CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Peminat Beyonce Kelar Telinga Selepas Tragedi Berdarah Diva Itu

20-10-2016 03:10 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 5419| Komen: 15|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Nasib yang menimpa Beyonce ini boleh dipanggil sebagai tragedi 'telinga berdarah' apabila rambut tocang penyanyi ini tersangkut pada subang di sebelah kiri telinganya ketika melakukan persembahan di ...
Sumber Foto: IG Beyonce

Nasib yang menimpa Beyonce ini boleh dipanggil sebagai tragedi 'telinga berdarah' apabila rambut tocang penyanyi ini  tersangkut pada subang di sebelah kiri telinganya ketika melakukan persembahan di konsert Tidal X: 1015 

Difahamkan ketika itu penyanyi berkenaan sedang menyanyikan lagu Haunted, dan walaupun ia menyebabkan pendarahan, Beyonce tetap meneruskan tariannya.

Kejadian tersebut turut dirakamkan oleh penonton yang ada di situ sebelum menyebarkannya ke dalam media sosial dan rata-rata memujinya kerana tetap memberikan persembahan mantap walaupun dalam kesakitan.

Menurut laporan dari Huffington Post, terdapat segelintir peminat yang bertindak mengelar telinga mereka sebagai tanda solidariti bersama penyanyi berkenaan.


Sumber Foto: TheHuffington post
Rakaman video dan gambar perbuatan 'gila' para peminat tersebut dimuat naik di media sosial dengan hashtag #CutForBeyonce  dan #BleedForBeyonce. Rata-rata netizen menyifatkan perbuatan itu sebagai melampau dan bodoh.

Beyonce sekarang ini baru sahaja tamat dengan konsert jelajahnya Formation yang berakhir di New Jersey, Amerika Syarikat.

Lebih dari 2.2. juta tiket telah habis terjual dengan nilai mencecah RM 1 bilion dalam konsert yang turut menampilkan Kendrick Lamar dan Jay Z sebagai artis jemputan itu. -CARI 

18

Bagus
15

Marah
14

Terkejut
9

Sedih
13

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (78 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote apedehal 20-10-2016 04:11 PM
CARI-MRO replied at 20-10-2016 03:10 PM
Sumber Foto: IG Beyonce


diehard fans are stupid..itu je
Quote farisfirdaus 20-10-2016 04:12 PM
Fanatik fan je sanggop buat bnde sia2 mcm ni
Quote farisfirdaus 20-10-2016 04:12 PM
Fanatik fan je sanggop buat bnde sia2 mcm ni
Quote senduhazab 20-10-2016 06:59 PM
Itu pun deme ngikut.....
Quote mirandanicky1 20-10-2016 09:46 PM
Ini tak cerdik namanya..ape ke.bodoh cara nk tunjuk minat
Quote Rainrein 21-10-2016 12:32 AM
Kenapa bongok sangat..
Quote fazamania 21-10-2016 07:14 AM
Beyonce confirm leh wat surgery betulkan balik telingan dia sebab dia kaya.. peminat yg miskin haprak dapat apa?
Quote mieymiey 21-10-2016 07:15 AM
Bangang
Quote DeeHanania 21-10-2016 07:47 AM
Aiisshh!! bangang
Quote sapeka 21-10-2016 08:12 AM
perbuatan buduh
Quote whadda 23-10-2016 03:50 PM
Camtu pon nak ikut ke..
Quote Sayaaa 5-4-2017 02:50 PM
omg



Quote Revolver 5-4-2017 08:41 PM
bodoh bertingkat2 die hard fan pun
Quote LelakiKokesen 12-5-2017 08:24 AM
Die hard fan Bey ni bongok sikit.. taksub sgt lebah2 bodoh ni kt queen b diorg.
Si Bey mengandung pun blh duk percaya... Choi masa tgk dia buat persembahan pakai kostum perut mengandung masa anugerah hari tu.. Fake sgt.. Kan senang kau mengaku kau guna ibu tumpang..
Quote swimswim 17-5-2017 09:14 PM
Fanataik mcm lofattah

Lihat semua komen(15)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 02:16 AM GMT+8 , Processed in 0.098539 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top