , Processed in 0.075739 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top