CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Lydiawati Mengaku Tak Bersalah Belasah Pengkid

17-5-2016 10:32 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 8692| Komen: 77

Description: Dia didakwa melakukan kesalahan itu di Hotel Safari 2, Ampang pada 24 Mac lepas
oleh Adib Za

Pelakon Lydiawati mengaku tidak bersalah atas pertuduhan mencederakan seorang wanita pada Mac lalu. 

Jika anda masih ingat, video bagaimana pelakon era 80-an itu membelasah seorang wanita dipercayai pengkid telah mencetuskan kontroversi di kalangan pengguna internet. 


Memetik laporan mStar online, Lydiawati, 51 atau nama sebenarnya Salina Zaimon membuat pengakuan tidak bersalah di Mahkamah Majistret Ampang. 

Dia didakwa melakukan kesalahan itu di Hotel Safari 2, Ampang pada 24 Mac lepas, mengikut Seksyen 324 Kanun Keseksaan yang membawa hukuman penjara maksimum 10 tahun atau denda atau sebat atau mana-mana dua daripada seksaan itu jika disabit kesalahan. 

Pelakon itu telah diikat jamin RM3,300 dengan seorang penjamin, manakala mahkamah telah menetapkan 24 Jun hadapan untuk sebutan semula kes.  - CARI Infonet



Foto Ihsan The Star


16

Bagus
13

Marah
24

Terkejut
21

Sedih
17

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (110 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Syd 16-5-2016 11:13 PM
Cinta bertukar kelat?

Quote bunnyhoney 16-5-2016 11:15 PM
Patutnya kalu kena gangguan seksual buat report polis jela..xyahla belasah org tu..
Quote catalina 16-5-2016 11:16 PM
Tak pepasal aje...tak bijak..tak bijak....
Quote Syd 16-5-2016 11:17 PM
Mahkamah membenarkan tertuduh yang mempunyai masalah jantung diikat jamin RM3,300.

Ada sakit jantung rupanya. Time mjerit belasah pengkid beria2 macam sihat sejahtera
Quote merrissa 16-5-2016 11:23 PM
ni salah satu akibat wat undang2 sendrik gak....2 tahun tahan konon.....baik buat laporan pulis...block number dia....

aku pernah gak diganggu psiko....block je la...apa susah....
Quote HibinoSama 16-5-2016 11:24 PM
51 vs 43... Dah tua dua2
Quote tupaiterbang 16-5-2016 11:25 PM
[youtube]e9WI9cWE9m0[/youtube]
Quote tupaiterbang 16-5-2016 11:27 PM
[youtube]5FFAD6HsWFE[/youtube]
Quote Syd 16-5-2016 11:29 PM
Kemain lagi mhayun pengkid.

Bagak.
Quote milo_888 16-5-2016 11:37 PM
Kikikiki... best pulak tgk milf bersmackdown...
Quote Syd 16-5-2016 11:39 PM
milo_888 replied at 16-5-2016 11:37 PM
Kikikiki... best pulak tgk milf bersmackdown...

Masih aummm
Quote milo_888 16-5-2016 11:42 PM
Syd replied at 16-5-2016 11:39 PM
Masih aummm

Urut dada kelegaan pak mertua tak jadi yg sedang bersemayam di negeri tok gajah..

Silap2 dia pun kena smackdown gara2 isu bauksit... seb baek tak jadi menantu...
Quote kakiah12 16-5-2016 11:45 PM
syg dia ni dulu cantik...even now pon stil nampak muka sheols yg elok tu tp nape serabai dan dah gemuk? kalo la sheols kawen dgn orka mesti menten kan?
Quote Syd 16-5-2016 11:45 PM
Kasihan acik yaa
Quote PongKang 16-5-2016 11:47 PM
dua2 nmpk mcm pengkid.  
pengkid debabs
Quote cmf_premierleag 17-5-2016 12:00 AM
Syd replied at 16-5-2016 11:45 PM
Kasihan acik yaa

Based on news..umur pengkid ni 43
Tp apsal nmpk mcm 53 jah??
Lydia is 51..ok la logik la
Tp pengkid tu mcm x logik jah
Quote kimsa-ra 17-5-2016 12:16 AM
dulu dia cntik
trend suka ltk getah rmbut kt pergelangan

Quote red_cattleya 17-5-2016 12:45 AM
hari tu jumpa kat giant, tak gemuk sgt pun..mungkin skrg dah berisi..
Quote Fire_Storm 17-5-2016 01:16 AM

tak faham... boleh block saja dgn smartphone

Lihat semua komen(77)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 12:27 AM GMT+8 , Processed in 0.106090 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top