CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Dibelasah Teruk, Pengawal Keselamatan R&R Cabul Wanita Hamil

8-11-2016 03:47 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 7278| Komen: 58

Description: Sejak semalam lagi, dua keping gambar tersebar meluas di sosial media yang memperlihatkan seorang pengawal keselamatan warga asing dalam keadaan berlumuran darah yang dikongsi menerusi akaun Facebook ...

Sejak semalam lagi, dua keping gambar tersebar meluas di sosial media yang memperlihatkan seorang pengawal keselamatan warga asing dalam keadaan berlumuran darah yang dikongsi menerusi akaun Facebook yang bernama Jamal Ismail.


Memetik laporan online portal Malaysian Digest, kejadian yang berlaku pada 5 November lalu sekitar jam 6 petang itu difahamkan berpunca daripada pengawal keselamatan yang berbangsa Bangladesh tersebut dikatakan cuba mencabul seorang wanita mengandung di dalam tandas awam di pusat istirehat R&R Tanjung Puteri, Johor Bahru.

Menurut Jamal Ismail yang merupakan suami mangsa, suspek melulu masuk ke dalam tandas dan bertindak memegang kemaluan isterinya. Terkejut dengan perbuatan pengawal keselamatan itu, isterinya menolak warga asing itu sebelum bergegas mendapatkannya.

“Malah lelaki itu turut berkata yang dia mahu memegang kemaluan isteri saya. Isteri saya terus lari keluar mendapatkan saya. Saya terus cari dan berjumpa dengan lelaki itu.” 


Sehubungan itu, Jamal turut kesal kerana rakan suspek yang dikenali sebagai Husin tampil mempertahankan suspek dan mahu memukulnya, selain pihak R&R merayu agar tidak membuat laporan polis berhubung insiden berkenaan.

Dalam pada itu Jamal mengingatkan orang ramai khususnya kaum hawa agar cari teman bersama sekiranya ingin menggunakan tandas di R&R atau pun di mana sahaja supaya lebih berhati-hati dengan segelintir pengawal keselamatan warga asing. - CARI
Add Image Caption Here

13

Bagus
13

Marah
18

Terkejut
26

Sedih
36

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (120 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote insulin 6-11-2016 10:13 PM
Kenapa x buat laporan polis?
Quote Decaffeinated 6-11-2016 10:14 PM
Bangla ni kena fitnah ka?...

Quote CrowneGlory 6-11-2016 10:15 PM
Bangla dah besar kepala...yindon lg dah lama besar kepala..
Quote batman_2007 6-11-2016 10:19 PM
Entahh sapa fitnah bangla ni hah
Quote spiderman80 6-11-2016 10:27 PM
Abangla kena fitnah!! Oh no!!
Kita mesti carikan keadilan untuk beliau!!
Quote paz 6-11-2016 10:27 PM
Kenapa tak lapor polis?
Quote GuaAnakMelaka 6-11-2016 10:28 PM
spiderman80 replied at 6-11-2016 10:27 PM
Abangla kena fitnah!! Oh no!!
Kita mesti carikan keadilan untuk beliau!!

Jom panggil abg baju MERAH .....................
Quote Darien_Fawkes 6-11-2016 10:30 PM
bau bau ikan, kalau aku mesti aku report
Quote famri7 6-11-2016 10:31 PM
Sngt fishy cerita...drama queen ke dek? Hehse sentuh cekpit jah ko balas la dgb tarik konek jah...ujung2 jubi kau kena rodok dlm jail.cash
Quote idakamaruddin 6-11-2016 10:44 PM
motip bangla tu siap minta izin dulu
Quote TuntungReturn 6-11-2016 11:24 PM
mcm pelik cita ni. bini kena cabul x report polis. ni bukan kes curi mempelam bleh setel tepi
Quote Acik.Kepam 6-11-2016 11:34 PM
entah iya entah tidak cerita nya.
jantan2 melayu ini ramai perangai macam pukimak kuat propa nya, dah la konek halus tapi berangan jah lebih konon good good gitu.
kalau jumpa jantan melayu dan ular, acik akan katok jantan melayu sunni itu dahulu.
Quote fishcracker 6-11-2016 11:36 PM
RNF jb ni kat mana?report je la polis,koserrrr naw viral tapi x buat report
Quote babyleo68 6-11-2016 11:37 PM
TuntungReturn replied at 6-11-2016 11:24 PM
mcm pelik cita ni. bini kena cabul x report polis. ni bukan kes curi mempelam bleh setel tepi

Tu la pelik gila babi... Ke fitnah ni? Jantan mana bini kena cabul leh compromise tak lodge police report? Sesuatu sangat  
Quote WhiskeyScotch 7-11-2016 12:07 AM
Eyh lapor jela dekat polis. Itu lebih baik kot dari viral tak tentu pasal. Lapor dulu dekat polis. Dah ada police report baru boleh viral. At least berasas la sikit.
Quote atekome 7-11-2016 12:51 AM
Nth2 bangla ni yg kna raba..bkn leh cye pompuan mlayu sunni kepam
Quote ronapink 7-11-2016 12:56 AM
teruk juga kena belasah,

mujur juga husin tahan, kalau tak mungkin dia jadi pembunuh
Quote sarahmirza 7-11-2016 12:56 AM
RNF tu apa?
Quote anis01 7-11-2016 12:59 AM
Acik.Kepam replied at 6-11-2016 11:34 PM
entah iya entah tidak cerita nya.
jantan2 melayu ini ramai perangai macam pukimak kuat propa nya, d ...

kenapa ayah makcik kokesen kaedahnya?
Please gv some respect to others

sekian : dari ank melayu

Lihat semua komen(58)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-6-2024 04:45 AM GMT+8 , Processed in 0.050101 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top