CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 12442|Reply: 27

Western Food Dalam Dulang Digilai, Enak Dan Murah Kini Hanya Di Selayang

[Copy link]
Post time 7-10-2016 03:10 PM | Show all posts |Read mode


Fenomena makan menu western food dalam dulang nampaknya kini telah melanda kawasan Lembah Klang pula. Jika sebelum ini, ia heboh diperkatakan di Melaka, kini mereka yang tinggal di KL juga boleh merasainya.


Memang sangat menarik, dalam satu dulang, sekurang-kurangnya 4 menu Barat dihidangkan seperti bebola daging, chicken grilled, bolognese dan juga kentang goreng.


Itulah hidangan 'besar' yang memukau dan begitu mendapat perhatian netizen pada waktu ini. Anda boleh datang sendiri ke The Rack Boutique Cafe yang terletak di Selayang ini untuk merasainya.


Dari segi porsi atau kuantitinya, ternyata sangat 'wow' dan sukar dipercayai. Ingat, jangan sampai tak habis pula. Terlalu banyak dan boleh dimakan sehingga 4 orang!


Apa yang pasti konsep makan dalam dulang ini bukan sahaja mengujakan malah mampu merapatkan lagi hubungan kekeluargaan gitu. Kan? Oh ya, untuk setiap set ia dijual dengan harga sangat berbaloi iaitu RM35. Menarik? Jika sudah tak sabar boleh pandu kereta anda ke 162 Residency, Selayang.


The Rack Boutique Cafe dibuka dari jam 2.30 petang sehingga 10 malam. - CARI

































Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-10-2016 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm gross jew
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2016 04:13 PM | Show all posts
Berkoyan kolesterol
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2016 04:45 PM | Show all posts
aku g la tmpt ni konon nk try
hampagas baru je pukul 8 lebih
katanya dh xde mknan..choyyyyy
dh la senyap sunyi je kwsn situ..skeriii
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2016 05:18 PM | Show all posts
sila puasa seminggu lepas melantak sedulang tu ye...
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2016 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tempat2 yg viral kt fb ni..takyah la gigih gi time dok viral tu..buang masa je.masa...bg tempoh ckit...klau pas 4 5bln senyap sunyi tu..maka tau la sedap ke tak makanan tu..atau marketing je yg lebih..
Kalau sedap harus berterusan customer yg dtg
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2016 07:48 PM | Show all posts
tak kemas langsung

out
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2016 10:01 PM | Show all posts
sedulang kau..bikin kat rumah sudah la..mcm ler rajin sgt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-10-2016 10:33 PM | Show all posts
ya awloh... pastu gemuk salahkan takdir & keturunan!
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2016 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku x penah selera pon tgk dr viral hritu..kembang tekak ada la.. presentation da la out..
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2016 02:34 PM | Show all posts
banyak lemak tepu dikkk..sebulan sekali takper.. sila kongsi 4 org yer
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2016 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu aku byk gini ,bkn 4 org 6 org pun x abis, dah lah x menyelerakan langsung tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2016 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kenapa mcm tak sedap je. spaghetti takde kaler. mcm tawar
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2016 10:09 PM | Show all posts
mana la mesia x top 10 dalam negara obes
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2016 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Main longgok gitu je..eee..tak cantik langsung..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2016 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Member aku dh tag2 aku kt fb ajak pergi sini. Ah, xkuasa.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-10-2016 12:30 AM | Show all posts
sori ai tak selera tengok carbo n fat berlambak2 gitu
ai suka meal yang ada lebih portion lean protein, medium portion of colorful veggies dan a small portion of carbo .. baru nampak menyelerakan  
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2016 12:53 PM | Show all posts
xde sayur, iolls x suka. boh la baked vege ka apa ka. ni kuning ja segala. x healthy lgsung nengoknya.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2016 02:28 PM | Show all posts
berapa org utk 1 hidangan
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 02:40 PM | Show all posts

ikut ayat.

se lapar, se nak makan sedulang.

kome lapor? moh kite makan, awak belanja sedulang
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 11:56 PM GMT+8 , Processed in 0.082813 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list