CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Bekas Suami Yatt Hamzah, Dapat Hak Penjagaan Anak?

24-2-2016 11:35 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 21638| Komen: 87

Description: "Jujurnya, saya gembira dengan berita pernikahan Yatt ini.
Oleh Adib ZA

Pelakon Yatt Hamzah yang diberitakan bakal melangsungkan perkahwinannya minggu ini ternyata tidak memberikan kesedihan kepada bekas suaminya, Abdul Mutalib.


Melalui wawancara bersama Utusan Malaysia, Mutalib meluahkan, jujurnya dia gembira dengan berita pernikahan Yatt. 

"Jujurnya, saya gembira dengan berita pernikahan Yatt ini. Sekurang-kurangnya dia sudah ada pengganti dan ada orang boleh jaga dia.

Sedikit pun saya tidak rasa sedih dengan berita ini. Kalau Yatt temui pengganti, saya pula akan mendapat hak penjagaan penuh terhadap Nia. Itu janji kami dulu sewaktu bercerai. Sebelum ini, selagi Yatt tidak bernikah lain, Nia akan bersama saya setiap minggu pertama dan ketiga sahaja. Sebaik sahaja Yatt sah ada suami lain, saya akan menjadi penjaga sepenuhnya terhadap Nia," ujarnya yang turut memberitahu mereka ada membuat perjanjian sewaktu bercerai dahulu. - CARI Infonet


Baca selanjutnya: Utusan Malaysia




(Sumber foto: Rotikaya)

14

Bagus
9

Marah
10

Terkejut
17

Sedih
4

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (64 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ramaramu 24-2-2016 10:15 AM
x abis2 lagi ler kisah deme ni
Quote toxicated 24-2-2016 10:34 AM
ooh barter rupenye. kau nak cerai, anak kasi aku. tp talib ni muke memang tak ensem tp rasa sejuk juga tgk dia.muke org baik2
Quote sunshinelady 24-2-2016 10:38 AM
so kalau yatt kawin lain, anak ke jagaan ex-suami yg blom kawin lagi.
and, if ex-suami kawin lain, apa hak jagaan ke atas anak tu? share, share balik & pergi ke ibunye or stay dgn bapanye?
dlm kenyataan ex-suami tu takde plak ckp kalau dia plak yg kawin apa jadi kat hak jagaan anak tu. mcm selfish je.
ke aku yg rabun?
Quote cik_tonggek 24-2-2016 10:40 AM
akak rasa mesti yatt ni awal haritu ajet2 boleh kotak katikkan si talib ni
maklum lah, masa dorang kawin, talib ni diam je bila yatt dok propa kat media
skang ni, hambik kau yatt
ko cakap A, talib menyelit dgn citer B
baik ko berenti propa je yatt
konfem talib takde sebab dah nak pecahkan lobang ko lagi
Quote toxicated 24-2-2016 11:04 AM
sunshinelady replied at 24-2-2016 10:38 AM
so kalau yatt kawin lain, anak ke jagaan ex-suami yg blom kawin lagi.
and, if ex-suami kawin lain, ...

syarat nak cerai kan tu.nak sangat, bak sini anak kasi aku.lgpun mmg nak cerai sebab dh ada pucuk muda kan.
iols rasa konsep talib is, sayang anak ke sayang anak ikan?
Quote siti_kus 24-2-2016 11:07 AM
hmm.. sian budak tu. tapi better la ddk ngan bapaknya kan. mana la tau nanti dah besar segan2 pulak dengan bapak tiri soal aurat.
Quote Santeira 24-2-2016 11:13 AM
bagusla kan. baca poremer tulis yatt ni sibuk bermekap dan main tefelon jah, masa kat gerai niaga tu laki dia yg sibuk suapkan anak dan uruskan anak dia ni.
Quote Gigirl769 24-2-2016 11:13 AM
klau slh dekat ibu mmg hak jagaan si bapak yg dapat kan..btul ke???
Quote akuMNdia 24-2-2016 11:13 AM
motip bebanyak benang pasal mek yatt?? retis hotkah beliau??
Quote MH37O 24-2-2016 11:17 AM
padan muka betina sialan ni...tahniah bekas suami!!!
Quote CrowneGlory 24-2-2016 11:18 AM
Anak jd taruhan mak menggeletis...xper nanti buat la anak baru byk2
Quote ahlisihircute 24-2-2016 11:57 AM
ramainya retis bagi hak jagaan anak kat ayah bila bercerai...arni...erra...
tp elok la.....dari ceta2 tu nmp si Yatt ni pon bukan endahkan anak dia....berlakon depan repoter jer kekonon jaga anak tu...
Quote jlo 24-2-2016 12:19 PM
propa lebih yatt ni ..hmm
Quote krustykrab 24-2-2016 12:24 PM
patut la yat nak cerai, agaknya dah selera nengok muka x laki yg tak brp nak hensem banding dia yg cantik lawa jelita...

tp seriau gak lah anak pompuan duk berdua dgn bapak je 24 jam...

kalao duk dgn maknya pulak, seriau dgn pak tiri pulak
Quote awanearisu 24-2-2016 12:43 PM
majlis pernikahan yang diadakan sama dengan sambutan hari lahir anaknya nanti


bertabahlah adikku
Quote spenderterselit 24-2-2016 12:54 PM
krustykrab replied at 24-2-2016 12:24 PM
patut la yat nak cerai, agaknya dah selera nengok muka x laki yg tak brp nak hensem banding dia yg c ...


Iols bace komen chuols ni terus teringat kes nash dulu kan die bercerai sebelum kawen ngan arwah sosilawati lawiya tu.nash pun anak2 pompuan die yang bela lepas bercerai tu.

Bila dah jadi anak dara terus period anak tepon pak dia si nash camna ni huwaa huwaa apa nak buat darah apa ni.kebetulan nash ade rakaman kt tv3 so die suh kawan die iols lupa nm pmpuan tu glemer jugak dulu tapi bukan maria tunku sabri n suruh tunggu anak die kat umah tggu sampai pmpuan tu smpai and tenangkan bgtau tu period n cara pakai pad.

Kadang2 bila ank pmpuan pak yang bela ada certain2 kes camni pak takleh handle.mesti pompuan jugak yang paham pompuan
Quote -electrifying- 24-2-2016 12:55 PM
ok la tu... bgs buat syarat mcm tu
Quote beldandy 24-2-2016 12:56 PM
yg korang ni tak baca bebetul ke?
kan dia dh cakap itu janji derang masa nak cerai dulu
means yatt yg agree nak kasi hak jagaan penuh pd talib

ni duk tanya lagi mak salah anak dpt kat sapala...bapak kawin nnt apajdi kat hak jagaan anak la
dah mak kasi kat bapak maka bapak la jaga hatta kawin 4 sekalipun
Quote bambimbom 24-2-2016 01:07 PM
tingat time yatt ni nak bsalin dolu2...
kemain mekap konon nak tunjuk muke dia yg cantik kt baby...

Lihat semua komen(87)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 07:25 AM GMT+8 , Processed in 0.183125 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top