CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tunggu Minggu Kedua GV3, Kita Tengok Hebat Ke Tak- Datuk Ramli MS

20-10-2016 04:54 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 20275| Komen: 144|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Datuk Ramli Ms atau lebih mesra disapa Tok Ram cabar peserta Gegar Vaganza 3 (GV3) untuk buat persembahan terbaik bagi konsert yang akan datang.

Sumber: Murai.com

Datuk Ramli Ms atau lebih mesra disapa Tok Ram cabar peserta Gegar Vaganza 3 (GV3) untuk buat persembahan terbaik bagi konsert yang akan datang.

Selaku juri tetap rancangan yang diminati ramai itu, dia mengakui sukar untuk memberi markah pada konsert yang pertama disebabkan peserta masing-masing menyanyikan lagu sendiri.

Seperti kata Tok Ram kepada Astro Awani,  “Konsert kedua nanti, barulah juri senang nak buat kerja kerana mereka akan menyanyikan lagu orang lain yang mungkin mereka sendiri pun tak pernah terfikir nak nyanyi."


Sumber Foto: FB GV3

Tambahnya, program realiti popular itu merupakan satu batu loncatan dan 'perniagaan' yang amat terbaik bagi artis lama buat kemunculan semula.

“Bila mereka muncul sahaja dalam GV, ‘business’ akan cari mereka. Secara tak langsung program ini merupakan platform kepada mereka untuk kembali aktif dalam industri."

Konsert pertama Gegar Vaganza minggu lepas menyaksikan semua dua belas peserta bertanding tanpa ada penyingkiran.

Minggu kedua GV3 yang bertemakan Memori Berkasih akan bersiaran secara langsung di Auditorium MBSA pada Ahad Jam 9 malam. -CARI
19

Bagus
17

Marah
14

Terkejut
14

Sedih
2

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (79 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote iqbalriad 20-10-2016 05:15 PM
razis ke tripple effort...kalau tak ...huhu
Quote apikwaeh 20-10-2016 05:26 PM
apasal theme Memori berkasih?
ada berkasih2an ke?

Quote mizzacu 20-10-2016 05:37 PM
tema memori berkasih??

kna soh nana nyanyi lagu ni la.. br kena tema
Quote oshinz 20-10-2016 05:48 PM
go sarah go.. hihi.
Quote Orix 20-10-2016 06:17 PM
Tak sabar tggu jihan n nabil mengahaukkan lagu xpdc apa nak dikata
Quote kiah_mai_pulak 20-10-2016 06:21 PM
Tengok dlm ig Dato vida ramai kecam Nabilberok n Jihan.. Mintak 2 ekor berok makyih Tu di tukar Sbb X respek Dato vida n tok ram. Meolss  setuju kalau di ganti ngn Alif Satar..
Quote apikwaeh 20-10-2016 06:41 PM
tak setuju kalau nak ganti dgn alif satar
mau nanti tempat duduk Tok Ram semakin bersawang ..
alif tak pandai buat punchline utk programme2 camni..
AF takpelah.. sebab semua hauk

jgn tukar. nanti iols taknak tgk
dah best per Nabil & Jihan..
terbabas sana sini biasalah..
Tok bida pun sebenarnya dah boleh terima perangai sarkis dua orang tu.. saje je gimmick
Quote zie_indah 20-10-2016 07:15 PM
Edited by zie_indah at 20-10-2016 10:33 PM

I rasa tokram tu suka je ngn nabil n jihan gabungan mereka b3 baru meriahkan gv.....
This week abg razis dijangka out..huhu..
Quote masmelon 20-10-2016 07:21 PM
Xnakkkkkkkkkkkk ...... Jgn tukar nabil n jihan.  Tengok gv pon sbb diorg
Quote mesmerize 20-10-2016 07:22 PM
ai rasa nabil jihan dah ok jadi pengacara tapi kena hormatkan sikit tetamu2 senior.. macam minggu lepas terang2 dato yusof haslam tak suka dipanggil toksop.. dia cakap "jangan la panggil toksop.. panggil dato yusof".. diaorang panggil gak toksop.. tu kurang ajar namanya.. nak melawak ada batasnya .. ngan orang tua jangan biadap.. ngan ramli ms mmg dah terlebih2 kurang ajarnya si nabil jihan ni.. dengan lawak  muka tokram ada choc chip panic button la..pasal alyah la.. kekadang bole nampak muka ramli ms berubah bila kena bahan.. mmg la diorang pengacara paling ngetop skrg  di astro.. tapi tone down sikit la.. jaga la air muka orang sikit..
Quote dudaberhias 20-10-2016 07:24 PM
kiah_mai_pulak replied at 20-10-2016 06:21 PM
Tengok dlm ig Dato vida ramai kecam Nabilberok n Jihan.. Mintak 2 ekor berok makyih Tu di tukar Sbb  ...

Tapi nabil n jihan hanya ikut skrip je sis
Dua2 beruk makyeh ni bahan tok ram pun sebab ikut skrip  
Quote yangleo 20-10-2016 07:47 PM
Edited by yangleo at 20-10-2016 07:55 PM
dudaberhias replied at 20-10-2016 07:24 PM
Tapi nabil n jihan hanya ikut skrip je sis  
Dua2 beruk makyeh ni bahan tok ram pun sebab ikut  ...


Please stop lawak kurang ajaq dua orang ni N n jihan
Quote yangleo 20-10-2016 07:51 PM
yangleo replied at 20-10-2016 07:47 PM
I like to watch GV but Please suruh nabil n jihan

Behave jangan melampau batas kurang ajar.
Orang melayu tak mcam tu
Istiqfar aku tiap kali dengar cakap berdua ni
Juri tak habis comment depa cakap hai boring!!!!!!!
Quote yangleo 20-10-2016 07:58 PM
Do something to these people. Ajar manners n respect orang lain
Quote yangleo 20-10-2016 08:00 PM
Sorry Nabil Jihan u all need orang correct you all
Quote kiah_mai_pulak 20-10-2016 08:07 PM
dudaberhias replied at 20-10-2016 07:24 PM
Tapi nabil n jihan hanya ikut skrip je sis  
Dua2 beruk makyeh ni bahan tok ram pun sebab ikut  ...

Biasa lah beruk makyeh 2 ekor tu, mula2 over lah lawak bahan tok ram n tok vida.. Duk menyampuk juri, lepas kena kecam kurang sikit makyeh beruk 2 ekor tu. Kihkih. Mohon astrok tukar ngn Alif Satar.. Cc: @mat_arof
Quote wana89 20-10-2016 08:11 PM
Cerita jihan dan nabil dari GV lepas dah
Siap buat poll juga kat porum ni (padahal wana nak counterattack gimik astro tu )
Tapi tetap la nan hado.. lantak ler.. tokram kena kutuk bukan uols n wana..dah dia redho awat la kita nak kecoh2
gigih tok kertu tu justify everything
selayaknya la
Quote wana89 20-10-2016 08:13 PM
Tapi rasanya diorang GV kali ok lagi banding GV lepas.. GV lepas lagi xboleh tengok.. annoying sangat..siap bergasak la kat porum ni
Quote starcity 20-10-2016 08:29 PM
Tak yah la korang berpenat mintak nabil tu ditukar. Sah2 tok ram pun suka dia jadi bahan lawak. Dari GV last year lagi orang dah bising pasal isu nabil ni. No respond ok. Terima la.lawak2 kuang hajo dia tu. Astro pn defend dia. Makin naik kepala la mamat.tu

Lihat semua komen(144)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 05:03 PM GMT+8 , Processed in 0.086579 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top