CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Mayat Dua Mangsa Lemas Ditemui

10-2-2016 03:52 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 13616| Komen: 143

Description: Dua mangsa yang hilang dipukul ombak ketika sedang mandi....


Oleh : Fyruz Hanna

SIBU: Dua mangsa yang hilang dipukul ombak ketika sedang mandi di Pantai Belawai ditemui hari ini.

Mayat Mohd Hanis Ahmad Tajuddin,16 dan Armi Maira Pendita, 27, masing-masing dijumpai 15km dan 2km dari tempat kejadian.

Mayat mangsa dibawa ke Hospital Sibu untuk bedah siasat. Kedua-dua mangsa dari Kampung Jerijih -CARI Infonet.


Baca selanjutnya: sinarharian
2

Bagus
3

Marah
5

Terkejut
2

Sedih
3

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (18 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tongkatwaran75 10-2-2016 12:03 PM
Edited by tongkatwaran75 at 10-2-2016 04:23 PM



Friends and relatives pray at Belawai Beach for the two who were swept away.
Quote kucen_miang 10-2-2016 12:09 PM
Innalillah..

tapi tajuk bang tong ni agak catchy jugak sori la.
Quote stania83 10-2-2016 12:16 PM
kalau pandai berenang boleh lemas tak ?
Quote haryatie 10-2-2016 12:36 PM
kesiannya..
Innalillahiwainnailaihirojiun
Quote tongkatwaran75 10-2-2016 12:41 PM
stania83 replied at 10-2-2016 12:16 PM
kalau pandai berenang boleh lemas tak ?

boleh...klu berlaku ketegangan...

Quote Acong 10-2-2016 12:43 PM
tongkatwaran75 replied at 10-2-2016 12:03 PM
Friends and relatives pray at Belawai Beach for the two who were swept away.

apa hasilnya selepas azan? ikan paus selamatkan mereka?   
Quote abangbikerz 10-2-2016 12:55 PM
Azan??

Jadi bahan lawak ajele
Quote kemaruk 10-2-2016 12:56 PM
kenapa perlu 6 orang serentak?

lagi ramai, lagi power ke?
Quote abangbikerz 10-2-2016 12:56 PM
Acong replied at 10-2-2016 12:43 PM
apa hasilnya selepas azan? ikan paus selamatkan mereka?

Mungkin ikan nun akan datang ketepi pantai dan memboka mulutnye lantas mengeluarkan mangsa2 acong persis kisah dulu2.
Quote abangbikerz 10-2-2016 12:58 PM
kemaruk replied at 10-2-2016 12:56 PM
kenapa perlu 6 orang serentak?

lagi ramai, lagi power ke?

Haruslah. Sorang2 nanti tak cukup tinggi volume nak sampai ke langit.
Quote Acong 10-2-2016 01:01 PM
abangbikerz replied at 10-2-2016 12:58 PM
Haruslah. Sorang2 nanti tak cukup tinggi volume nak sampai ke langit.

tuhan pekak?  
Quote kemaruk 10-2-2016 01:04 PM
abangbikerz replied at 10-2-2016 12:58 PM
Haruslah. Sorang2 nanti tak cukup tinggi volume nak sampai ke langit.

mungkin part verse, dorang gilir2

part korus, dorang azan reramai
Quote famri7 10-2-2016 01:05 PM
Jadinya berkesan x azan sampai 6orang skali berjumaah sis?
Quote tongkatwaran75 10-2-2016 01:05 PM
sorang bagi soalan bongok...
sorang lagi jawap secara bongok...
bagus la tu..

ikhlas dari
Pak Malau
Imam surau bukit semanggol
Quote andygila 10-2-2016 01:09 PM
Acong replied at 10-2-2016 12:43 PM
apa hasilnya selepas azan? ikan paus selamatkan mereka?

Pasti keciwa kalau percayai 100%
Quote Vermicelli 10-2-2016 01:09 PM
Acong replied at 10-2-2016 12:43 PM
apa hasilnya selepas azan? ikan paus selamatkan mereka?

Kena tengok lenggok intonasi serta octave azan tuh chong....Kalau pitching yang baik......ada harapan dolphins can hear and buat rescue mission...Tapi Kalau lenggok humpback whale....abis ler kena telan....


Quote CiliPadiSedap 10-2-2016 01:09 PM
Acong replied at 10-2-2016 12:43 PM
apa hasilnya selepas azan? ikan paus selamatkan mereka?

hasilnya golongan atheis terbakar dalam cari forum
Quote CiliPadiSedap 10-2-2016 01:10 PM
tongkatwaran75 replied at 10-2-2016 01:05 PM
sorang bagi soalan bongok...
sorang lagi jawap secara bongok...
bagus la tu..

kalau pintu hati dh tertutup dan jadi mahligai syaitan apa lagi  boleh buat?

Nasi dah jadi basi
Quote Vermicelli 10-2-2016 01:10 PM
famri7 replied at 10-2-2016 01:05 PM
Jadinya berkesan x azan sampai 6orang skali berjumaah sis?

Katanya Kalau tak boleh dapat 40 orang...dapat 3 saf pun baik......


Lihat semua komen(143)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 08:31 PM GMT+8 , Processed in 0.099040 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top