CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Murah Gila Steamboat RM1, Hanya Di N9 Stick Factory

12-10-2016 12:53 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 7521| Komen: 14

Description: Peminat-peminat kafe hipster boleh serbu N9 Stick Factory Negeri Sembilan sekarang sebab tempat ini menawarkan pengalaman makan dan suasana yang hebat.
Sumber: FB N9stickfactory

Peminat-peminat kafe hipster boleh serbu N9 Stick Factory Negeri Sembilan sekarang sebab tempat ini menawarkan pengalaman makan dan suasana yang hebat.

Kafe ini sangat unik kerana bertemakan kilang dan diperbuat daripada kontena. Paling popular dan wajib cuba di sini ialah steamboat yang hanya berharga RM1 secucuk. Antara tarikannya yang lain ialah minuman yang dipanggil Apple Polluted kerana dikatakan sangat sedap dan lain berbeza dari yang ditawarkan oleh kafe-kafe lain.

Sumber: IG N9stickfactory

Sumber: IG N9stickfactory
N9 Stick Factory memang sesuai dikunjungi bersama keluarga dan kawan-kawan, juga bagi mereka yang datang bersama kekasih kerana suasana yang tenang dan mendamaikan. Ada alunan irama dan muzik yang romantik menemani pengunjung sepanjang berada di sini.

Hiasan dalamannya banyak menggunakan palet-palet kayu dan tumbuh-tumbuhan hijau dan bila bergabung menjadikan ianya tampak hipster, moden dan seperti berada dalam taman.

Sumber:  missdae.blogspot.my
Sumber:  missdae.blogspot.my
Alamat N9 Stick Factory:
No 99, 2, Persiaran S2 B1, Seremban, Malaysia

Dibuka setiap hari dari 6 petang hingga 12 malam dan apa yang tambah menarik ialah kafe ini turut menyediakan perkhidmatan pengendalian semua majlis termasuk perkahwinan, dan sambutan hari lahir. -CARI



27

Bagus
29

Marah
31

Terkejut
25

Sedih
30

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (165 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote PongKang 12-10-2016 01:11 PM
cantik tempatnya
Quote prettyuglybabe 12-10-2016 01:18 PM
singgit secucuk tu standard la harga.. ceh..
Quote chinta89 12-10-2016 01:22 PM
jgn la dihidang dlm gmbar kemain nampak best, sedap, portion big, tp bila dh laku keras sgt ujung2 rasa so-so je, portion kecik, yg sampai dlm pinggan ala kadar nak makan pun mmmm hmmmmm...


ujung2 bila post kat FB nt ade yg kata "dah nama pun harga seringgit!"
Quote aqissa 12-10-2016 01:35 PM
chinta89 replied at 12-10-2016 01:22 PM
jgn la dihidang dlm gmbar kemain nampak best, sedap, portion big, tp bila dh laku keras sgt ujung2 r ...

Ohhh sungguh bagai di kata....      
Quote irwansuhadi 12-10-2016 02:45 PM
makanan yang ditunjukkan kat atas tu secucuk singgit ke? macam tak percaya aje...
Quote chinta89 12-10-2016 04:15 PM
aqissa replied at 12-10-2016 01:35 PM
Ohhh sungguh bagai di kata....

iols dh acap kali kena.. gambar x sebagaimana dikata...
Quote lyza2474 12-10-2016 05:10 PM
Banyaknya indah kabar dari rupe... Aritu pergi try kat nasikerabu cholleey.. Bila pergi....hurmmmm..
Quote siskepoh 12-10-2016 06:27 PM
iyelettewww singgit. menipu, tapi cantiklahh tempatnya. bolehlah acah2 kat insta bila upload pic kat tempat macam ni
Quote hanisbunny 14-10-2016 06:45 AM
level2 cucuk2 pasar malam jaaahh..same je hrg secucuk singgit..baik aku beli dkt mail ja..dua singgit!
Quote mirandanicky1 14-10-2016 08:32 AM
Sedappppppppppppnya.
Quote deekhan 4-6-2017 01:57 PM
bese je tempatnya
Quote Daintymerry19 20-9-2018 02:56 PM
Cantiknye tempat nj

Lihat semua komen(14)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 03:57 AM GMT+8 , Processed in 0.078807 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top