CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Jung Joon Young Menafikan Video Seks Yang Dikaitkan Dengan Namanya

11-10-2016 03:12 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4551| Komen: 5

Description: Pelakon dan penyanyi Jung Joon Young baru-baru ini telah dikaitkan dengan dakwaan dia adalah individu yang dirakamkan dalam sebuah video seks bersama seorang wanita.
Kredit Foto: kpopmusic.com

Pelakon dan penyanyi Jung Joon Young baru-baru ini telah dikaitkan dengan dakwaan dia adalah individu yang dirakamkan dalam sebuah video seks bersama seorang wanita. 

Kenyataan yang diberikan C9 Entertainment seperti yang dilaporkan Soompi menyebut, "Pihak kami menyedari tentang cakap-cakap mengaitkan artis kami namun enggan membuat sebarang kenyataan kerana merasakan tidak perlu berbuat demikian memandangkan lelaki dalam video itu bukan Joon Young."

Namun disebabkan Video tersebut tersebar luas di internet, ia memaksa syarikat pengurusan tersebut untuk segera mengambil tindakan yang sewajarnya.

Kredit Foto: Kpopstarz.com

"C9 Entertainment merasakan sudah tiba masanya kami tampil membuat penjelasan kerana ia semakin serius dan mencalar nama baik Joon Young."

Mereka juga akan menyiasat untuk mencari dalang di seballik penyebaran video tersebut dan tidak akan teragak-agak untukk membuat tindakan undang-undang.

Sebelum ini Joon Young juga pernah dilanda kontroversi kerana merakam video seks bersama bekas kekasihnya atas persetujuan bersama namun video tersebut sudah dipadam.-CARI

15

Bagus
9

Marah
13

Terkejut
5

Sedih
22

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (73 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mirandanicky1 11-10-2016 03:26 PM
Haihhh takkan nk mgaku pulak kan..gilooo ko apo
Quote mizzacu 11-10-2016 05:00 PM
ni lain pulak ka?
bkn yg dgn x gelpren ritu dah setel
Quote bajusejuk 12-10-2016 01:15 AM
kalo kuar gosip cmni.. nmpak gaye mcm lama lg la jjy nak join balik kt 2d1n tu
Quote idril 12-10-2016 11:15 AM
aku x brp clear la....
means ada 2 kes yg berbeza ek kalau baca dari article tu.

1. video yg dia kata atas persetujuan bersama dgn ex gelpren. tp video tu dah padam.
2. video seks yg menyerupai beliau sbb yg ni dia menafikan dia org dlm video tu.

kan?
Quote kaklehot 12-10-2016 03:07 PM
videonya mana..??

Lihat semua komen(5)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 04:10 AM GMT+8 , Processed in 0.090946 second(s), 35 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top