CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Video@CARI Hiburan Kini Lihat artikel

Kisah Hidup Chong Wei Ke Layar Perak, Siapa Paling Layak Galas Wataknya?

19-10-2016 08:00 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 9017| Komen: 69

Description: Datuk Wira Lee Chong Wei telah bersetuju untuk memberikan hak kepada CB Pictures bagi mengabadikan kisah tentang dirinya di dalam sebuah filem yang dijangka bakal keluar pada tahun 2018.


Artikel Oleh Myra Rozi | Video Oleh Danny Ng | Suntingan Visual Oleh Yen Jean Siang  l Suara Latar Oleh Myra Rozi


Datuk Wira Lee Chong Wei telah bersetuju untuk memberikan hak kepada CB Pictures bagi mengabadikan kisah tentang dirinya di dalam sebuah filem yang dijangka bakal keluar pada tahun 2018.

Acara Menandatangani Perjanjian Hak Penerbitan Filem tersebut telah berlangsung di Mandarin Oriental kuala Lumpur baru-baru ini. -CARI


31

Bagus
17

Marah
24

Terkejut
10

Sedih
31

Lawak
20

Bosan

Friends Rank (133 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote fishcracker 19-10-2016 08:12 PM
See Yew Soon
Quote eLiaD 19-10-2016 08:18 PM
Edited by eLiaD at 19-10-2016 08:19 PM

buat biografi utk TV dah le
Quote Peya 19-10-2016 08:22 PM
Tauke dlm ola bola
Quote dinopower 19-10-2016 08:37 PM
mod @spiderman80
Quote dinopower 19-10-2016 08:38 PM
scene kak ros peluk jgn dilupa...
Quote dinopower 19-10-2016 08:38 PM
scene kak ros peluk jgn dilupa...
Quote nikaido 19-10-2016 08:38 PM
ika syazwani - perempuan yg viral muka mcm lee chong wei
Quote insulin 19-10-2016 08:40 PM
dinopower replied at 19-10-2016 08:38 PM
scene kak ros peluk jgn dilupa...

Dun worry. Kita ada dekat2 2 juta rakyat malaysia yang obes, so x susah nk pilih calonnya.  
Quote mrizumi 19-10-2016 08:40 PM
Kdg tgok drama chinese kat ntv..ramai jgk plakon yg ok..
Quote ciksom 19-10-2016 08:42 PM
ciksom kenal sys je dlm ome dan aaron kwok. takkan aaron kwok pulok.
Quote saladin780 19-10-2016 08:47 PM
ivan toh tukang baca berita rtm1 pun boleh
Quote bianglala 19-10-2016 09:15 PM
siapa pulak nak jadi lin dan? watak lin dan confirm ada sebabak dua.
Quote Mary_jane 19-10-2016 09:17 PM
Baki dj sinarfm dulu, bleh lah terus jadi dj/pengacara. Tapi bukan dalam filem diatas. Okay ini ot semata.
Quote Voyagers 19-10-2016 09:27 PM
kalau olimpik ari tu dapat gold

boleh buat happy ending ....


selepas beberapa kali dapat perak di olimpik
akhirnya dapat gold

tapi cerita dia akan tamat dengan dapat silver juga...
Quote eizarz 19-10-2016 09:40 PM
lin dan boleh x???
Quote lazim 19-10-2016 09:42 PM
pemenang pingat perak olimpik je pon. terasa mcm angkat org yg gagal plk. malu kat lin dan
Quote ayahmasihkuad 19-10-2016 09:49 PM
Nicol ann david pun patut ada filem.dia dah banyak berjasa.ayah suka tengok bila dia smash...

Harap david teoh baca komen ayah ni
Quote hafeek 19-10-2016 09:54 PM
boleh la.. kene salute sbb mampu buat kita sakit jantung tiap kali tgk dia main important game huhu
Quote alieyrina 19-10-2016 10:11 PM
Aku dah agak tred ni lawakkk...adoiii

Lihat semua komen(69)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 08:25 AM GMT+8 , Processed in 0.073315 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top