CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Penampilan Wahid Senario Kini Sangat Mengejutkan Peminat

4-2-2016 11:07 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 24212| Komen: 116

Description: Adakah dia tidak rindu untuk kembali ke dunia seni? Dan beliau menyatakan jika dia kembali semula
Oleh Izzah Abbasy

Kerinduan peminat pada pelawak berkumpulan, Senario semakin menebal setelah mereka tidak lagi bersatu dan mengadakan persembahan terbaru.

Gelagat Lan Pet Pet, Azlee dan Wahid masih lagi diingati oleh orang ramai.

Terbaru, Wahid telah mengejutkan orang ramai apabila gambar beliau tersebar di Facebook yang diambil oleh peminatnya di Masjid Bandar Baru Putra Ipoh Perak.

Menurut beliau, Wahid sering berkunjung ke masjid berkenaan bagi mendengar ceramah agama dan kuliah ilmu. Penampilan berambut panjang dan berjanggut merupakan wajah terbaru Wahid Senario.




Terdahulu, pihak Melodi pernah menemuramah Wahid dan bertanyakan soalan, adakah dia tidak rindu untuk kembali ke dunia seni? Dan beliau menyatakan jika dia kembali semula, masa berharga bersama keluarga pasti tidak seperti sekarang. Isterinya juga banyak membantu sepanjang dia tidak berada di layar seni.

Rupanya dalam diam, Wahid lebih senang mendalami ilmu agama. Pastinya ramai merindui telatah lawak bekas pengacara Melodi ini. Semoga Wahid Senario sentiasa murah rezeki dipermudahkan kehidupannya oleh SWT. - CARI Infonet 

9

Bagus
10

Marah
4

Terkejut
7

Sedih
6

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (44 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nurwa 3-2-2016 04:30 PM
teringat kata-kata wahid ni semasa kena interview melodi haritu....
Quote jerukkedondong 3-2-2016 04:35 PM
Dia pun dah bergelar Haji kan....Alhamdulillah..
Quote Ferr_Remy 3-2-2016 04:37 PM
Dlu heols la yg plg ensem dlm Senario. Skrg smua serabai
Quote panzer 3-2-2016 04:42 PM
Bagus la, tapi rambut tu lagi elok dipotong pendek
Quote MH37O 3-2-2016 04:42 PM
Ferr_Remy replied at 3-2-2016 08:37 AM
Dlu heols la yg plg ensem dlm Senario. Skrg smua serabai

hensem ke? lidah pendek dia ni...mcm ko jugak gemok pendek...wakaka...sory gurau je
Quote Ferr_Remy 3-2-2016 04:43 PM
MH37O replied at 3-2-2016 04:42 PM
hensem ke? lidah pendek dia ni...mcm ko jugak gemok pendek...wakaka...sory gurau je  ...

Iols tinggi hokeys

Quote Themilo 3-2-2016 05:01 PM
annoying wei suara dia kat Senario dulu-dulu, nak memekik jek
Quote cap_ayam 3-2-2016 05:10 PM
Mula2 fikir tu rambut ke kain
Quote smurfetz 3-2-2016 05:12 PM
kat melodi aritu kalo tak silap dia cakap dia tak keja kan? bis tu dia dok umah je ke? isteri dia keja apa?
Quote taksukapeanut 3-2-2016 05:14 PM
wahid ke tu? lain rupa bila rambut panjang macam tu.. ikat elok elok rambut tu pun takpe.
Quote azimodin 3-2-2016 05:30 PM
smurfetz replied at 3-2-2016 09:12 AM
kat melodi aritu kalo tak silap dia cakap dia tak keja kan? bis tu dia dok umah je ke? isteri dia ke ...

I rasa maksud dia "x kerja dalam bidang seni yg lagha" gitu.. sbb dia ade je terima jemputan event2 yg berkonsep islamik, jadi panel discussion agama dll.
Quote pinkzara 3-2-2016 05:48 PM
dlm melodi tu rambut dia pjg..tapi muka bersih sgt.
rambut dia ikat.
dia masih nak join hiburan lagi, tapi nak yg mcm TV alhijrah, forum agama .. gitu..
Quote piahsemah 3-2-2016 05:54 PM
smurfetz replied at 3-2-2016 05:12 PM
kat melodi aritu kalo tak silap dia cakap dia tak keja kan? bis tu dia dok umah je ke? isteri dia ke ...

Dulu wife dia keja celom n benti.wahid ada  buka kdai beskal kot kat kg dia.kalo iols x silap la,
Quote cik_tonggek 3-2-2016 05:58 PM
dah rupa indon keja kontrak pulak akak tengok
Quote CrowneGlory 3-2-2016 06:14 PM
Dr zmn melodi dh nmpk dia ke arah imej camni...cuma x serabai je
Quote sukacactus 3-2-2016 06:21 PM
Masa kat melodi pun dl dia xnak sentuh2 bkn muhrim
Quote matchstick 3-2-2016 06:44 PM
perlu ke rambut mcm kak limah gitu
Quote munchkin 3-2-2016 06:52 PM
Rambut panjang gila. Rajin dia bela rambut psnjang
Quote True-X 3-2-2016 07:03 PM
Benci aku artis yg dulu carik rejeki dalam bidang seni... bile dh beralih arah boleh pulak cakap bidang seni tu lagha...

Dah ko x laku...

Lihat semua komen(116)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 06:38 AM GMT+8 , Processed in 0.090701 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top