CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Benarkah Adira Kini Mengandung?

24-2-2016 11:07 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 28716| Komen: 168

Description: "Minta maaf...buat masa ini saya tidak boleh memberikan sebarang komen
Oleh Adib ZA

Desas desus mula bergoncang mengatakan penyanyi Adira kini sedang mengandung. Namun, memetik laporan Berita Harian, Adira enggan mengulas cerita itu yang diri sudah mengandung atau tidak. 


"Minta maaf...buat masa ini saya tidak boleh memberikan sebarang komen kerana asalnya berita itu bukan keluar dari mulut kami. 

"Cuma apabila diucapkan ramai orang, ia umpama doa buat kami.




"Lagipun banyak hati yang perlu dijaga dan saya memilih untuk mengunci mulut buat sementara waktu. Harap semua faham" ujarnya. - CARI Infonet


Baca selanjutnya: Berita Harian     




13

Bagus
12

Marah
9

Terkejut
12

Sedih
19

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (82 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ajak_ajak 23-2-2016 12:30 PM
gtuh. nama ig pun _red
curlast
Quote Adeakukesah11 23-2-2016 12:34 PM
Komen laki die tu pun mengundang. Lepastu bila tanya duk konar baring taknak ngaku. Lawak
Quote tomet05 23-2-2016 12:34 PM
tahniah la kalau betul kan
Quote CrowneGlory 23-2-2016 12:35 PM
Brtmbh membara la datin red ...bukti laki dh gigih bercucuk tanam di tanah baru
Quote irdina 23-2-2016 12:35 PM
biasa la artis... memula bagi hint... bila org tanya, ko pusing satu dunia... bagi jawapan cliche
Quote blackwidowbae 23-2-2016 12:36 PM
Tahniah adira if betul mengandung

Tapi makcik ada satu soalan

Kenapa ig suami adira caption dia banyak
Najisssssss wawawawawa?
Quote halimunah 23-2-2016 12:46 PM
laki pun sama naik.....konon sayasayangkamuberdua...tapi tak jaga pun hati yang sorang lagi...seredho mana pun datin_red dimadukan mesti terusik juga hati dia dgn caption2 camtu...
Quote udadara 23-2-2016 12:47 PM
betul. Adira sedang mengandung.
Quote kikuri 23-2-2016 12:50 PM
siap dah ade _red gituh.... tahniah la kalo betoi ngandung
Quote cucuq 23-2-2016 12:52 PM
tahniah la kalo betul mengandung...cuma takut la tgok muka ko ni dira..putih melepak macam orang sakit jer
Quote doubleA 23-2-2016 12:55 PM
Amboi sampai nama ig red jugak

Adira red. Dah macam TRW plak
Quote udadara 23-2-2016 12:55 PM
mmg benar hihi.. cuma nk tgu mjlis bertndang nnti.
Quote MistrezHermanaz 23-2-2016 12:57 PM

Capture.JPG Capture2.JPG
tgk komen

Quote ubat_batok 23-2-2016 01:01 PM
kenapa adira pakai tudung mcm tak pin..maksudnya lilit gitu je..kdg2 mcm gaya org malas nak pakai tudung.
cuba pakai betul2, mesti nampak cantik..ni terus serabai
Quote sukacactus 23-2-2016 01:07 PM
Jaga hati konon
Kalau nak jaga hati, dr awal lgnl x kacau org punya
Quote tembamgirl09 23-2-2016 01:09 PM
untunglahhhh suburrr
Quote Adeakukesah11 23-2-2016 01:13 PM
btw si laki ngn bini first nya tu dah ada belum ekh?
Quote Adeakukesah11 23-2-2016 01:13 PM
*dah ada anak
Quote pichee 23-2-2016 01:17 PM
tahniah k..jaga kandungan baik2..

Lihat semua komen(168)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 05:41 AM GMT+8 , Processed in 0.173900 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top