CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Koleksi Kasut Pikachu, Trend Yang Sukar Ditolak Para Ladies

11-10-2016 03:16 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 10634| Komen: 28

Description: Penangan dan fenomena Pokemon Go nampaknya masih belum surut sehingga kini.

Penangan dan fenomena Pokemon Go nampaknya masih belum surut sehingga kini. Pengaruhnya yang kuat telah memberi impak kepada bidang mahupun industri lain termasuklah fesyen, makanan dan sebagainya.


Kali ini, giliran kasut yang berinspirasikan watak Pikachu sedang meningkat naik di negara Jepun. Wah, memang kreatif dan juga comel!

Memetik laman Rocketnews24, Esperanza Shoes sebuah butik online di Jepun telah mengeluarkan koleksi kasut yang diberina nama Pikachu Collection. 

Ia didatangkan dengan dua jenis yang sangat comel dan menawan iaitu versi flat dan juga high heels. Yang pastinya rona kuning mendominasi rekaan kasut comel tersebut, sesuai dengan watak Pikachu yang diangkat sebagai temanya. 






Adakah ia bakal mengundang dan menarik perhatian? Sudah tentu! Selain comel, ronanya yang cerah dan vibrant membuatkan banyak mata terpukau dengan gaya itu nanti. 

Persoalannya, adakah ia sesuai untuk golongan remaja sahaja? Sudah tentu tidak, ini kerana fenomena Pokemon Go sudah melanda pelbagai peringkat umur.

Ketika anda menggayakan kasut berkenaan, tak perlu berasa malu sebaliknya bangga kerana mampu membawakan watak comel Pokemon sebagai ciri pada diri anda. 





Sesekali bawa elemen santai dalam bergaya, pasti lebih mengujakan dan menarik kan! Bukanlah sekadar bergaya sakan seperti seorang diva sahaja. Dengan kartun Pokemon pun anda boleh tampak hebat dan bergaya. Percayalah! 

Koleksi ini boleh didapati secara online di laman Esperanza Shoes. Harga yang ditawarkan ialah bermula 9,000 yen (RM360) sehingga 12,744 yen (RM511)! - CARI 


Foto: Carian google

15

Bagus
15

Marah
14

Terkejut
11

Sedih
12

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (80 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mirandanicky1 11-10-2016 03:25 PM
Comel tp kuninnnnnnn sgtlah
Quote JpA0606 11-10-2016 03:41 PM
cute tp mahal..
Quote jerukkedondong 11-10-2016 03:50 PM
JpA0606 replied at 11-10-2016 03:41 PM
cute tp mahal..

Brp harga nya.....   
Quote jerukkedondong 11-10-2016 03:51 PM
JpA0606 replied at 11-10-2016 03:41 PM
cute tp mahal..

Eeehhhh...dh ada tulis situ..aku yg tak bc habis..kikiki..sowiì
Quote Artemesiaa 11-10-2016 06:05 PM
Kalau kat Malaysia ramai mungkin kurang minat nak pakai kasut sebegini tapi kalau kat Jepun atau Korea mungkin laku
Quote DeeHanania 11-10-2016 06:42 PM
Cantikkk!!
Quote Shirley23 11-10-2016 09:57 PM
Cutenya, geram jer tengok. Yang flat shoes tiga2 tu cantik tapi harga mahal la pulak.
Quote foxxmix 11-10-2016 11:55 PM
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Quote JpA0606 12-10-2016 08:11 AM
jerukkedondong replied at 11-10-2016 03:51 PM
Eeehhhh...dh ada tulis situ..aku yg tak bc habis..kikiki..sowiì

hehehe... mahalkan ...
Quote -electrifying- 12-10-2016 12:49 PM
foxxmix replied at 11-10-2016 11:55 PM
Hey bro! Hi kawan2!!

Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan keti ...

tak letih ke bro?
Quote jerukkedondong 12-10-2016 04:59 PM
-electrifying- replied at 12-10-2016 12:49 PM
tak letih ke bro?

Biarlah...janji dia bahagiaaa...   
Quote -electrifying- 12-10-2016 05:18 PM
jerukkedondong replied at 12-10-2016 04:59 PM
Biarlah...janji dia bahagiaaa...

asik kena block je, tu yg tnye
Quote mbhcsf 12-10-2016 06:55 PM
oh god...no way ...horrible
Quote wlpwlp 8-12-2016 09:08 PM
Edited by winamp05 at 26-5-2018 02:53 AM

~ EDITED ~ SPAM   NAK DELETE TAK BOLEH.
Quote emelia1509 9-12-2016 11:08 PM
nampak comelss
Quote fefeeling 1-1-2017 10:59 PM
Pikachu pulak.. Grow up already lah
Quote fefeeling 1-1-2017 10:59 PM
Yg minions xde? Duh
Quote Emperor95 3-1-2017 12:44 PM
tidak begitu cantik lebih2 lagi warnanya kekuningan
Quote Qnqn 4-2-2017 11:28 AM
Tak minat kartun

Lihat semua komen(28)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 04:21 AM GMT+8 , Processed in 0.063440 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top