CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Gambar Pre-Wedding Anzalna Pukau Mata Netizen, Sebab 'WOW' Sangat

26-1-2016 05:02 PM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 42457| Komen: 182

Description: Pelakon jelita, Anzalna Nasir dan si kacak Mohamad Hanif Mohamad Zaki telah memuatnaik gambar
Oleh Izzah Abbasy

Darah manis pasangan pelakon jelita, Anzalna Nasir dan si kacak Mohamad Hanif Mohamad Zaki telah memuatnaik gambar praperkahwinan mereka yang dijalankan di Langkawi dua minggu lalu.

Bukan sekadar diterbangkan ke sana menggunakan jet peribadi, mereka yang ditemani keluarga masing-masing sepanjang berada di pulau terbabit turut mendapat tajaan beberapa jenama mewah selain busana pereka tempatan, Ashraff Zainal, bagi menjayakan sesi penggambaran itu. Turut ditatarias oleh Emmy Agung.

Anzalna dan Hanif bakal diijabkabulkan pada 21 Februari depan, manakala dua majlis resepsi pula masing-masing akan dilangsungkan pada 27 Februari dan 3 April.

Bagi majlis pertama, pasangan ini bersepakat memilih tema perkahwinan diraja British, manakala konsep tradisional pula akan menghiasi majlis kedua.

Mereka akan mengenakan rekaan Rizalman Ibrahim, Cosry dan Rizman Ruzaini pada majlis berkenaan.

Sangat 'perfecto' gambar 'pre-wedding' Anzalna dan Hanif. Semoga perjalanan majlis yang bakal berlangsung dipermudahkan Allah SWT. Tahniah Anzalna dan Hanif! - CARI Infonet






Kredit : BH Online


19

Bagus
16

Marah
18

Terkejut
29

Sedih
32

Lawak
29

Bosan

Friends Rank (143 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote imanda 26-1-2016 04:24 PM
Wow! Cantik..gaun tuu
Quote ima_fahmy 26-1-2016 04:28 PM
xnampak pun

Quote MistrezHermanaz 26-1-2016 04:34 PM
huyoooo merahhh
Quote MissMamamia75 26-1-2016 04:35 PM


orang lawo..pakai apa pun lawo...
moga berkekalan till jannah..
Quote hanuma 26-1-2016 04:37 PM
cantik anzalna...
Quote bellaa 26-1-2016 04:38 PM
gillaaa lentik. dress merah pulak tuuu. aummmm
Quote mimieedz 26-1-2016 04:42 PM
future asben muke komersial angatttt
Quote lionsleepin 26-1-2016 04:44 PM
Cantekkkkkkkn
Quote madamjaja 26-1-2016 04:45 PM
wowwwwwwwwwwwwwwww
Quote cmf_shya 26-1-2016 04:51 PM
better dr samdawan ngn tortilla..xde adegan over2..rapat2..dh la tortilla tue bertudung..
Quote melatibiru 26-1-2016 04:54 PM
tetiba ai teringat taylor swift....wildest dreams...especially gambar kat sahara/yg ada tent tu....
Quote miawpink 26-1-2016 04:56 PM
cantik nya......
Quote taksukapeanut 26-1-2016 04:56 PM
lebih cantik gambar pre wedding anzalna dari orang yang dapat tajaan juta juta tu
Quote tomet05 26-1-2016 04:58 PM
LENTIK DEKKK
x jejak tanah seminggu nih
Quote apiang 26-1-2016 04:59 PM
mmg santek nau nau

Quote Orange_7491 26-1-2016 05:01 PM
kalo mcm ni ok lagi...xderla melekap sgtt...
Quote cikkuntum 26-1-2016 05:07 PM
tantek baju merah 2....
Quote missinpiece 26-1-2016 05:10 PM
cantik..I like
Quote cmf_premierleag 26-1-2016 05:21 PM
Sama cantik sama padan

Lihat semua komen(182)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 02:35 AM GMT+8 , Processed in 0.069967 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top