CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Aku Yang Pakai, Kau yang Panas' Neelofa Jawab Isu Baju Jarang

18-5-2016 11:50 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 23054| Komen: 103

Description: Neelofa menerima kritikan oleh netizen kerana menganggap baju dipakai adalah jarang
Oleh Izzah Abbasy

Tak henti-henti peminat dan netizen mencari salah pelakon dan pengacara jelita, Neelofa. Daripada atas sehingga hujung kaki Neelofa akan diteliti oleh netizen.

Baru-baru ini, gara-gara sekeping gambar berbaju putih yang dimuatnaik oleh Neelofa semasa beliau mengunjungi Istanbul, Neelofa menerima kritikan oleh netizen kerana menganggap baju dipakai adalah jarang sehingga menampakkan baju dalamnya.

Namun, ini jawapan Neelofa apabila 'geram' dengan kutukan netizen :

"Nak tirulah macam wak doyok cakap "aku yang pakai kau yang panas/kecoh" kalau dah pakai 2 lapis inner pun kata jarang jugak, rasanya kak lofa tak mampu nak pakai 10 lapis inner kot.

p/s: cuaca di istanbul ni agak sejuk so memang kena pakai atleast 2 lapis kalau tak kulit kering yea sayangku."


Menurut Neelofa, dia telah memakai dua lapisan baju ketika berada di Istanbul kerana cuaca yang sejuk. - CARI Infonet




35

Bagus
15

Marah
18

Terkejut
18

Sedih
15

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (124 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote revolusi_30 18-5-2016 11:00 AM
Akak nk baca apa yg ustaz  Internet meroyan
Quote Ah_Kwan 18-5-2016 11:08 AM
keh keh keh

wa pun mau buat tag baru ganti wak doyok...

"wa yang berzina..lu orang pulak yang klimaks"

boleh kah itu macam punya tag?

keh keh keh
Quote ultra78 18-5-2016 11:12 AM
Orang melayu banyak habiskan masa melayan kisah artis. Konon-kononnya artis itu adalah role model.
Quote mizzmimi 18-5-2016 11:12 AM
jenayah apanya.. hahaha.. bengong tajuk..

tudung dia main selempang gitu je ek
Quote Modngengade 18-5-2016 11:15 AM
motip pakai baju jarang sis?
Quote qronaldo7 18-5-2016 11:16 AM
its all about fesyen
Quote marumaru 18-5-2016 11:16 AM
susah jugak kalau retis dah berhijrah ni...kena perfect ngalahkan ustazah baru peminat puas hati kut...

baju lofa tu sopan lah tu...ok je...
Quote (=_=) 18-5-2016 11:18 AM
Thread artis sendu tak payah nak menyemak kat CI
Quote budakshinchan 18-5-2016 11:21 AM
patot pengomen tu ckp direct je "berpakaian tp telanjang"
Quote prettyuglybabe 18-5-2016 11:27 AM
dia bukannya jenis tutup aurat pun..
kejadah nak kecoh manusia kat ig tu..
cuba tak yah follow retis tu semua..
gi follow ulamak-ulamak..
Quote OmJualGas 18-5-2016 11:29 AM
acong juga yang aman damai tada ugama...
Quote Dovahkiin 18-5-2016 11:31 AM
Pakai la 20 lapis pun, klu da nampak bentuk badan tu, masih masih lg x tutup aurat. Slow2 la dik lopa eh, moga lepas ni dpt tutup aurat dgn sempurna. Jgn cepat sgt melatah bila org tegur. Terima dan ubah slow2.
Quote cucumberkl 18-5-2016 11:35 AM
manusia yg suke sebuk ngn retis ni memang xde life
@spiderman80 tlg campak benang BANGANG ni kt BOD lain
Quote damian_lee 18-5-2016 11:36 AM
ini buukan pasal lofa  .....

tapi Shamsul Yusoff ada highlight ... "penghijraan dia bukan sebab trend artis berhijrah"
persoalannya .... betul ke .. banyak retis "berhijrah" ni semata2 trend .... untuk dapat sanjungan ummah ....

tapi mungkin xsalah .... bak orang kata .... mula2 memang trend .. sapa tau lama2 ikhlas ......
Quote MamaMima711 18-5-2016 11:36 AM
Aku rs biasa je pun..x de la jarang mana.sbb cahaya matahari direct tu nampak jarang
Quote dino 18-5-2016 11:39 AM
ultra78 replied at 18-5-2016 11:12 AM
Orang melayu banyak habiskan masa melayan kisah artis. Konon-kononnya artis itu adalah role model. : ...

yg p sibuk follow retis tu apa hal.... klau yg menegur pkai btul takpe gak hahah....
Quote ifanonline 18-5-2016 11:42 AM
ultra78 replied at 18-5-2016 11:12 AM
Orang melayu banyak habiskan masa melayan kisah artis. Konon-kononnya artis itu adalah role model. : ...

bukan shj artis...tetapi ahli politik dan ustaz ustazah glamer

Quote mzzenma 18-5-2016 11:44 AM
Kalau setaz and setazah internet ni follow ig datin e..mesti koma terus

Ke ada follow..buat modal?
Quote famri7 18-5-2016 11:44 AM
Isu sampahan apa sis? Kalau xnapak puting its not even a case..xda isu..unless nampak puting kaler pinkish.

Lihat semua komen(103)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 08:49 PM GMT+8 , Processed in 0.101030 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top