CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Arja Lee Cari Wanita Bergelar Datuk, Nak Tumpang Kesenangan Katanya

27-1-2016 10:28 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 19042| Komen: 165

Description: Nampaknya nama Arja Lee menjadi sebutan sejak kontroversi video dia berseluar dalam tersebar minggu lepas.
Oleh Adib ZA

Nampaknya nama Arja Lee menjadi sebutan sejak kontroversi video dia berseluar dalam tersebar minggu lepas. 

Dalam temubual bersama Utusan Online pula baru-baru ini, Arja dilihat memberikan kenyataan yang jujur namun agak berani, ketika ditanya tentang jodoh.


"Kalau wanita boleh mencari pasangan yang bergelar Datuk terutama dari golongan ahli perniagaan untuk menjamin kebahagiaan di samping kewangan yang stabil, kenapa golongan lelaki tidak boleh mempunyai harapan yang sama?




"Sebab itulah saya mahukan seorang wanita yang berharta, ada kedudukan supaya boleh menumpang kesenangannya. Semestinya, bukan itu sahaja ciri-ciri wanita idaman saya, malah bakal isteri haruslah cukup sifat wanitanya serta solehah.


"Kalau boleh, si dia bukanlah dari kelompok selebriti atau artis. Cukuplah sekadar berkemampuan tetapi sederhana peribadinya dari kalangan orang biasa," begitulah ujarnya.

Apa pun, kenyataan jujur ini harus dipuji, iyalah siapa yang tak mahu pasangan yang ada kedudukan dan kaya raya, kan! Namun, impaknya, tahu-tahu sahajalah daripada mereka yang bergelar 'pahlawan papan kekunci ini'. Jadi, Arja siap sedia ya. - CARI Infonet


Baca selanjutnya: Utusan Malaysia

(Sumber foto: Beautifulnara)
18

Bagus
20

Marah
9

Terkejut
15

Sedih
19

Lawak
20

Bosan

Friends Rank (101 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ubiwankelubi 27-1-2016 09:47 AM
kahkahkahkah takpalah bang.... at least ko jujur. mana2 pompuan yg kena reject selama ni tu, sendiri mau paham la
Quote mamaida28 27-1-2016 09:49 AM
jujurnya statement
Quote imransulaiman 27-1-2016 09:50 AM
Aku pun nak cari yang berharta macam DSV
Quote caramellatte 27-1-2016 09:50 AM
hahaha eloklah bang oiiiii datin2 kaya memang tunggu spesis ko sebab datuk2 kaya dah pilih retis
Quote ajurina 27-1-2016 09:52 AM
PENGIKIS PERKAHWINAN tajuk cerekarama Sabtu ni....hehehehe....terbaiklah Abg Spender!!
Quote taksukapeanut 27-1-2016 09:55 AM
bagus.. tinggi cita cita.. tapi kalau dah lelaki menumpang harta perempuan ni, dah macam perempuan tu bela biawak hidup pulak.
Quote LembingDayanti 27-1-2016 09:56 AM
nasiblah dia ni anak yatim piatu. kalau tak meraung mak dia kat rumah tgk perangai anak dia sekor ni (
Quote Duta lover 27-1-2016 09:59 AM
Actually baguslah tu
Aku sebenarnya tak faham kenapa la masih ada orang yang sanggup kawen dgn penagih dadah, mat rempit,  or ponpuan2 yg lemah dan x berdaya walaupun diri sendiri pun non hadooo


Siyes aku ckp
Bukan salah or berdosa pun kawen dgn org kaya even dia tua..haha
Lantaklah org nak ckp jadi anak ikan ke apa
Bukan org lain yg bagi kita makan pun
Hehe
Quote qronaldo7 27-1-2016 09:59 AM
cari yg sekufu sudah..

nak terus jadi kaya mimpi la

jual video timbang bebola pun xlaku
Quote d_dalia 27-1-2016 10:04 AM
jujur nya statement..
Quote d_dalia 27-1-2016 10:04 AM
cc:

@putehkundor @qqOfficial
Quote d_dalia 27-1-2016 10:06 AM
Duta lover replied at 27-1-2016 01:59 AM
Actually baguslah tu
Aku sebenarnya tak faham kenapa la masih ada orang yang sanggup kawen dgn pena ...

mungkin heshe jua lelaki yg lemah, jadi apa slhnya heshe carik pempuan yg lebih terdaya...
Quote beloomberk 27-1-2016 10:12 AM
lepas keluar video nak ala2 untuk tatapan2 gay,
teruih cakap nak cari calon perempuan yg kaya..sebab tu smpai sekrg dok single lagi.

arja lee ni sesuatukah dengan dafi af? sebab kasut dorang kat ajl sama.
Quote juliez 27-1-2016 10:13 AM
Bye bye la sis @Changa .. baik uols tumpukan perhatian dkt dell lokman je
Quote juliez 27-1-2016 10:14 AM
Arja cari la pengusaha kosmetik. Suruh datuk vida rekeman kengkawan sheols.
Quote juliez 27-1-2016 10:15 AM
Susah2 couple je dgn ponen pudin. Heshe pun kaya

@toxicated
Quote jayzzie 27-1-2016 10:16 AM
kokpin ade.. tp kene madu ngan bewak lah... mau?
Quote putehkundor 27-1-2016 10:21 AM
d_dalia replied at 27-1-2016 10:04 AM
cc:

@putehkundor @qqOfficial

Rogayah ni pernah jumpa depan2 kat food court pavilion...yg western tu.
Kat luar ok jah....tak lah nampak gayes sgt.
Body pun sedap2 jah....rela jah kak teh gesel bontot berkerak ni dgn beliau
Quote budakmanentah 27-1-2016 10:22 AM
ckp je la ko nk jadi anak ikan.kan senang

Lihat semua komen(165)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 01:56 AM GMT+8 , Processed in 0.073170 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top