CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Amirah Dan Teman Lelaki Didakwa Hari Ini

6-1-2016 10:22 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 15356| Komen: 114

Description: Gadis 14 tahun yang telah menipu seluruh rakyat Malaysia dengan cerita penculikannya...



Oleh : Fyruz Hanna

KLANG: Gadis 14 tahun yang telah menipu seluruh rakyat Malaysia dengan cerita penculikannya didakwa dimahkamah Majistret hari ini.

Dia bersama teman lelaki yang berusia 19 tahun didakwa di bawah Seksyen 361 Kanun Keseksaan kerana menculik.

“Seorang lagi lelaki berumur 45 tahun yang turut ditahan kerana menumpangkan Nur Amirah sepanjang kehilangannya dibebaskan dan hanya dijadikan sebagai saksi pendakwaan.

“Pendakwaan akan dibuat di Mahkamah Majistret Klang kira-kira pukul 9 pagi esok,” katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Keputusan untuk mendakwa mereka dibuat sebagai pengajaran kepada semua pihak bahawa tindakan mengeluarkan kenyataan palsu adalah satu kesalahan. -CARI Infonet.

sumber: Utusan
20

Bagus
5

Marah
45

Terkejut
15

Sedih
10

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (114 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote qronaldo7 6-1-2016 10:16 AM
gud luck dik. jgn putar cite byk sgt
Quote sapp73 6-1-2016 10:21 AM
semoga jadi pengajaran...budak perempuan ni mungkin ke pusat pemulihan. Jangan sia siakan peluang kedua.
Quote fifie_olin 6-1-2016 10:23 AM
"mn ade kotak...ade kayu je "
kayu menda dik...ko dlm utan simpan ek

Quote zawara 6-1-2016 10:30 AM
Meriah new year dik
Quote caplimau 6-1-2016 10:34 AM
good luck la menjawab ye dik..
klo nk trs menipu sila beragak2 jgn smpi semua org tau ko bodoh tahap 10 k..
Quote ecahaha 6-1-2016 10:35 AM
Kenapa blurkan muka..
Quote MizzAPI 6-1-2016 10:44 AM
semoga jadi pengajaran...
Quote aderaderker 6-1-2016 10:45 AM
Motif blurkan muka?
Even bangla pun dah kenal muka ko dek
Quote kudajantan77 6-1-2016 10:48 AM
Apa pulak lakonan dia depan hakim nanti... drama sangatttt...
Quote JDT 6-1-2016 10:52 AM
Moga jadi pengajaran dan berusaha jadi yg terbaik lebih2 lagi utk keluarga fan masyarakat. Kena buat khidmat masyarakat tapi kesian pula jika kena perli je nanti..
Quote fazss 6-1-2016 10:54 AM
semoga adik amirah diberi hidayah, doakan lah dia.. kasihan la ibu bapa nya.
Quote comel91 6-1-2016 10:57 AM
qronaldo7 replied at 6-1-2016 10:16 AM
gud luck dik. jgn putar cite byk sgt

hahahah ini kelaka...

Quote qronaldo7 6-1-2016 11:02 AM
fifie_olin replied at 6-1-2016 10:23 AM
"mn ade kotak...ade kayu je "
kayu menda dik...ko dlm utan simpan ek

ingat tuh
Quote qronaldo7 6-1-2016 11:03 AM

tq sis.. hehe
Quote carly_lah 6-1-2016 11:17 AM
Carly doakan moga dia insaf, dan dia akan berbakti kepada kedua ibu bapanya... amin
Quote bluehedgehog 6-1-2016 11:20 AM
hbis la...cina tu kena sunat potong kuku
Quote sukacactus 6-1-2016 11:26 AM
Jawab baik2 dik..yg benar aje
Jgn jawab cam dlm exam dl tu
Nnt dpt E lg
Quote abangbeca 6-1-2016 11:35 AM
Naper lak budak ni kena caj... dia bukan bagi kenyataan palsu kat polis dia cuma tipu kakak bendul dia... sapa suh minah tu caya..

kalo nak kira camtu, caj la semua org lain yg menipu gak... kat porem ni pun berlambak... pm pun menipu, tpm pun menipu, menteri2 pun menipu.... kejap kata gitu kejap kata gini... apsal tak caj yg tu..
Quote pittjie 6-1-2016 11:38 AM
abangbeca replied at 6-1-2016 11:35 AM
Naper lak budak ni kena caj... dia bukan bagi kenyataan palsu kat polis dia cuma tipu kakak bendul d ...

make sense la point abangbeca ni. a'a kan .. dia tipu kakak angkat dia. bukan dia tipu buat report polis kan. hmm ...

Lihat semua komen(114)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 10:37 PM GMT+8 , Processed in 0.059894 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top