CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Fazura Tempelak Orang Melayu Hanya Pandai Beri Komen Dan Bercerita

11-10-2016 04:09 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 18077| Komen: 167

Description: Susulan dari isu mengenai Fazura yang sebelum ini dikutuk menyanyi sumbang dan mendapat kecaman dari ramai netizen...
Kredit Foto: IG Missfazura

Susulan dari isu mengenai Fazura yang sebelum ini dikutuk menyanyi sumbang dan mendapat kecaman dari ramai netizen, artis cantik ini menempelak semula kritikan dan komen negatif yang diberikan kepada dirinya itu.

Dia mengatakan yang sesetengah orang Melayu pada masa kini memang hobinya hanya pandai memberi komen dan bercerita, lebih-lebih lagi jika ianya isu tentang keburukan orang lain.

“Sejujurnya, saya tidak peduli kata orang dan saya tetap akan menjadi diri saya dan terpulang kepada anda semua (untuk menilai),” katanya kepada mStar Online.

Kredit Foto: IG Missfazura

Sudah lama bertapak dalam industri hiburan membuatkan dirinya sudah lali dengan kritikan. Bercakap pula mengenai lagu 'Sayangi Dirimu', Fazura mengakui lagu itu sukar untuk dibawa.

"Saya rasa ia satu kesilapan, kerana melakukannya melebihi kemampuan saya,” katanya.

Walau dilanda dengan pelbagai kontroversi atau isu negatif yang menimpa dirinya, semangat Fazura tidak akan pernah luntur dan akan tetap meneruskan minat dan kerjayanya dalam bidang nyanyian.-CARI
10

Bagus
14

Marah
12

Terkejut
24

Sedih
22

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (98 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote vanillaninja 11-10-2016 09:16 AM
Tak tau pulak I yang lagu Sayangi Dirimu tu susah nak nyanyi.
Quote aderaderker 11-10-2016 09:18 AM
Sayangi dirimu Fazura...
takyah buat menda yg ko mmg takleh buat .
contoh terjelas..menyanyiiiii.

Kbai.
Aku Melayu
Quote hest 11-10-2016 09:24 AM
ok la tu dia ngaku kan... lagu tu 'susah untuk penyanyi baru macam saya' so lepas ni jgn over confident sangat la
Quote kibodwatriuh 11-10-2016 09:26 AM
Menyibuk apa, hang nyanyi bukan dalam jamban kot?
Quote nyanyan 11-10-2016 09:26 AM
nyanyilah fazura buat apa yang kau suka aiman tak kisahhh
Quote asmara_me 11-10-2016 09:27 AM
Kan dia kata, dia minat menyanyi je, tak de lah sampai nak jadikan kerjaya utama, dia pernah kata dulu, so die mennyanyi je la .. tu je la pun hahaha

tetap sayang Fazura ..
Quote offwhite 11-10-2016 09:29 AM
adele jura nyanyi le lg...hancus aku..
Quote Mary_jane 11-10-2016 09:29 AM
Yela. Suara awak sedap sangat.

Kosser.


Quote phalanx 11-10-2016 09:29 AM
Go go go mek fakejura. Yg penting konfiden. Pedulikan cercaan orang.
Quote narcolepsy 11-10-2016 09:30 AM
bukan soal penyanyi baru atau lama. tapi penyanyi berbakat atau tidak.
Quote nariz 11-10-2016 09:32 AM
Ok i x mampu nk tgu korus
Hauk sgt suara
Sorry
Quote PongKang 11-10-2016 09:32 AM
bkn org melayu aja ya.. suma bangsa pun sama je dah nama manusia..
Quote mat_arof 11-10-2016 09:33 AM
lagu tu boleh je bagi Raja ema nyanyi...
Quote kibodwatriuh 11-10-2016 09:37 AM
hest replied at 11-10-2016 09:24 AM
ok la tu dia ngaku kan... lagu tu 'susah untuk penyanyi baru macam saya' so lepas ni jgn over confid ...

apa alasan nyanyi lagu sendiri ala-ala pop kiddies tu hauk to the max juga? First verse dah pitchy ok?
Sebelum konsert berlagak: "bakat saya diperhatikan"

Lepas konsert: "bukan senang untuk penyanyi baru macam saya blablabla..


Kesimpulan: Fazura=bimbo syoksendiri yang ego.

Hengat muka lawa semua kau buat OK ka?
Quote lonely_surina 11-10-2016 09:39 AM
Mcm ok jer suara faz..
Ok laa tu nak nyanyi dpn reramai bkn senang..
Dgn cuaca yg panas lagi..
Nanti faz tgk shakira live concert yg bbyk tukar muzik lirik lagu bagai unt sesuaikan dgn konsert..
Mana mungkin suara dlm radio sama dgn suara live..
Kite yg kaki karaoke merdu suara pun blm tentu verani nyanyi dpn reramai mcm neh..
Quote mzzenma 11-10-2016 09:40 AM
pajurah bukan orang melayu ke?

baidewei, pajurah suka jaga cendawan orang je.

muka chuolls cantik jurah tapi suara chuolls kelautan dalam pacific okeh
Quote Adeakukesah11 11-10-2016 09:42 AM
Eleh. Ko kata je ko sentap org ngata ko. Senaaanngg
Quote pheonix84 11-10-2016 09:43 AM
sudah2 la mencover diri tue mekjura..ckp je la tq n saya akan improve setaraf adele gittewwwww

fullstop
Quote mrseller 11-10-2016 09:44 AM
Nyanyi mcm period x kuar..ampesss

Lihat semua komen(167)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 01:03 AM GMT+8 , Processed in 0.087219 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top