CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Mia Ahmad Sahkan Bakal Berkahwin Dengan Penjaga Gol JDT

20-10-2016 10:16 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 8026| Komen: 38

Description: KUALA LUMPUR: Pelakon Mia Ahmad akhirnya mengesahkan penjaga gol pasukan bola sepak Johor Darul Takzim (JDT) iaitu Mohd Izham Tarmizi Roslan, 25, ialah cinta hatinya dan sudah memikirkan hasrat beruma ...
Sumber Foto: IG Mia.Ahmad

Tidak mahu terus berdolak-dalih tentang kisah cintanya, Mia Ahmad mengakui yang dia sudah bersedia untuk mendirikan rumah tangga bersama kekasih hatinya Mohd Izham Tarmizi Roslan, 25 yang merupakan penjaga gol pasukan bola sepak bagi Johor Darul Takzim (JDT).

"Alhamdulillah kami sudah berkenalan selama setahun dan jujurnya saya selesa bersama Izham," katanya kepada mStar Online.

Walau bagaimanapun, ia tidak akan berlangsung pada waktu yang terdekat ini disebabkan jadual mereka berdua yang terlalu padat.

Ditanya tentang keluarga, Mia atau nama sebenarnya Shmiha Ahmad Baderi, 28 gembira yang hubungan tersebut direstui oleh kedua-dua belah pihak.

Sumber Foto: Sensasimalaysia

Sebelumnya, hubungan cinta pelakon yang pernah popular dengan drama Hati Perempuan ini sudah pun dapat dihidu dengan penyebaran gambar Izham menyambut hari jadinya di sebuah kafe.

Diharap segala perancangan untuk menuju hari bahagia berjalan lancar hendaknya. Jangan putus di tengah jalan, takut kecewa macam sebelum ini, ya?   -CARI
17

Bagus
29

Marah
33

Terkejut
13

Sedih
27

Lawak
21

Bosan

Friends Rank (140 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zuri154 20-10-2016 07:23 AM
mia dah 28 tahun. konsepnya asal berlaki ka pasal takmo dicop andartu....  
Quote surgayah 20-10-2016 07:33 AM
eh eh... terpanggil iols pepagi ni nk msk porum, ade thread iolsss rupanya, hi miaaaaaa, nk kawen dh ke??? padan la si ozham xleh fokus game mlm td, duk berangan nk kawen dh gamaknya, dh jd kayu si izham dpn gol mlm td, teringat nau kt u meha oiiii .. hi fans2 kak mia sekalian
Quote rayray28 20-10-2016 07:37 AM
Br terfikir je dh announce...if x jd sng kata yee kami dh putus pulak..hmm cuba simpan sikit cite2  peribadi ni..betul2 dh ada perancangan tarikh dh tetap nk umum utk jemputan xpe laa..
Quote harkktuih 20-10-2016 08:15 AM
yg jejanz tak berkutik pape pun..pompuan ni plak yg dok announce..
Quote missinpiece 20-10-2016 08:21 AM
Harap menjadik la
Quote bambimbom 20-10-2016 08:28 AM
sampai 2 thread mia naik hari ni...
Quote minahsleepy 20-10-2016 08:34 AM
surgayah replied at 20-10-2016 07:33 AM
eh eh... terpanggil iols pepagi ni nk msk porum, ade thread iolsss rupanya, hi miaaaaaa, nk kawen dh ...

hai surgayah aka mia ahmad
benang mia naek baru u muncul..i x nmpak pn u kat benang laen

tlg jgn belakon lg pas kawen yer
Quote fid530 20-10-2016 08:41 AM
minahsleepy replied at 20-10-2016 08:34 AM
hai surgayah aka mia ahmad
benang mia naek baru u muncul..i x nmpak pn u kat benang laen

...

ada yg x minat dgn Mia pun concern jugak kan....itu tandanya "NAK KEPOH JUGAK"
jom ramai2 komen....byk pahala dpt kat Mia
Quote surgayah 20-10-2016 08:47 AM
minahsleepy replied at 20-10-2016 08:34 AM
hai surgayah aka mia ahmad
benang mia naek baru u muncul..i x nmpak pn u kat benang laen

...

hello, i mmg dh xnk berlakon skrg, tp org duk panggil i, skrg i ambik job kelip mata je,      
lebattt!! skali kelip 1k, ko mampoooo
    
kalau lps aku kawen ko nmpk aku kt tibi, ko siap2 telinga dgr aku nk jawab' saya x sanggup nk hampakan harapan peminat nk tgk sy berlakon lagi, Allah dh anugerahkn bakat pd sy, kenapa sy nk sia2 kn     
Quote -electrifying- 20-10-2016 08:55 AM
hehehehe.... tahniah
Quote rinur123 20-10-2016 09:01 AM
Tahniah in advance ..

Kalau jadi kawin la ..
Quote Puteri19 20-10-2016 09:20 AM
zuri154 replied at 20-10-2016 08:23 AM
mia dah 28 tahun. konsepnya asal berlaki ka pasal takmo dicop andartu....

Amboi stetmen mek zuri    
Quote oshinz 20-10-2016 09:40 AM
surgayah replied at 20-10-2016 08:47 AM
hello, i mmg dh xnk berlakon skrg, tp org duk panggil i, skrg i ambik job kelip mata je,       ...

ini sumpah lawak. best woh kalau dok kelip mata dapat duit. sanggup i pakai bulu mata pelesu setanding che ta.
Quote 3bidadara 20-10-2016 09:43 AM
hahahahahahahaha.
Motip sangat nak gtau?  
Quote matjambu 20-10-2016 09:51 AM
alahai..sendunya gosip
Quote fynnkakiblock 20-10-2016 10:13 AM
dah sendu. so mcmni jela nak up balik
Quote sekel 20-10-2016 10:25 AM
pergi majlis pelancaran Anugerah Skrin

wartawan tanya soalan & citer lebih ke arah perkahwinan

Anugerah Skrin + kahwin = bangang punya wartawan & artis
Quote fox. 20-10-2016 10:26 AM
ok apa pulak komen pihak laki
Quote indenial 20-10-2016 10:27 AM
Lps kawin dok umah layan laki je mia. Jgn berlakon dah pls

Lihat semua komen(38)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 04:00 PM GMT+8 , Processed in 0.088252 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top