CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2989|Reply: 11

Sepi Selepas Dikecam, Tiffany SNSD Aktif Semula Di Instagram

[Copy link]
Post time 20-10-2016 06:25 PM | Show all posts |Read mode
Sumber Foto: IG Xolovestephi


Bintang popular Korea Tiffany SNSD sebelum ini telah mengambil keputusan untuk menyepikan diri sebentar dari industri hiburan selepas dirinya dikecam teruk akibat kes bendera Jepun Ogos lalu.


Sekarang, peminat personaliti comel ini pasti akan terubat rindu kerana Tiffany sudah membuat kemunculan semula selepas dua bulan berlalu.





Dia sudah pun kembali aktif di Instagram dan baru-baru ini telah memuat naik gambar yang menunjukkkan minat dan kegemarannya. Pertama ialah foto iklan Baby G, iklan Sheen dan sebuah gambar dirinya yang menghadap belakang memakai klip rambut.








Walaupun tiada kapsyen dituliskan, namun gambar tersebut yang tertulis 'My Name Is Elegant. No, Tiffany' sudah pun menggambarkan hati dan perasaannya yang gembira dan kembali ceria.


Rata-rata pengikut di Instagramnya mengucapkan selamat kembali buat dirinya dan menyatakan rasa rindu mereka terhadapnya.






Nampaknya, Tiffany sudah betul-betul pulih dari trauma dikecam dan bersedia menempuh hari baru dan meneruskan kariernya seperti biasa.


Pasti peminat di luar sana sudah tidak sabar menantikan kemunculan projek barunya selepas ini, kan? -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-10-2016 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar kecaman ade dop
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2016 09:31 PM | Show all posts
eh dia x jawab lak, "eh i tak mauuu hipokrit" (tetibe)...keh2
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2016 09:32 PM | Show all posts


Gambar kencaman....rising sun flag
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2016 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
K-netz ni tak tahu nak kata patriotic ke overreacting
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2016 07:09 AM | Show all posts
kenal die pon wkt iols tgk sister slamdunk...btw, sheols digugurkan dr rncgn tu kan sebab kes imperial flag ni la kan??padahal iols suka jaa die dlm tu, best sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2016 07:53 AM | Show all posts
I have been ordering research chemicals online and othermaterials from http://www.rcparmachemsolutions.com/because they are less expensive than where I use to buy from and I am quitesatisfied with the package and the delivery.

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2016 08:54 AM | Show all posts
tak faham.. apa yg tak kena dgn gambar tu?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-10-2016 10:35 AM | Show all posts
kalau x silap, kes ni pasal die upload gmbr yg ada pasal jepun, padahal masa tu tgh kemerdekaan korea dr cengkaman jepun gittew. so rakyat korea ni marah laa kata dia ni tak sensitif pasal negara sendiri.

ala die bukannya full korean pun. hehee. tp dia cntekkk
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2016 11:51 AM | Show all posts
cute dia ni, asli ke x muka nya tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2016 07:30 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 08:05 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 02:09 AM GMT+8 , Processed in 0.102975 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list