CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Gadis Spa Jadi Mangsa Bunuh Kerana Lamaran Ditolak

11-10-2016 04:13 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 13470| Komen: 104

Description: Malang sungguh nasib seorang pekerja di sebuah spa di Tanjung Aru apabila dia dipercayai dibunuh hanya kerana menolak lamaran seseorang.
Malang sungguh nasib seorang pekerja di sebuah spa di Tanjung Aru apabila dia dipercayai dibunuh hanya kerana menolak lamaran seseorang.

Ahad lalu, Harian Metro melaporkan seorang pekerja pusat kecantikan ditemui mati dalam keadaan terbaring dan mulutnya mengeluarkan darah di sebuah premis berdekatan Tanjung Aru kira-kira jam 11.30 pagi.


Laporan awal polis ke atas kes kematian Norfazlina Abantas, 20, pada awalnya diklasifikasikan sebagai mati mengejut kerana tiada kesan selongkar atau geledah di lokasi kejadian. 


Sumber foto: Harian Metro

Menurut Ketua Polis Daerah Kota Kinabalu, Asisten Komisioner M Chandra, hasil bedah siasat mendapati terdapat kesan kecederaan pada gusi mangsa selain patah tulang hidung dan sebatang gigi tercabut dipercayai dihentak benda tumpul.


"Hasil bedah siasat juga mendapati punca kematian mangsa disebabkan dicekik oleh suspek.

"Berdasarkan daripada maklumat yang diperoleh, polis berjaya menahan dua suspek dalam tangkapan berasingan di Kota Kinabalu,"katanya.

Beliau menjelaskan lagi bahawa motif awal kejadian ini disebabkan suspek yang tidak puas hati terhadap mangsa selepas lamarannya ditolak.

Kes itu disiasat mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan kerana membunuh. - CARI
31

Bagus
25

Marah
41

Terkejut
29

Sedih
28

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (173 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MeghanK 11-10-2016 12:44 PM
ya allah, kejam nya dah kenapa sampai nak membunuh..move on cari orang lain je la
Quote oppol 11-10-2016 12:54 PM
Kalau aku tak dapat engkau
Orang lain pun tak kan dapat gitu...
Quote Joannalee 11-10-2016 01:04 PM
Dah org xnk tu dah la . Xpyh la nk bunuh org...
Quote Modngengade 11-10-2016 01:07 PM
pohon tepek muka suspek.....kakak yakin muka beliyau  x siap
Quote she 11-10-2016 01:12 PM
Kalau kahwin dgn suspek..seumur hidup merana kena pukul

Tak kahwin dengan suspek..kena bunuh
Quote Rainrein 11-10-2016 01:14 PM
Jahatnye ko. Orang x nak sudahla. Try la cari yang lain. Ni x sampai bunuh membunuh pastu padan muka kena tangkap. Mereputla ko dalam penjara.
Quote MyNameIsIris 11-10-2016 01:16 PM
Jilakenya jantan macam ni :
Quote huehue 11-10-2016 01:22 PM
Mohon bawa suspek pergi jumpa psychiatrist. Lain macam betul kena reject marah macamkan apa sampai hilang empathy hilang common sense.
*Efek tengok criminal minds banyak sangat
Quote Kemboja_Kubur 11-10-2016 01:31 PM
perhhhh seram sehhh zaman skrng nie,,,..
Quote balakkampung 11-10-2016 01:32 PM
muka suspek camna??..kalau dah sedar diri tu tak hensem, tak berharta, tak der kerja..jgn nak cekik kalau orang tolak lamaran..sila cekik diri sendiri sambil minum klorok.
Quote zaraaqilah 11-10-2016 01:35 PM
mohon mereput ler ko dlm jail nanti setannn...
Quote EJALTI 11-10-2016 01:38 PM
Kesian gilerrrrr....
Innalillah...takziah buat ahli keluarga...

Memang jantan sial jahanam species tak guna...
Quote annehuda 11-10-2016 01:42 PM
nasib perempuan... kalau menolak lamaran, tak kene bunuh, kene santau plak
Quote jazaa100 11-10-2016 01:46 PM
annehuda replied at 11-10-2016 01:42 PM
nasib perempuan... kalau menolak lamaran, tak kene bunuh, kene santau plak

Mmm....nk buat mcmana...
Quote lasagnaklcc 11-10-2016 01:54 PM
Jahatnya laki mcm ni.. puas hati ke lps bunuh tu.
Quote kechikchomel 11-10-2016 02:00 PM
arwah ni orang lahad datu ke?
kalau ye ni mesti datang jauh2 pergi KK nak kerja
last2 kena bunuh

Quote fishcracker 11-10-2016 02:20 PM
hamboi hamboi hamboiiiii...suke ati bunuh anak dara orang,kalau orang dah tak nak pi cari lain
Quote chinta89 11-10-2016 02:21 PM
dah org x sudi tu bukannya berusaha nak tingkatkan kebolehan diri pikat awek, tingkatkan pendapatan dan kerjaya.. pegi bunuh org plk!
Quote Bedah.Cun 11-10-2016 02:26 PM
Kimak kauuu laaarrr nampakkk sangat jantan tak guna nanti dah kawin sengkek harapkan bini. Pegi mampos masuk neraka lar ngkau babiiiii!!!

Lihat semua komen(104)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 10:43 AM GMT+8 , Processed in 0.071300 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top