CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dira Abu Zahar Umum Tinggalkan Dunia Seni Di Twitter Miliknya

18-5-2016 11:01 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 32029| Komen: 153

Description: Dira telah memuatnaik kapsyen di laman Twitter miliknya mengesahkan kenyataan
Oleh Izzah Abbasy

Pelakon, pengarah dan juga bekas pengacara, Dira Abu Zahar atau nama sebenarnya Khaidirah Abu Zahar, 32, mengambil keputusan berhenti daripada dunia seni hiburan bagi memberi tumpuan terhadap perkhidmatan kepada penggiat seni tempatan yang menjurus kepada nasihat perundangan.

Dira telah memuatnaik kapsyen di laman Twitter miliknya mengesahkan kenyataan yang mana beliau bakal meninggalkan dunia seni bukan sekadar omong kosong.

Dira yang mencipta nama di arena lakonan dan pengacaraan mempunyai Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang dari Universiti Teknologi Mara (UiTM), Shah Alam, Selangor dan
mempunyai hobi menunggang motosikal berkuasa tinggi. - CARI Infonet








13

Bagus
5

Marah
19

Terkejut
10

Sedih
4

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (59 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote orsay1 17-5-2016 09:50 AM
laaaa nak kemana pulakkk
Quote maxim 17-5-2016 09:51 AM
Xtau plak selama ni beliau masih dlm industri
Quote kucen_miang 17-5-2016 09:52 AM
industry menda? tak npk ada pun selama ni.
Quote prettyuglybabe 17-5-2016 09:56 AM
releven ke dia dalam industri?
apa produk dia?
Quote fifie_olin 17-5-2016 09:57 AM
kann...kuar tb pon leh kira dgn jari..
ade hati nk bersara segala..
x tau la nk nangis ke nk gelak
Quote Jajabeans 17-5-2016 10:03 AM
bukan dia ni dh masuk politik ke ikut jejak bapak dia.

Papepun.. Annyongg Diraa
Quote noraidil_06 17-5-2016 10:06 AM
I suke dira berlakon.tp opkos la x ingat citer apa.sbb dh lama x tgk
Quote deebiz14 17-5-2016 10:07 AM
Oh ok... selamat maju jaya.

Tau satu jer drama sheolz... yg blakon ngan si Hanzejek dan Raja Ilya tu.
Quote lasagnaklcc 17-5-2016 10:07 AM
Rasanya dia byk mengarah... ke menerbit
Quote alieyrina 17-5-2016 10:09 AM
Last yg aku tgk dia lakon sejoli misi mencantas cinta tu lahh...
Quote sepitsiput 17-5-2016 10:13 AM
dia mengarah drama bodoh Jejaka Terhangat Di Pasaran lakonan bangang sheri hadad, raja ilya, adeline tsen & si bodoh nadhmi azwa jd manager tp muka mcm budak bru lps sunat. :

seeloknya get lost
Quote degil81 17-5-2016 10:13 AM
suka dia masa dlm cerita merah puteh.. blakon dgn zahiril n elyas..
Quote alesandra 17-5-2016 10:14 AM
ok bye-bye..sayonara..adios
Quote puanserama 17-5-2016 10:20 AM
byeeeeeeeeeeeee haha
Quote tigerads 17-5-2016 10:23 AM
dia yg jd bini no.3 dlm drama ustaz rimau eman manan...apa tajuk ntah....

alaa...citer sheila rosli tu yg lopa yg jd bini no.4 tu...ehh....kann
Quote Themilo 17-5-2016 10:23 AM
sepitsiput replied at 17-5-2016 02:13 AM
dia mengarah drama bodoh Jejaka Terhangat Di Pasaran lakonan bangang sheri hadad, raja ilya, adeline ...

iols tambah satu lagi kaka, muzik bidio lagu Gadis Jolobu.. lirik very the village-village, tapi bidio sendu di kelab malam.. bodoh sangat kan hasil arahan sheols?
Quote siti_kus 17-5-2016 10:24 AM
muka dia pun aku dah tak ingat. cuba tepek malas nak google. hee
Quote rinur123 17-5-2016 10:27 AM
Dia nak aktif belakang tabir je kot.

By the way, all the best Dira.

Tata ..
Quote zameyla 17-5-2016 10:45 AM
Bye..bye Dira

Lihat semua komen(153)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 12:13 AM GMT+8 , Processed in 0.122824 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top