CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dikatakan Mendapat Tajaan RM35,000, Fathia Latiff Beli Undi?

17-5-2016 11:27 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 20717| Komen: 136

Description: Ada pula kisah mengejutkan yang mendakwa pelakon itu 'membeli' undi untuknya
oleh Adib Za

Selepas kemenangan pelakon Fathia baru-baru ini dalam Anugerah Bintang Popular, ada pula kisah mengejutkan yang mendakwa pelakon itu 'membeli' undi untuknya dengan cara meminta tajaan seorang ahli perniagaan.


Seperti yang dilaporkan menerusi ruang Poklip di Utusan Online baru-baru ini, Fathia juga tidak mengiyakan mahupun menafikan hal itu. 

Katanya lagi menerusi ruang Poklip itu, ahli perniagaan itu yang menjelaskan perkara tersebut dan memberitahu tajaan bernilai RM35,000 diberikan untuk membeli undi daripada peminat Fathia. 

Tak tahulah kebenaran gosip yang satu ini. Takpelah, kita tunggu sendiri jawapan daripada Fathia. Iyalah, tiba-tiba sahaja ada pihak mengaku menaja dan peminat pastinya ingin tahu jawapan sebenar kan! - CARI Infonet


Sumber: Utusan Online

Foto Ihsan Rotikaya

22

Bagus
9

Marah
14

Terkejut
26

Sedih
15

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (100 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote susukambingbest 17-5-2016 09:30 AM
Aishhh pminat rmai pun xkan beli undi tp xmenafikn n xmngiyakn tu
Quote juliez 17-5-2016 09:30 AM
Beli undi utk abpbh?
Quote taksukapeanut 17-5-2016 09:31 AM
peminat ramai tapi tak semua jenis yang kaki mengundi..hehehe.. tu yang terpaksa beli undi
Quote Nham22 17-5-2016 09:36 AM
Beli undi lah senang... tak pening2x dah sah2x tau diri tu menang..duit banyak beli jelah..bukan nye mahal sgt pon...
Quote maxim 17-5-2016 09:40 AM
Ish2 fathia x tanya ostat dulu ke bleh ke x beli undi tu
Quote AbukRokok 17-5-2016 09:41 AM
aptb ........................
Quote rotiban 17-5-2016 09:43 AM
fathia oh fathia...u are classy...kenape sampai mendowngradekan diri mintak tajaan bagai
terus jadi low class

Quote FARRAZOOL 17-5-2016 09:44 AM
ermmmmmmmm
Quote rotiban 17-5-2016 09:51 AM
ada terbaca kt fb...Zeel Production berabis RM 350,000.00 untuk vote artis2 yg biasa belakon bwh production theyols..antaranya Fathia, Fattah Amin, Mira Filzah, Ifa Raziah. diorang mintak sponsor dr pak arab mana tah. tak silap pak arab tu bagi RM 50,000.00. siap ada acara khas tick borang undi dgn fc masing2.
Quote prettyuglybabe 17-5-2016 09:57 AM
hek eleh.. buat-buat terkejut pulak issue retis beli undi
Quote alieyrina 17-5-2016 09:59 AM
Tu yg aku x tgk sgt anugerah2 syok sndiri ni..tang ucapan kemenangan yg x menahan ...
Quote taksukapeanut 17-5-2016 10:01 AM
rotiban replied at 17-5-2016 09:51 AM
ada terbaca kt fb...Zeel Production berabis RM 350,000.00 untuk vote artis2 yg biasa belakon bwh pro ...

wow macam tu sekali siap ada acara tick undi. hahaha

Quote orsay1 17-5-2016 10:10 AM
alaaaaaa thiaaaaaa kenapa buat mcm nihhhh
Quote ALDRIN 17-5-2016 10:18 AM
citer ni mengarut.......pak pandir punya citer..
Quote Cloudfly 17-5-2016 10:18 AM
Bg meols..ahli perniagaan ni yg downgrade..gigih kejar wartawan sbb nk bgosip..ade jugak ahli perniagaan yg giler gosip ye..ke ko x puas hati sbb FL tolak ko..

Artis zeel mcm fathia fatah mira filzah ifa raziah dh ada tajaan 350k kot utk perang abpbh..tp apa kn daya lofa punya bajet lg tinggi..
Quote maxim 17-5-2016 10:19 AM
ALDRIN replied at 17-5-2016 10:18 AM
citer ni mengarut.......pak pandir punya citer..

Kalau mengarut awat fathia x nafikan ja?
Quote CrowneGlory 17-5-2016 10:20 AM
gigih...ye la kalau menang lg byk company nak guna utk produk dorg khennn...
Quote Jajabeans 17-5-2016 10:21 AM
rumah dah siap, pahat masih berbunyi.
Quote iszaura30 17-5-2016 10:22 AM
ermmm memacam la artis nie..

Lihat semua komen(136)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 11:02 PM GMT+8 , Processed in 0.098890 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top