CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Mayat Di Bawah Katil, Dua Tetamu Hotel Bermalam Tanpa Sedar!

23-8-2016 10:34 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 11602| Komen: 59

Description: Dua orang tetamu hotel mengadu mengenai bau busuk tetapi tidur di bilik berkenaan selama satu malam selepas mendaftar masuk di sebuah hotel di tepi laut di Pattaya, Thailand baru-baru ini.
Oleh : TS LOO


sumber foto: http://www.bangkokpost.com/


Bayangkan apabila bermalam di sebuah bilik hotel yang didapati tersembunyi mayat di bawah katil, aduhai seram betul!

Pengalaman yang mengerikan itu dirasai oleh dua orang tetamu hotel mengadu mengenai bau busuk tetapi tidur di bilik berkenaan selama satu malam selepas mendaftar masuk di sebuah hotel di tepi laut di Pattaya, Thailand baru-baru ini.

Tukang cuci turut menghidu bau busuk pada keesokan hari dan kemudiannya menemui kesan darah pada katil.

Satu mayat seorang wanita transgender ditemui di sebalik rangka katil itu selepas pemeriksaan dijalankan.

Mangsa dikenali sebagai Amphon Kongsong berusia 28 tahun.

Menurut laporan Bangkok Post, dua remaja lelaki, masing-masing berusia 17 dan 14 tahun ditahan kerana didakwa membunuh wanita itu.

Ketua Polis Pattaya, Kolonel Apichai Kropphet memberitahu BBC bahawa suspek berusia 17 tahun mengenali Amphone menerusi Facebook dan kemudian memujuk untuk mencari pekerjaan untuk mangsa di Pattaya.

Suspek bersama mangsa dan seorang lagi rakan berusia 14 tahun menginap di hotel itu selama beberapa hari.

Mangsa dipercayai dibunuh akibat perselisihan faham berlaku antara mereka, jelas Kolonel Apichai Kropphet - CARI 




sumber berita: www.bangkokpost.com
31

Bagus
12

Marah
26

Terkejut
26

Sedih
33

Lawak
22

Bosan

Friends Rank (150 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nuralisa 23-8-2016 10:37 AM
hotel mana???
Quote chinta89 23-8-2016 10:53 AM
kenapa sembunyi bawak katil.. pikulla letak dlm guni bawak kua hotel. x cerdik nk sembunyi mayat.
Quote kucen_miang 23-8-2016 10:53 AM
omg!! lps ni masuk hotel jer kena check bwh katil dlm lemari..
Quote Loxlaxman 23-8-2016 10:54 AM
Mati terhidu gas bocor ke..?
Quote huehue 23-8-2016 10:58 AM
apa scary sangat ni
Quote DeeHanania 23-8-2016 10:59 AM
Abis laa berantu bilik hotel tu
Quote Daisyna 23-8-2016 11:01 AM
seramnya,mayat bawah katil,gentayangan hantu transgender tu nnti..
Quote rospinki 23-8-2016 11:02 AM
Ada stu citer siam psal dua lelai muda xari bapok pstu c.in motel

Dlm tu ada org mati bwh katil..rupanya smua diorg tu hantu.
Quote Grndrbi 23-8-2016 11:05 AM
Daisyna replied at 23-8-2016 11:01 AM
seramnya,mayat bawah katil,gentayangan hantu transgender tu nnti..

Hantu transgender...     
Quote Simunggu 23-8-2016 11:07 AM
hantu pondan?? mcm mana ya??...bukan drakula..bukan ms ponti..bukan pocong...
Quote duri_durians 23-8-2016 11:15 AM
rospinki replied at 23-8-2016 11:02 AM
Ada stu citer siam psal dua lelai muda xari bapok pstu c.in motel

Dlm tu ada org mati bwh katil.. ...

hahaha.. aku pun terfikir benda yang sama. tapi tak ingat tajuk ceritanya.
Quote holothurian 23-8-2016 11:23 AM
trauma la lps nie.,
Quote senduhazab 23-8-2016 11:30 AM
Simunggu replied at 23-8-2016 11:07 AM
hantu pondan?? mcm mana ya??...bukan drakula..bukan ms ponti..bukan pocong...

Tak mampu nak imagine...   
Quote fishcracker 23-8-2016 11:42 AM
muat pulak tu sumbat mayat bawah katil
Quote lasagnaklcc 23-8-2016 11:52 AM
Penah terdgr cite lbh kurg jadi kat genting. Tapi management bagi duit supaya tutup mulut.
Quote Artemesiaa 23-8-2016 11:54 AM
Tengok rangka katil dah tahu mesti hotel murah
Quote noell 23-8-2016 12:04 PM
Simunggu replied at 23-8-2016 11:07 AM
hantu pondan?? mcm mana ya??...bukan drakula..bukan ms ponti..bukan pocong...

hantu drakula isap darah hantu pondan isap apa plak???konek???
Quote -electrifying- 23-8-2016 12:21 PM
hantu ponen, lg menakutkan
Quote rospinki 23-8-2016 12:26 PM
duri_durians replied at 23-8-2016 11:15 AM
hahaha.. aku pun terfikir benda yang sama. tapi tak ingat tajuk ceritanya.

Kan..ada citer tu kt youtube..lawak citer pondan siam

Lihat semua komen(59)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 01:34 AM GMT+8 , Processed in 0.093888 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top