CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Sharifah Sakinah Tak Mengaku Hamil?

20-10-2016 10:54 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 12934| Komen: 65|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Gara-gara satu gurauan oleh kakaknya Sharifah Shahirah, habis semua peminat salah sangka yang Sharifah Sakinah benar-benar mengandung.

Sumber Foto: IG Sharifah Sakinah

Gara-gara satu gurauan oleh kakaknya Sharifah Shahirah, habis semua peminat salah sangka yang Sharifah Sakinah benar-benar mengandung. 

Kerika dihubungi Harian Metro, pelakon cantik ini menafikan tentang khabar tersebut dengan memberikan penjelasan kembali.

"Saya tak hamil.Kakak saya sekadar bergurau, tak sangka pula pengikutnya ambil serius."


Sumber Foto: IG Shieraijoy

Disebabkan kapsyen yang ditulis pada gambar yang dimuat naik tersebut membuatkan para peminat berasa teruja dan terus dihujani dengan beratus-ratus komen dengan ucapan tahniah.

Menurut Sakinah yang sebelum ini sudah mengalami keguguran, dia menyerahkan soal zuriat segalanya kepada Tuhan.

“Saya percaya aturan Allah jauh lebih baik daripada apa yang dirancang. Mungkin belum rezeki saya untuk menimang cahaya mata,” katanya.

Sumber Foto: IG Sharifah Sakinah
Sakinah telah berkahwin sejak 28 Mac tahun lalu dengan seorang juruterbang, Aliff Adha, 28. -CARI
16

Bagus
19

Marah
24

Terkejut
23

Sedih
19

Lawak
29

Bosan

Friends Rank (130 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote swimswim 20-10-2016 11:13 AM
Poket terkeluar
Quote Rainrein 20-10-2016 11:35 AM
Tu pun nak jadi bahan berita ke? Bia la dia x nak ngaku. Kalau betul pregnant kita doakan yang baik2. Kalau x betul pun x pe la. Not a big deal pun.
Quote cahaya_almas 20-10-2016 11:58 AM
Seksinya dia...mmg urban ekk kalau gini...huhu
Quote opie5662 20-10-2016 12:19 PM
aku rase betul die nandung...sbb si lynn alkhaired pon pernah upload pasai makan...layan 2 org mak buyong katenye..
Quote mokcikKSKB 20-10-2016 12:20 PM
Lakinya xda rupa pilot..x hensem lnsg. Kawan aku ada sorang pilot mmg hensem ler masa kat uni dulu.menjdi kegilaan budak budak uni.. tp skang kwn tu dah anak 2 x hensem dahlah..
Quote Peya 20-10-2016 12:23 PM
mokcikKSKB replied at 20-10-2016 12:20 PM
Lakinya xda rupa pilot..x hensem lnsg. Kawan aku ada sorang pilot mmg hensem ler masa kat uni dulu.m ...

Biar x hensem, kalau hensem kene carasssss
Quote mokcikKSKB 20-10-2016 12:24 PM
Peya replied at 20-10-2016 12:23 PM
Biar x hensem, kalau hensem kene carasssss


Zaman skang dh tbalik..muka pecah rumah yg laku bagai goreng pisang.
Quote Peya 20-10-2016 12:35 PM
mokcikKSKB replied at 20-10-2016 12:24 PM
Zaman skang dh tbalik..muka pecah rumah yg laku bagai goreng pisang.

Yela..mcm kes bunuh bf bunuh abg sendiri. Muka alahai. Mcm lori hantu
Quote indenial 20-10-2016 12:36 PM
mokcikKSKB replied at 20-10-2016 12:24 PM
Zaman skang dh tbalik..muka pecah rumah yg laku bagai goreng pisang.

Asalkan duit berkepuk2. Contoh laki si eina senduk   
Quote mieymiey 20-10-2016 12:38 PM
Shiera ni murah rezeki, tiap tahun ngandung
Quote huehue 20-10-2016 11:08 PM
Iolls suka tengok ig shiera ni

Tak kisahlah lawak dia buat buat ke tak ke tapi iolls okay je tengok dia tak cover langsung
Quote Bumbu 20-10-2016 11:17 PM
mokcikKSKB replied at 20-10-2016 12:24 PM
Zaman skang dh tbalik..muka pecah rumah yg laku bagai goreng pisang.

contohnya azmidayus jejaidayus... harap2 sohai xtrsenarai jd rebutan, pitam!!!  
Quote ejans 20-10-2016 11:22 PM
huehue replied at 20-10-2016 11:08 PM
Iolls suka tengok ig shiera ni

Tak kisahlah lawak dia buat buat ke tak ke tapi iolls okay je t ...

Jumpa syira depan2 1 lif kt ikea... depan2 lagi cantik.... mekap nipis and muka very glowy2..lg cerah dati gambarr..mmg sweet cantik je... dia bukan jenis photogenik kot
Quote huehue 20-10-2016 11:25 PM
ejans replied at 21-10-2016 12:22 AM
Jumpa syira depan2 1 lif kt ikea... depan2 lagi cantik.... mekap nipis and muka very glowy2..lg ce ...

Iolls tengok gambar dia tak mekap dalam ig pun rasa elok je sebab sheolls tengok gaya memang kepakaran ambil gambar level level makcik baru belajar guna smartphone sikit . Takat nampak muka sheolls ada smile lines tu biasalah sheolls bukan umur 20 lagi kan.


Quote xtravaganza 20-10-2016 11:27 PM
Mgkn sb baru lg kot, sb2 xnk war2 kan dlu #speku je ni
Quote pinkzara 21-10-2016 12:07 AM
mokcikKSKB replied at 20-10-2016 12:24 PM
Zaman skang dh tbalik..muka pecah rumah yg laku bagai goreng pisang.

Sbb yg bemuka pecah rumah tu sejenis yg bermulut manis sis  
Quote Jagendas 21-10-2016 04:54 AM
yg visit2 my IG tu bila nak menopos ?
Quote miss_curious 21-10-2016 08:55 AM
masalah nya bukan shiera je post caption kata dua dua mengandung,
kakaknya sharifah haslinda pun yang macam bagi hint sakinah pregnen?

so kekdahnya dua dua kakak si kinah ni suka bergurau kata si kinah ni pregnen ke apa?

tapi i macam percaya yang memang si kinah ni pregnen,mungkin dia tak nak hebahkan..yala early stage lagi,plus dia pun  pernah miscarriage before ni
Quote kiah_mai_pulak 21-10-2016 09:22 AM
Peya replied at 20-10-2016 12:23 PM
Biar x hensem, kalau hensem kene carasssss

Ajemi Hatta, Dato BuRed, Romie Ferrari, N Jejai Lombok tu hensem ke kekdahnya dekk? Tetapppppp      

Lihat semua komen(65)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 03:32 PM GMT+8 , Processed in 2.523717 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top