CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 9485|Reply: 70

Macam Kembar, Model India Ini Disalah Sangka Sebagai Datuk Aliff Syukri

[Copy link]
Post time 4-4-2017 05:26 PM | Show all posts |Read mode
Memang seronok bila melihat gelagat Datuk Aliff Syukri di kaca televisyen, lagi-lagi ketika sedang memperomosikan produk-produk kecantikannya.


Mulutnya yang kecoh semasa bercakap memang menarik perhatian sesiapa sahaja.


Bukan sahaja berjaya dalam perniagaan, penampilannya yang suka melaram dan cukup pandai bergaya memang kelihatan seperti model!

Foto: IG Aliff Syukri


Tidak hairanlah sekiranya peminat sendiri keliru bila  beberapa foto model lelaki dari India ini tersebar meluas di media sosial.


Mereka berdua memang kelihatan seperti kembar seiras, dari mata, hidung dan juga mulut.



Foto: IG Irak Boom



Tak percaya tengok sendiri gambar-gambar model yang dikenali sebagai Irak Boom ini.







Foto: IG Irak Boom







Bagaimana, kalau jumpa depan mata dapat bezakan tak? -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-4-2017 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Langsung tak sama
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 05:40 PM | Show all posts
Betul tu tak sama pun
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 05:41 PM | Show all posts
ada sikit2 je la dr tepi

Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 05:43 PM | Show all posts
sikit je laa..papepon dye lg hot dr alif syukri
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
sekali pndg je same..pndg sekali lg xsame...klu bini hrols tgk gmbr ni mst rembes berair-air basah spender trs terkam heols
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-4-2017 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap nya ini versi yg x pondan lah
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 06:24 PM | Show all posts
Ada la irasnya kalau sekali pandang.
Tapi yang ni berjuta lagi hensem la. Haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-4-2017 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sama pun
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti meraung model ni tgk jelmaan dia jenis pondan  ya amat.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 06:54 PM | Show all posts
sama sikit kat dagu & mulut..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 07:01 PM | Show all posts
Gambar kat swimming pool tu je ada iras sikit
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama jika dilihat daripada tepi
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Viral kat twitter tapi i tak dapt detect kembar sapa? Lorr aliff syukri rupanya. Tak sama pun
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 08:35 PM | Show all posts
jauh pggang dr api.. sah2 model tue lg encem..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye ke sama, knp aku tgk x sama pun
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-4-2017 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
lain amat..dagu je kot
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Radar lgbt berdenting jua
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
ada mirip

Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 11:14 PM | Show all posts
muka macam tahan bau busuk je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 199282 Replies : 4669
‘Banyak Peniaga Melayu Tiada Ilmu Penyediaan Makanan Bersih & Selamat’ – Chef Wan
YgBenar‘Banyak Peniaga Melayu Tiada Ilmu Penye
Views : 11738 Replies : 8
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 23932 Replies : 159
Restoran Kantan Datin Isma
AngelFreakyAFRestoran Kantan Datin Isma
Views : 41253 Replies : 251
Perfume Mana yg Best?
NaatashaPerfume Mana yg Best?
Views : 105069 Replies : 419
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 30349 Replies : 222
Teka Teki Teka Tekok
FARRAZOOLTeka Teki Teka Tekok
Views : 27126 Replies : 106
Teka teki botol
syidapink88Teka teki botol
Views : 73611 Replies : 320
On your mark get set go!!
jueazOn your mark get set go!!
Views : 2929 Replies : 0
Makan separuh kak
jueazMakan separuh kak
Views : 10290 Replies : 3

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-6-2024 04:45 PM GMT+8 , Processed in 0.078704 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list