CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Western Food Dalam Dulang Digilai, Enak Dan Murah Kini Hanya Di Selayang

7-10-2016 03:10 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 64694| Komen: 28

Description: Fenomena makan menu western food dalam dulang nampaknya kini telah melanda kawasan Lembah Klang pula.

Fenomena makan menu western food dalam dulang nampaknya kini telah melanda kawasan Lembah Klang pula. Jika sebelum ini, ia heboh diperkatakan di Melaka, kini mereka yang tinggal di KL juga boleh merasainya. 


Memang sangat menarik, dalam satu dulang, sekurang-kurangnya 4 menu Barat dihidangkan seperti bebola daging, chicken grilled, bolognese dan juga kentang goreng. 

Itulah hidangan 'besar' yang memukau dan begitu mendapat perhatian netizen pada waktu ini. Anda boleh datang sendiri ke The Rack Boutique Cafe yang terletak di Selayang ini untuk merasainya. 

Dari segi porsi atau kuantitinya, ternyata sangat 'wow' dan sukar dipercayai. Ingat, jangan sampai tak habis pula. Terlalu banyak dan boleh dimakan sehingga 4 orang!

Apa yang pasti konsep makan dalam dulang ini bukan sahaja mengujakan malah mampu merapatkan lagi hubungan kekeluargaan gitu. Kan? Oh ya, untuk setiap set ia dijual dengan harga sangat berbaloi iaitu RM35. Menarik? Jika sudah tak sabar boleh pandu kereta anda ke 162 Residency, Selayang. 


The Rack Boutique Cafe dibuka dari jam 2.30 petang sehingga 10 malam. - CARI 















40

Bagus
23

Marah
15

Terkejut
15

Sedih
27

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (131 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mokcikKSKB 7-10-2016 03:46 PM
Mcm gross jew
Quote Mawlay 7-10-2016 04:13 PM
Berkoyan kolesterol
Quote syue86 7-10-2016 04:45 PM
aku g la tmpt ni konon nk try
hampagas baru je pukul 8 lebih
katanya dh xde mknan..choyyyyy
dh la senyap sunyi je kwsn situ..skeriii
Quote Lollipop111 7-10-2016 05:18 PM
sila puasa seminggu lepas melantak sedulang tu ye...
Quote asmimie 7-10-2016 05:51 PM
Tempat2 yg viral kt fb ni..takyah la gigih gi time dok viral tu..buang masa je.masa...bg tempoh ckit...klau pas 4 5bln senyap sunyi tu..maka tau la sedap ke tak makanan tu..atau marketing je yg lebih..
Kalau sedap harus berterusan customer yg dtg
Quote dubuk 7-10-2016 07:48 PM
tak kemas langsung

out
Quote che_kembang 7-10-2016 10:01 PM
sedulang kau..bikin kat rumah sudah la..mcm ler rajin sgt
Quote RatuDunia94 7-10-2016 10:33 PM
ya awloh... pastu gemuk salahkan takdir & keturunan!
Quote mishungu 7-10-2016 11:32 PM
Aku x penah selera pon tgk dr viral hritu..kembang tekak ada la.. presentation da la out..
Quote mujer_in_espejo 8-10-2016 02:34 PM
banyak lemak tepu dikkk..sebulan sekali takper.. sila kongsi 4 org yer
Quote cekque 8-10-2016 09:26 PM
Klu aku byk gini ,bkn 4 org 6 org pun x abis, dah lah x menyelerakan langsung tgk.
Quote mirebus 8-10-2016 10:07 PM
kenapa mcm tak sedap je. spaghetti takde kaler. mcm tawar
Quote bellaa 8-10-2016 10:09 PM
mana la mesia x top 10 dalam negara obes
Quote missDollie 9-10-2016 03:20 PM
Main longgok gitu je..eee..tak cantik langsung..
Quote indenial 9-10-2016 03:39 PM
Member aku dh tag2 aku kt fb ajak pergi sini. Ah, xkuasa.
Quote mesmerize 10-10-2016 12:30 AM
sori ai tak selera tengok carbo n fat berlambak2 gitu
ai suka meal yang ada lebih portion lean protein, medium portion of colorful veggies dan a small portion of carbo .. baru nampak menyelerakan  
Quote salwani911 10-10-2016 12:53 PM
xde sayur, iolls x suka. boh la baked vege ka apa ka. ni kuning ja segala. x healthy lgsung nengoknya.
Quote intan_smsb 10-10-2016 02:28 PM
berapa org utk 1 hidangan
Quote kambinggila 11-10-2016 02:40 PM

ikut ayat.

se lapar, se nak makan sedulang.

kome lapor? moh kite makan, awak belanja sedulang

Lihat semua komen(28)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 02:36 PM GMT+8 , Processed in 0.077784 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top