CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 18882|Reply: 144

Tunggu Minggu Kedua GV3, Kita Tengok Hebat Ke Tak- Datuk Ramli MS

  [Copy link]
Post time 20-10-2016 04:54 PM | Show all posts |Read mode


Sumber: Murai.com


Datuk Ramli Ms atau lebih mesra disapa Tok Ram cabar peserta Gegar Vaganza 3 (GV3) untuk buat persembahan terbaik bagi konsert yang akan datang.


Selaku juri tetap rancangan yang diminati ramai itu, dia mengakui sukar untuk memberi markah pada konsert yang pertama disebabkan peserta masing-masing menyanyikan lagu sendiri.


Seperti kata Tok Ram kepada Astro Awani,  “Konsert kedua nanti, barulah juri senang nak buat kerja kerana mereka akan menyanyikan lagu orang lain yang mungkin mereka sendiri pun tak pernah terfikir nak nyanyi."



Sumber Foto: FB GV3


Tambahnya, program realiti popular itu merupakan satu batu loncatan dan 'perniagaan' yang amat terbaik bagi artis lama buat kemunculan semula.

“Bila mereka muncul sahaja dalam GV, ‘business’ akan cari mereka. Secara tak langsung program ini merupakan platform kepada mereka untuk kembali aktif dalam industri."


Konsert pertama Gegar Vaganza minggu lepas menyaksikan semua dua belas peserta bertanding tanpa ada penyingkiran.


Minggu kedua GV3 yang bertemakan Memori Berkasih akan bersiaran secara langsung di Auditorium MBSA pada Ahad Jam 9 malam. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-10-2016 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
razis ke tripple effort...kalau tak ...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2016 05:26 PM | Show all posts
apasal theme Memori berkasih?
ada berkasih2an ke?

Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2016 05:37 PM | Show all posts
tema memori berkasih??

kna soh nana nyanyi lagu ni la.. br kena tema
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2016 05:48 PM | Show all posts
go sarah go.. hihi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2016 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sabar tggu jihan n nabil mengahaukkan lagu xpdc apa nak dikata
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-10-2016 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok dlm ig Dato vida ramai kecam Nabilberok n Jihan.. Mintak 2 ekor berok makyih Tu di tukar Sbb X respek Dato vida n tok ram. Meolss  setuju kalau di ganti ngn Alif Satar..
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2016 06:41 PM | Show all posts
tak setuju kalau nak ganti dgn alif satar
mau nanti tempat duduk Tok Ram semakin bersawang ..
alif tak pandai buat punchline utk programme2 camni..
AF takpelah.. sebab semua hauk

jgn tukar. nanti iols taknak tgk
dah best per Nabil & Jihan..
terbabas sana sini biasalah..
Tok bida pun sebenarnya dah boleh terima perangai sarkis dua orang tu.. saje je gimmick
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-10-2016 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by zie_indah at 20-10-2016 10:33 PM

I rasa tokram tu suka je ngn nabil n jihan gabungan mereka b3 baru meriahkan gv.....
This week abg razis dijangka out..huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2016 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Xnakkkkkkkkkkkk ...... Jgn tukar nabil n jihan.  Tengok gv pon sbb diorg
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2016 07:22 PM | Show all posts
ai rasa nabil jihan dah ok jadi pengacara tapi kena hormatkan sikit tetamu2 senior.. macam minggu lepas terang2 dato yusof haslam tak suka dipanggil toksop.. dia cakap "jangan la panggil toksop.. panggil dato yusof".. diaorang panggil gak toksop.. tu kurang ajar namanya.. nak melawak ada batasnya .. ngan orang tua jangan biadap.. ngan ramli ms mmg dah terlebih2 kurang ajarnya si nabil jihan ni.. dengan lawak  muka tokram ada choc chip panic button la..pasal alyah la.. kekadang bole nampak muka ramli ms berubah bila kena bahan.. mmg la diorang pengacara paling ngetop skrg  di astro.. tapi tone down sikit la.. jaga la air muka orang sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2016 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 20-10-2016 06:21 PM
Tengok dlm ig Dato vida ramai kecam Nabilberok n Jihan.. Mintak 2 ekor berok makyih Tu di tukar Sbb  ...

Tapi nabil n jihan hanya ikut skrip je sis
Dua2 beruk makyeh ni bahan tok ram pun sebab ikut skrip  
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2016 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by yangleo at 20-10-2016 07:55 PM
dudaberhias replied at 20-10-2016 07:24 PM
Tapi nabil n jihan hanya ikut skrip je sis  
Dua2 beruk makyeh ni bahan tok ram pun sebab ikut  ...


Please stop lawak kurang ajaq dua orang ni N n jihan
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2016 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
yangleo replied at 20-10-2016 07:47 PM
I like to watch GV but Please suruh nabil n jihan

Behave jangan melampau batas kurang ajar.
Orang melayu tak mcam tu
Istiqfar aku tiap kali dengar cakap berdua ni
Juri tak habis comment depa cakap hai boring!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2016 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Do something to these people. Ajar manners n respect orang lain
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2016 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry Nabil Jihan u all need orang correct you all
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-10-2016 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 20-10-2016 07:24 PM
Tapi nabil n jihan hanya ikut skrip je sis  
Dua2 beruk makyeh ni bahan tok ram pun sebab ikut  ...

Biasa lah beruk makyeh 2 ekor tu, mula2 over lah lawak bahan tok ram n tok vida.. Duk menyampuk juri, lepas kena kecam kurang sikit makyeh beruk 2 ekor tu. Kihkih. Mohon astrok tukar ngn Alif Satar.. Cc: @mat_arof
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2016 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Cerita jihan dan nabil dari GV lepas dah
Siap buat poll juga kat porum ni (padahal wana nak counterattack gimik astro tu )
Tapi tetap la nan hado.. lantak ler.. tokram kena kutuk bukan uols n wana..dah dia redho awat la kita nak kecoh2
gigih tok kertu tu justify everything
selayaknya la
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2016 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi rasanya diorang GV kali ok lagi banding GV lepas.. GV lepas lagi xboleh tengok.. annoying sangat..siap bergasak la kat porum ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2016 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak yah la korang berpenat mintak nabil tu ditukar. Sah2 tok ram pun suka dia jadi bahan lawak. Dari GV last year lagi orang dah bising pasal isu nabil ni. No respond ok. Terima la.lawak2 kuang hajo dia tu. Astro pn defend dia. Makin naik kepala la mamat.tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 02:07 AM GMT+8 , Processed in 0.077067 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list