CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Bau Busuk Punca Penemuan Wanita Maut Tersepit Dalam Tandas

6-12-2016 03:14 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 7869| Komen: 41

Description: Penemuan mayat seorang wanita di rumahnya di Flat Tambun, Ipoh kelmarin selepas tanda tanya terhadap bau busuk yang meloyakan wujud di rumah sebelah.
Penemuan mayat seorang wanita di rumahnya di Flat Tambun, Ipoh kelmarin selepas tanda tanya terhadap bau busuk yang meloyakan wujud di rumah sebelah. 

Menurut Timbalan Ketua Polis daerah, Superintenden Mohd. Nor Rasid, jiran mangsa yang curiga bau tersebut menghubungi pihak polis pada pukul 1.30 petang bagi mendapatkan bantuan.

Memetik laporan Utusan Malaysia, polis kemudiannya meminta bantuan pihak bomba bagi memecahkan pintu rumah mangsa sebelum menjumpai wanita itu terbaring dalam tandas rumahnya.

"Mangsa dijumpai maut dalam keadaan terbaring memakai baju tanpa seluar. Ketika kejadian wanita itu dipercayai mahu membuang air."

Mayat wanita itu sukar dikeluarkan kerana tersepit di celah mangkuk tandas dan bantuan pihak bomba diperlukan bagi memecahkan mangkuk tandas tersebut.

Difahamkan, wanita yang berusia 49 tahun itu telah tinggal di rumah tersebut sejak 25 tahun lalu dan siasatan mendapati keadaan rumahnya kemas dan teratur serta tiada kesan pergelutan jenayah.


Kali terakhir wanita yang menghidap penyakit buah pinggang dan kencing manis kritikal itu dilihat jirannya pada Sabtu lalu.

Mayat wanita itu dibawa ke Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB) untuk bedah siasat dan kes diklasifikasikan sebagai mati mengejut.- CARI

sumber foto: http://assets.bharian.com.my/


17

Bagus
22

Marah
18

Terkejut
18

Sedih
14

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (100 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cmf_blingblings 6-12-2016 03:26 PM
tinggal seorg diri agaknya
Quote prettyuglybabe 6-12-2016 03:29 PM
kasihannya...


Quote Mleeen82 6-12-2016 03:29 PM
nasib baik ada jiran prihatin pada bau ...
Quote pyropura 6-12-2016 03:31 PM
Takziah utk family
Quote idakamaruddin 6-12-2016 03:33 PM
pg td dgr radio iols lgsg x paham yg bab tersepit tu

dia tersepit kenapa? apa menyebabkan dia tersepit antra dinding n mangkuk tandas?

Quote Peaches113 6-12-2016 03:44 PM
Kesiannya. Takziah
Quote Saem 6-12-2016 03:45 PM
Dia jatuh antara celah toilet bowl dgn dinding kot ....takziah pd keluarga nya .
Quote WawaRaRa 6-12-2016 04:06 PM
kesiannya... org berpenyakit ni kan cam lemah... siannya....
Quote missyqaldina 6-12-2016 04:17 PM
teringat kes jiran kg aku..seorang nenek..
dia duduk sorang dkt rumah..
meninggal sensorang..
nasib ada makcik ni carik dia..maybe allah yang menggerakan dia carik nenek ni..
dia bg salam..2 kali x menyahut..kali ke 3..ade menyahut..suara mcm nenek ni..
so dia ingat nenek ni ada la...
tp x nampak2...
skali dia pegi blakang rumah..nampak nenek ni meninggal duduk...
muka semua da hitam...
trauma trus makcik tuu..
dia trtanya2..siapa yang jwb salam dia tuu...
tu mungkin roh nenek tu nak bgtau yg dia da meninggal...
Quote cewekbopot 6-12-2016 04:27 PM
missyqaldina replied at 6-12-2016 04:17 PM
teringat kes jiran kg aku..seorang nenek..
dia duduk sorang dkt rumah..
meninggal sensorang..

erm...ada unsur2 seram juga crita ni..klau aku pun kompom trauma
Quote Nenasketum 6-12-2016 04:34 PM
Kesiannya,  tinggal seorang ni.
Quote Changa 6-12-2016 04:35 PM
kesian nya, sempat ke tidak heshe berak??
Quote the_killer 6-12-2016 04:36 PM
missyqaldina replied at 6-12-2016 04:17 PM
teringat kes jiran kg aku..seorang nenek..
dia duduk sorang dkt rumah..
meninggal sensorang..

orang dah meninggal..roh naik ke langit dah....mungkin tu yang bg salam tu...Wallahualam
Quote -electrifying- 6-12-2016 04:37 PM
dh berbau baru org perasan... hidup berseorgn xde org kontek lgsg ke
Quote missyqaldina 6-12-2016 04:46 PM
the_killer replied at 6-12-2016 04:36 PM
orang dah meninggal..roh naik ke langit dah....mungkin tu yang bg salam tu...Wallahualam

itu lah..
tak tau la..jin islam ke apa yang jwb soklan tu..
kalau takde yng menjawab mmg smpai sudah takde org tau nenek tu da meninggal...
Quote missyqaldina 6-12-2016 04:47 PM
cewekbopot replied at 6-12-2016 04:27 PM
erm...ada unsur2 seram juga crita ni..klau aku pun kompom trauma

mmg trauma acik tu cite kt ktorang..
meremang2 bulu roma dia...huhuhu..
Quote gaara_X 6-12-2016 04:53 PM
ermmm...itu pentingnya hidup berjiran and bertegur sapa....
Quote hanisbunny 6-12-2016 05:09 PM
missyqaldina replied at 6-12-2016 04:17 PM
teringat kes jiran kg aku..seorang nenek..
dia duduk sorang dkt rumah..
meninggal sensorang..

meremangnye bulu roma i dgr cite u sis.... qarin die kot yg bg salam..tp xtawla klu qarin blh cakap..
Quote missyqaldina 6-12-2016 05:28 PM
hanisbunny replied at 6-12-2016 05:09 PM
meremangnye bulu roma i dgr cite u sis.... qarin die kot yg bg salam..tp xtawla klu qarin b ...

kan...wallahualam la sis..siapa yang jwb salam tuu..
tp sore dia agak garau dr yang biasa dia dgr..

Lihat semua komen(41)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 02:37 PM GMT+8 , Processed in 0.057590 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top