CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Sudah Terjatuh, Suspek Pecah Rumah Dibelasah Sampai Mati

11-3-2016 10:23 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 5699| Komen: 28

Description: Kecederaan berukuran 5 sentimeter di bahagian belakang kepala

-gambar hiasan-


Oleh Fyruz Hanna

Johor Bahru: Suspek pecah rumah yang jatuh dari bumbung rumah mati dibelasah oleh penghuni rumah berkenaan di Jalan Storey.

Kejadian jam 5.55 pagi itu, suspek diikat dan dipukul penghuni yang berada didalam rumah selepas suspek terjatuh. Suspek juga mempunyai rekod jenayah lampau berhubung kes dadah.

Ketua Polis Daerah Johor Baharu Selatan, ACP Sulaiman Salleh berkata mangsa, berasal dari Bukit Siput, Segamat, dipercayai cuba memecah masuk ke dalam rumah tersebut dengan memanjat bumbung namun terjatuh.


“Mangsa juga telah diikat tangan dan kaki supaya tidak dapat melepaskan diri. Mangsa dijumpai mati di tempat kejadian dalam keadaan tidak berbaju dan hanya berseluar pendek,” katanya dalam kenyataan di sini, malam ini.

Kecederaan berukuran 5 sentimeter di bahagian belakang kepala dan luda berukuran dua sentimeter direkodkan.-CARI Infonet.


sumber: Bernama
7

Bagus
3

Marah
9

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (20 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote skyreds 11-3-2016 05:12 AM
penjenayah mati .. terima balasan cashh  

tuan rumah pulak akan berdepan dengan Seksyen 302 Kanun Keseksaan .. yakni hukuman mati jika di sabit kesalahan ... oh malaysia ku
Quote Clover_Hill 11-3-2016 06:32 AM
Bantai sampai nyawa2 ikan dah laaa..yang balun sampai tak bernyawa ikan tu dah kenapaaaa....
Quote mokcikKSKB 11-3-2016 06:49 AM
Jahatnyelah belasah sampai mati.bodow ke haper org ramai tu..bukan dia bunuh or rogol anak org pon.
Quote rosasa 11-3-2016 06:50 AM
kalau dalam kawasan rumah tuan rumah membunuh sebab defend tak apa kan? ke kena juga dakwa?
Quote sukacactus 11-3-2016 06:50 AM
Xsedar la tu...dah geram sgt bantai sampai mati
Quote CrowneGlory 11-3-2016 07:13 AM
Bak kata pak polisi...parang dgn parang, pistol dgn pistol...in this case apa...kalau perompak tgn kosong kena pukul dgn kayu..mmg tuan rumah salah la sbb defend diri...setupid
Quote CrowneGlory 11-3-2016 07:13 AM
Bak kata pak polisi...parang dgn parang, pistol dgn pistol...in this case apa...kalau perompak tgn kosong kena pukul dgn kayu..mmg tuan rumah salah la sbb defend diri...setupid
Quote leylapple 11-3-2016 08:52 AM
seeloknya bagi mati..hidup pun tak guna...

bantai sampai nyawa2 ikan pun tak payah..dah sihat semula pun mencurik balik org tu...

mencurik nie satu penyakit ketagihan...
Quote Esmiria 11-3-2016 09:12 AM
hmmm....cmne nk bunuh org yg cuba ragut aku klp law cmni.hmm
Quote Abangspek 11-3-2016 09:16 AM
klu dah tangkap camtu, takyah la belasah bangang sampai mati

Potong jek tangan dia tu, at least dia hidup lagik, dan terseksa hidupnya. Paling bangang pun orang yang potong tu kena masuk jel jek kejap2, xde sampai 20 tahun ataupun kena hukum gantung gak
Quote ifanonline 11-3-2016 09:17 AM
elok la mati...hidup pun menyusahkan orang saje
Quote aziz79 11-3-2016 10:15 AM
ok. seksyen 302 la nampaknya
Quote ipin 11-3-2016 10:16 AM
kenapa tak cakap mati jatuh bumbung  ?
Quote jejaka_hensem 11-3-2016 10:22 AM
dah dpt tangkap tu,call je la polis.biar mereka yg berhak utk menghukum.
kejam sgt pukul sampai mati.
btw,saya xbela lelaki ni utk mencuri,cuma cara dorg settle kan ni kejam sgt
Quote lavaxxtra 11-3-2016 10:24 AM
jejaka_hensem replied at 11-3-2016 10:22 AM
dah dpt tangkap tu,call je la polis.biar mereka yg berhak utk menghukum.
kejam sgt pukul sampai mat ...

tak yah tunjuk pandai la...lu nak makan vit c pun tarak keyakinan diri...

lagi mau sembang lebih...


Quote afie_m 11-3-2016 10:34 AM
tuan rumah geram lah tu..

umah ai baru2 ni jiran nampak ada org atas bumbung kul 3.00pg....tapi org tu prasan ada org tgk dia...duduk diam ja.....bila jiran masuk nak call ai..tgk lagi dah hilang...
risau juga ni..klau dpt tangkap msh dlm kwsan umah ai....nak bg ajar pun takut kita plak yg kedalam...adoiiii lah

Quote prettyuglybabe 11-3-2016 10:46 AM
mana la orang tak amik tindakan sendiri..
orang ada kes dadah pun boleh dilepas..
padan muka je la..
eh... salah...
kenapa la mereka pi pukul pencuri tu..
patutnya dah jatuh tu, baringkan dia atas tilam..
tanya cedera kat mana.. urut pinggang yang sakit tu..
pastu ajak makan minum usap-usap kepala tanya kenapa pecah masuk rumah orang..
Quote tongkatwaran75 11-3-2016 11:52 AM
undang2 jer back perompak, org ramai mmg klu bole belasah jer...
Quote Nham22 11-3-2016 11:55 AM
Bahaya gak kalau belasah nyawa2 ikan..kang die terlepas dr pertuduhan...die cam muke sekor2..die dtg semula balas dendam...rogol anak2 yg belasah die ke ape ke...baik bunuh je...

Lihat semua komen(28)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 04:15 AM GMT+8 , Processed in 0.050881 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top