CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Bahagia Hidup Dengan Anak Dan Bapa, Elly Serik Dengan Lelaki

21-10-2016 10:24 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 7142| Komen: 33|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Sejak dua menjak ini, hampir setiap minggu ada sahaja isu mengenai perceraian artis ini memenuhi ruang hiburan media dan menjadi bualan hangat di media sosial.


Sumber foto: Astro Gempak

Sejak dua menjak ini, hampir setiap minggu ada sahaja isu mengenai perceraian artis ini memenuhi ruang hiburan media dan menjadi bualan hangat di media sosial.

Selepas pelbagai spekulasi mengenai dirinya dibuat, Elly Mazlein mengakui dirinya perlukan ruang dan masa selepas serik dengan perceraian. Menurut Elly, dia mahu teruskan kehidupan tanpa dihantui bayang-bayang bekas suami.

“Saya bahagia hidup dengan anak dan abah. Buat masa ini saya belum mahu terikat dengan mana-mana lelaki selepas serik dengan perceraian.

“Saya mahu tutup buku lama. Saya dah tak mahu masuk campur lagi segala yang berlaku dengan bekas suami.


“Saya dah memaafkan dia dan teman wanitanya,” akui Elly kepada Mangga Media.

Bagi artis paling kontroversi masa ini, penyertaannya dalam Gegar Vaganza musim ketiga (GV3) adalah satu peluang besar untuk kembali aktif menyanyi.

“Saya dah lama tidak menyanyi. Sangat menakutkan kalau nanti diberi tugasan lagu genre rock tetapi saya akan cuba sahut cabaran itu.

“Saya anggap peluang masuk GV3 ini sebagai rezeki anak. Saya berlakon dan menyanyi adalah untuk mencari rezeki buat anak," tambahnya lagi.


Sumber foto: Mangga Media

Menurut Elly, semua yang dilakukan adalah untuk anak dan bapanya yang berada di bawah tanggungjawab dia. Semoga Elly terus tabah dan bahagia di samping keluarga tersayang selain dibuka pintu hati untuk menerima pengganti. Mungkin ada yang lebih baik sedang menunggu di luar sana. - CARI

27

Bagus
22

Marah
15

Terkejut
18

Sedih
20

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (118 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote wanitajelita 21-10-2016 10:29 AM
pemikiran yg salah kalau ko nak hidup tanpa suami elly oii... buat apa nak melawan fitrah? kita ni wanita ada nafsu, perlukan suami utk enjoy having sex... cuma jangan hadap dgn lelaki2 Malaya ni. Ko cantik, pergi carik di Canada tu.



Quote sukacactus 21-10-2016 10:34 AM
Dia kata buat masa ni...masa dpn kita mana tau
Pedih luka dgn segala drama mmg memenatkan
Dia nak concentrate dgn GV3 tu
Quote Bumbu 21-10-2016 10:42 AM
wanitajelita replied at 21-10-2016 10:29 AM
pemikiran yg salah kalau ko nak hidup tanpa suami elly oii... buat apa nak melawan fitrah? kita ni w ...

ade je makcik aku knal laki dia dah mninggal hmpir 30thn smpai skg xkawen lain elok je besarkn anak2 7org... lain pmpuan lain nafsu k tak smua sm cm uolss  
Quote Acik2kepam 21-10-2016 11:02 AM
Wah elly mendunia gituhhh.. Hari2 ada cerita pasal beliau
Kat fb pun byk yg share persembahan dia kt gv3 baru ni.
Quote melinda_kerr 21-10-2016 11:08 AM
selagi ada parent bolehla kita ckp tk perlukan suami/ lelaki. esok2 kita rasa sunyi juga. moga sheols tabah. ckup2 la isu psl ini ya. nnti org naik muak pulak dgn uolss
Quote cahaya_almas 21-10-2016 01:26 PM
Nape dalam gambar kedua tu muka dia cam sedih je...cam nak nangis je...huhu...
Quote loyer 21-10-2016 01:44 PM
sayu je muka dia kt pic no. 2 tu

nak tau..dia ni anak tunggal ke? x pnh nmpk pon up pic adik badik kt ig

tp nmpk mcm org senang jgk dia ni..umah besau nun kt cyberjaya tu..ngn keta merc lg

Quote daiman 21-10-2016 01:49 PM
Citer ko lagi
Quote loyer 21-10-2016 01:51 PM

bertabahlah...aura juara gv3 barangkali
Quote azimodin 21-10-2016 02:01 PM
loyer replied at 21-10-2016 05:51 AM
bertabahlah...aura juara gv3 barangkali

Mampu ke????
Quote mixed 21-10-2016 02:06 PM
wooiii apa ni byk sgt benang elly sendu

aku pn sampai x tau kt mana nk hencap sheol, fakepuki & jemihaktuih

@annehuda pls la byk sgt benang sheol ni
Quote bottombikini 21-10-2016 02:28 PM
sendu lah!

next
Quote manehnya 21-10-2016 02:37 PM
elok la kalu dh serik

umoq pun dah masok pat puluh, p bela anak elok2 nu
Quote hest 21-10-2016 03:03 PM
sudah la koooooooooo...

dah kantoi ko ganas.. baru nak slow...

kalau tak dulu.. menyaaaaaaaaalak je keje
Quote irisismail 21-10-2016 03:07 PM
mixed replied at 21-10-2016 06:06 AM
wooiii apa ni byk sgt benang elly sendu

aku pn sampai x tau kt mana nk hencap sheol, fakepu ...

Sabarrrr              
Quote kuewTiau 21-10-2016 03:12 PM
nape muka dia dah nak jadik cam zila bakarin eh.
lain sangat dengan jaman dolu dolu dia.
ke faktor usia.
Quote mokcikKSKB 21-10-2016 03:12 PM
Byk pulak mulut kak lina ni..dok diam diam sudah pektis lagu kak jena tu.. kang belum ppe kaklina kena kick dulu dr pak razis
Quote kokocrunch 21-10-2016 03:23 PM
muka elly nampak lain..
Quote rotiban 21-10-2016 03:55 PM
hidung bibir dagu nmpk lain, adakah kakak lina pom meletop kebabom repair muka?

Lihat semua komen(33)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 04:40 AM GMT+8 , Processed in 0.266776 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top