CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Ya Itu Saya, Tapi Kemaluan Itu Bukan Saya Punya' - Ahya u Rosli

5-2-2016 10:10 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 47036| Komen: 193

Description: Terdapat desas desus yang mengaitkan anak pelakon Normah Damanhuri, Ahya U Rosli, 29, dengan gambar separuh bogel


Oleh : Dean BZ


Kredit foto : mviralnews.blogspot.com


Terdapat desas desus yang mengaitkan anak pelakon Normah Damanhuri, Ahya U Rosli, 29, dengan gambar separuh bogel yang tersebar di laman web lucah. Ahya juga merupakan pelakon dan model.


Ahya bagaimanapun tidak terkejut apabila gambar separuh bogel miliknya tersebar di laman web lucah.  

Namun, Ahya yang pernah membintangi filem Tanda Putera menafikan gambar kemaluan yang dipaparkan adalah miliknya. 


"Saya mengaku itu adalah saya, tapi gambar kemaluan itu bukan kepunyaan saya.  Saya masih waras untuk tidak memuat naik gambar bogel di laman sosial. Lagi pula ini bukan kali pertama gambar saya disebarkan. Jadi, saya tidak kisah. 

Cuma sedikit kesal kenapa pihak terbabit mahu bersikap dengki terhadap saya," katanya kepada Harian Metro. 


Terdahulu, gambar peribadi milik Ahya itu disebarkan di laman web lucah bagi tatapan pengunjung golongan gay sejak kelmarin. 

Ahya turut mengaku dia sememangnya gemar memuat naik gambar menayang bentuk badan di laman Instagram dan Facebooknya. - CARI Infonet.




Sumber  - Harian Metro



6

Bagus
5

Marah
6

Terkejut
5

Sedih
4

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (29 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Adelisa 5-2-2016 08:59 AM
Mcm sesuatu jah awk ni dik
Quote miyamiyo 5-2-2016 09:06 AM
Tak pernah kenal pun dia nih. Baru tahu kewujudan dia hewhewhew
Quote q@2a 5-2-2016 09:07 AM
La...x knl pun...
Quote antidote 5-2-2016 09:09 AM
mane gambor nya
Quote reenz013 5-2-2016 09:12 AM
retis rupanya..awat xkenal lgsg
Quote dekmieDandy 5-2-2016 09:14 AM
kat insta dia banyak gmabr dia cemolot ngan awek dia
Quote manehnya 5-2-2016 09:19 AM
x best

sapa kesah bebird sape...
Quote hacks_oren 5-2-2016 09:20 AM
kenal maknya saja....
Quote Spiral 5-2-2016 09:26 AM
baca tajuk td ingtkan pasal samdawan
Quote rosasa 5-2-2016 09:33 AM
"Saya mengaku itu adalah saya, tapi gambar kemaluan itu bukan kepunyaan saya.



kemaluan siapa pulak
Quote epis 5-2-2016 09:45 AM
mesti ada dalam tumblr mcm samdawan juga...
Quote Shahreen74 5-2-2016 09:46 AM
gambar cummolot?? xpe mak restu.. mak kan urban...

haisshhh... apa nak jd dgn anak2 melayu islam sekrg nih.. terang2an.. leh upload gambar polok2.. gambar bogel2.. gambar cium2 ngan girlfrend/boipren.. mcam dia hidup kt dunia nih seorg.. mcm xde sedara mara.. mcm xde family.. yg penting macam xde ALLAH...
Quote adeqbelon 5-2-2016 09:52 AM
semoga mendapat hidayah...

Quote MISZZZ 5-2-2016 09:53 AM
muka dia macam sesuatu heheehehe....

tunjuk la bukti kalau bukan kau punya bebird heee... buat comparison gambar yang tersebar dengan yang live hahaha
Quote batman_2007 5-2-2016 10:16 AM
Mana gmbar..? Huhu.

Supermodel katanyehhh dia ni
Quote Siputjelly 5-2-2016 10:23 AM
lerrr anak normah rupanya. tak kenal  tapi ..

gambar mana gambar?
Quote qronaldo7 5-2-2016 10:28 AM
kalau penah nmpk pun org xkesah sbb xkenal sebelum ni
Quote bedahmulutpuaka 5-2-2016 10:32 AM
rupa pon macam sesuatu jah..
Quote prettyuglybabe 5-2-2016 10:32 AM
ada orang peduli ke (selain family or kengkawan) kalau betul?
tetiba jumpa reputs untuk deny benda yang orang tak kecoh..
attention seeker sangat..

Lihat semua komen(193)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 07:18 AM GMT+8 , Processed in 0.079562 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top