CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Sepi Selepas Dikecam, Tiffany SNSD Aktif Semula Di Instagram

20-10-2016 06:25 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4896| Komen: 11|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Bintang popular Korea Tiffany SNSD sebelum ini telah mengambil keputusan untuk menyepikan diri sebentar dari industri hiburan selepas dirinya dikecam teruk akibat kes bendera Jepun Ogos lalu.
Sumber Foto: IG Xolovestephi

Bintang popular Korea Tiffany SNSD sebelum ini telah mengambil keputusan untuk menyepikan diri sebentar dari industri hiburan selepas dirinya dikecam teruk akibat kes bendera Jepun Ogos lalu.

Sekarang, peminat personaliti comel ini pasti akan terubat rindu kerana Tiffany sudah membuat kemunculan semula selepas dua bulan berlalu.


Dia sudah pun kembali aktif di Instagram dan baru-baru ini telah memuat naik gambar yang menunjukkkan minat dan kegemarannya. Pertama ialah foto iklan Baby G, iklan Sheen dan sebuah gambar dirinya yang menghadap belakang memakai klip rambut.




Walaupun tiada kapsyen dituliskan, namun gambar tersebut yang tertulis 'My Name Is Elegant. No, Tiffany' sudah pun menggambarkan hati dan perasaannya yang gembira dan kembali ceria.

Rata-rata pengikut di Instagramnya mengucapkan selamat kembali buat dirinya dan menyatakan rasa rindu mereka terhadapnya.


Nampaknya, Tiffany sudah betul-betul pulih dari trauma dikecam dan bersedia menempuh hari baru dan meneruskan kariernya seperti biasa.

Pasti peminat di luar sana sudah tidak sabar menantikan kemunculan projek barunya selepas ini, kan? -CARI
33

Bagus
20

Marah
31

Terkejut
31

Sedih
25

Lawak
26

Bosan

Friends Rank (166 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote she 20-10-2016 07:37 PM
Gambar kecaman ade dop
Quote merrissa 20-10-2016 09:31 PM
eh dia x jawab lak, "eh i tak mauuu hipokrit" (tetibe)...keh2
Quote merrissa 20-10-2016 09:32 PM


Gambar kencaman....rising sun flag
Quote huehue 21-10-2016 12:29 AM
K-netz ni tak tahu nak kata patriotic ke overreacting
Quote hanisbunny 21-10-2016 07:09 AM
kenal die pon wkt iols tgk sister slamdunk...btw, sheols digugurkan dr rncgn tu kan sebab kes imperial flag ni la kan??padahal iols suka jaa die dlm tu, best sgt..
Quote tutujackie 21-10-2016 07:53 AM
I have been ordering research chemicals online and othermaterials from http://www.rcparmachemsolutions.com/because they are less expensive than where I use to buy from and I am quitesatisfied with the package and the delivery.

Quote sabar_sabariah 21-10-2016 08:54 AM
tak faham.. apa yg tak kena dgn gambar tu?
Quote syitaeyqa 21-10-2016 10:35 AM
kalau x silap, kes ni pasal die upload gmbr yg ada pasal jepun, padahal masa tu tgh kemerdekaan korea dr cengkaman jepun gittew. so rakyat korea ni marah laa kata dia ni tak sensitif pasal negara sendiri.

ala die bukannya full korean pun. hehee. tp dia cntekkk
Quote -electrifying- 21-10-2016 11:51 AM
cute dia ni, asli ke x muka nya tu
Quote Rurukek 26-10-2016 07:30 PM
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Quote Hamiala 28-10-2016 08:05 PM
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!

Lihat semua komen(11)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 02:22 PM GMT+8 , Processed in 0.085740 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top