CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Warga Emas Ditemui Mati Terapung Tanpa Sepasang Mata

18-10-2016 03:07 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 4105| Komen: 18

Description: Berasal dari Kampung Selatan, Kahang, Johor, warga emas berumur 50 tahun yang dikenali sebagai Tea Kim Liang ditemui mati tanpa sepasang mata terapung di tepi sungai Kampung Merlak, Tebu Hitam, Rompin ...

Berasal dari Kampung Selatan, Kahang, Johor, warga emas berumur 50 tahun yang dikenali sebagai Tea Kim Liang ditemui mati terapung dan tanpa sepasang mata di tepi sungai Kampung Merlak, Tebu Hitam, Rompin semalam.


Memetik laporan dari Utusan Malaysia, Ketua Polis Daerah Rompin, DSP Muhammad Aidil Roneh Abdullah berkata, mayat tersebut dijumpai orang awam pada pukul 12.15 tengah hari dalam keadaan terlentang dan berbau.

"Mangsa yang lengkap berpakaian dianggarkan telah meninggal dunia sejak seminggu lalu. Pemeriksaan mendapati kedua-dua belah mata tiada dan terdapat kesan luka pada tangan kanan dan leher."

Tambah Muhammad Aidil Roneh, laporan bedah siasat di Hospital Rompin bagaimanapun mengesahkan tiada unsur jenayah dan kes diklasifikasikan sebagai mati mengejut dan mayat mangsa telah dituntut keluarganya bagi tujuan pengebumian.- CARI

sumber foto: 

8

Bagus
11

Marah
12

Terkejut
8

Sedih
4

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (56 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote pocongkiutss 18-10-2016 03:23 PM
Kesiannya

Nak kata sindiket amik organ..mata je yg xde
Quote cocorex 18-10-2016 03:30 PM
Dh mcm citer "ibu mertuaku"
Quote senduhazab 18-10-2016 03:31 PM
dah seminggu...maybe mata tu tertanggal sendiri sebab pereputan
Quote shamsadis 18-10-2016 03:33 PM
kena makan tikus agaknya
Quote MsKathryn 18-10-2016 04:11 PM
Erk
Quote insulin 18-10-2016 04:15 PM
senduhazab replied at 18-10-2016 03:31 PM
dah seminggu...maybe mata tu tertanggal sendiri sebab pereputan

Mungkin juga dimakan oleh haiwan liar. Selalunya biawak.
Quote ronapink 18-10-2016 04:26 PM
kalau dah luka kat tangan tu mati mengejut juga ke..

kalau xkena bunuh, membunuh diri
Quote duri_durians 18-10-2016 04:45 PM
haiwan kan memakan bahagian lembut dulu..

quote dari movie
Quote fishcracker 18-10-2016 05:27 PM
mata kena makan binatang le tu...
Quote Keledek.kepam 18-10-2016 06:24 PM
Takziah. Kesian nya. Mangsa hilang seminggu takkan keluarga tak cari
Quote huehue 18-10-2016 07:12 PM
Kesiannyaaa
Quote Naru 18-10-2016 07:56 PM
adalah tu ikan buat lauk
Quote melinda_kerr 18-10-2016 09:01 PM
ada haiwan mkn kot..takziah pd keluarga. kesian pulak
Quote imthegirl 18-10-2016 09:18 PM
50 tahun kategori warga emas meh?
Quote meklalala 19-10-2016 09:38 AM
imthegirl replied at 18-10-2016 09:18 PM
50 tahun kategori warga emas meh?

soalan yang sama keluar dari fikiran mek bila mek baca artikel nih..
Quote -electrifying- 19-10-2016 12:47 PM
takziah... mcm mana boleh hilang tu
Quote HazeLJoseph 19-10-2016 01:37 PM
Binatang makan mata dia ke acaner sebenarnya
Quote kokocrunch 19-10-2016 01:39 PM
dah kena makan kot matanya..

Lihat semua komen(18)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 08:51 PM GMT+8 , Processed in 0.111257 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top