CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

CEO Rayani Air Sedia Lepaskan Pegangan Saham

19-4-2016 09:53 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 12047| Komen: 95

Description: “Saya bukan menjual sepenuhnya..
Oleh Adib ZA

Ketua Pegawai Ekskutif Rayani Air, Ravi Alagendrran berkata yang dia bersedia untuk melepaskan sebahagian sahamnya kepada mana-mana pelabur untuk memastikan syarikat itu terus berkembang. 


Dia kata berkata, antara faktor syarikat itu berdepan masalah ialah kekurangan dana sehingga menyebabkan masalah mogok di kalangan juruterbangnya. 

“Saya bukan menjual sepenuhnya tetapi saya akan membiarkan mereka (pelabur) mengembangkan syarikat. 

“Mana-mana pihak yang mahu melabur dan mengembangkan syarikat, kita sedia (melepaskan sebahagian pegangan),” katanya kepada mStar Online. 

Katanya lagi, buat masa ini terdapat empat pelabur yang menawarkan dana kepada Rayani Air, tiga daripadanya syarikat tempatan dan satu dari pelabur asing. - CARI Infonet


Baca selanjutnya: Mstar Online



(Sumber foto: Malaysiastylonews)

16

Bagus
10

Marah
5

Terkejut
9

Sedih
12

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (60 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote aHoi83 19-4-2016 09:07 AM
Tak sampai setengah tahun pun beroperasi
Quote sue_0684 19-4-2016 09:09 AM
mesti ada nnti yg beli ni.peluang bg org mcm Tony Fernandes.
ini pndapat aku lah.
Quote Nham22 19-4-2016 09:13 AM
Kesian nye die.. non-muslim buat business patuh syariah Islam....
Quote axl_bach 19-4-2016 09:17 AM
Nham22 replied at 19-4-2016 09:13 AM
Kesian nye die.. non-muslim buat business patuh syariah Islam....

Dan yg dpt busuk dan dimomokkan adalah Islam bkn CEO hangit nih pun..... babi btol
Quote Matakilat 19-4-2016 09:19 AM
Dato zaidy nak beli. Tapi dia ni kejap cakap lain pastu hari lain tukar lain plak.
Kejap 40 juta kejap tukar 60juta plak.
Lansung tawar hati org.
Quote idakamaruddin 19-4-2016 09:25 AM
R2D2 replied at 19-4-2016 09:06 AM
PETALING JAYA: Ketua Pegawai Eksekutif Rayani Air, Ravi Alagendrran bersedia untuk melepaskan seba ...

mohon dato vida amik alih..bole la sheolss produk muah2 sheolss dlm flight smbil promosi muka sheolss besar kt badan flight


hahahaa
Quote kentel 19-4-2016 09:43 AM
idakamaruddin replied at 19-4-2016 09:25 AM
mohon dato vida amik alih..bole la sheolss produk muah2 sheolss dlm flight smbil promosi muka sheo ...

siot la....aku da terbayang-bayang dah... muah muah..


Quote idakamaruddin 19-4-2016 09:44 AM
kentel replied at 19-4-2016 09:43 AM
siot la....aku da terbayang-bayang dah... muah muah..

chuolss rasa..mesti hbs la penuh iklan muka sheolls je...muah muah


Quote kentel 19-4-2016 09:46 AM
idakamaruddin replied at 19-4-2016 09:44 AM
chuolss rasa..mesti hbs la penuh iklan muka sheolls je...muah muah

pulaknya marketing guna pic close up mcm ni...lagi rasa nak tumbuk muka dia


Quote -electrifying- 19-4-2016 09:47 AM
idakamaruddin replied at 19-4-2016 09:25 AM
mohon dato vida amik alih..bole la sheolss produk muah2 sheolss dlm flight smbil promosi muka sheo ...

jgn buat psl
Quote dino 19-4-2016 09:55 AM
kentel replied at 19-4-2016 09:46 AM
pulaknya marketing guna pic close up mcm ni...lagi rasa nak tumbuk muka dia

ni logo baru

CY3AjQcUoAE_DEX.jpg

nama kasi tukar jd..... Rayani Pamoga Quteh Puteh Air Nyum Nyum
Quote nolya 19-4-2016 10:03 AM
axl_bach replied at 19-4-2016 09:17 AM
Dan yg dpt busuk dan dimomokkan adalah Islam bkn CEO hangit nih pun..... babi btol

musuh Islam ada di mana2.  Apa saja yg ada kaitan dgn Islam, bila gagal, tak elok atau busuk, Islam yg dipertanggungjawab tetapi tidak pengamalnya.
Quote idakamaruddin 19-4-2016 10:04 AM
kentel replied at 19-4-2016 09:46 AM
pulaknya marketing guna pic close up mcm ni...lagi rasa nak tumbuk muka dia

kah kah kah..

pilot xleh fokus..risau la menganggu penglihatan je
Quote idakamaruddin 19-4-2016 10:06 AM

hahaah cuba chuolss komen kt fb sheolss mohon usulkan cadangan ni..mesti sheolss pertimbangkan..

pastu dan dan mail jdt/alfi terlajak laris pn nk berebut beli share rayani ni
Quote idakamaruddin 19-4-2016 10:06 AM



choiii sgt...hbs la dia request sume benda kaler pink
Quote DeMax 19-4-2016 10:08 AM
Tuhan Hindu dah marah kat keling tak sedar diri ni....asyik menjaja agama org Melayu je keje...lain kali buat la bisnez Hindu compliance
Quote dino 19-4-2016 10:09 AM
idakamaruddin replied at 19-4-2016 10:06 AM
choiii sgt...hbs la dia request sume benda kaler pink

tagline apa yg sesuai.....

"qu terbang... qu terbang.... muahhhh".....  erkkk mcm tak best je...
Quote Jajabeans 19-4-2016 10:09 AM
kahkahakah.. pamoga rayani Qu puteh Air. Flight warna pink. all stewardess kena pakai crown.
Quote -electrifying- 19-4-2016 10:13 AM
idakamaruddin replied at 19-4-2016 10:06 AM
hahaah cuba chuolss komen kt fb sheolss mohon usulkan cadangan ni..mesti sheolss pertimbangkan..
...

xnk... hahaha

annoying. klu mail ditukar nya johor air, alif terlajak air

Lihat semua komen(95)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 11:10 AM GMT+8 , Processed in 0.109593 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top