CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Saya Approve, Siapa Setuju?" - Rakan Artis Bagi ‘Hint’ Daiyan Trisha & Hun Haqeem Sedang Bercinta?

23-2-2024 09:56 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 15227| Komen: 69

Description: Video dimuat naik oleh pelakon Hun Haqeem dan Daiyan Trisha di Instagram masing-masing mendapat perhatian ramai termasuklah rakan-rakan selebriti.


Video dimuat naik oleh pelakon Hun Haqeem dan Daiyan Trisha di Instagram masing-masing mendapat perhatian ramai termasuklah rakan-rakan selebriti.

Menerusi hantaran dikongsi pelakon drama W: Two Worlds itu, mereka dilihat menyanyikan dua buah lagu berbeza iaitu Aku Dan Dirimu dan City Of Stars.

Cover lagu nyanyian mereka itu meraih perhatian ramai di platfrom media sosial berkenaan yang berpendapat mereka nampak begitu sweet bersama.

Ramai rakan artis seperti Mira Filzah, Naim Daniel, Hairul Azreen, Nelydia Senrose, Sharifah Amani dan Rashidi Ishak turut memberikan komen menyukai apa yang mereka tonton itu.



Komen-komen mereka itu pula seolah-olah memberi bayangan bahawa Daiyan dan Hun sedang bercinta atau mungkin sedang dalam fasa mengenali hati budi masing-masing.

Saya approve, siapa setuju?, komen Hairul Azreen.





Dalam pada itu, ramai peminat mengusik aktor berusia 26 tahun tersebut kerana sebelum ini Hun pernah mengakui celebrity crush dia adalah Daiyan Trisha.

Rata-ratanya berseloroh dan berkata Hun beruntung kerana kini dia bukan sahaja mengenali tetapi juga mempunyai hubungan rapat dengan celebrity crush sendiri.



Sementara itu, sesetengah peminat seperti berharap agar mereka berdua memang benar menjalinkan hubungan cinta malah ada yang mendoakan Hun dan Daiyan ke jinjang pelamin.




SUMBER : Instagram/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prince_marhaen 23-2-2024 10:03 AM
still can't unseen susu pekat qeqeem....

Quote pembacagosip 23-2-2024 10:04 AM
hello2 bapak gula memerhati
Quote Hoshhi 23-2-2024 10:21 AM
Laki ni sengaja up video tu nak cover news kena saman dgn david teo
Quote HelgaPataki 23-2-2024 10:22 AM
Haritu masa final masked singer, AC usik2 je tanya korang couple ke, Daiyan terus tepis ye, eh tak lah. So lambat lagi dekkkkk
Quote katakauu 23-2-2024 10:23 AM
pembacagosip replied at 23-2-2024 10:04 AM
hello2 bapak gula memerhati

bapak gula tlg bayau saman nnti
apadahallll
Quote KiddInc 23-2-2024 10:24 AM
bijak Hun...bilak up cover kes....

bijak Hun...

tapi Daiyan?...hurmm...red flag..
Quote Binodino 23-2-2024 10:27 AM
Sibuk je retis & netizen yang nak approve2 tu. Kau tu bukannya wali si daiyan tu pun, apatah lagi family members both sides. Over
Quote mawarkhayalan99 23-2-2024 10:35 AM
beriya ngeship sekali coverina jahh
Quote pembacagosip 23-2-2024 10:49 AM
katakauu replied at 23-2-2024 10:23 AM
bapak gula tlg bayau saman nnti
apadahallll

kan petik je la duit bapak gula
rumah pun juta2 lemon
Quote Pujangga22 23-2-2024 10:54 AM
cover mn yg patut...
Quote markonahlah 23-2-2024 10:58 AM
Tak nak kiss ke mcm dlm drama W
Quote Perawankota 23-2-2024 11:05 AM
Rashidi Ishak komen , platonic.. So, memang idoklah bercinta betui2
Quote bulalof 23-2-2024 11:06 AM
leemmmaaahhhhhhhhhh.......
Quote heythere123 23-2-2024 11:27 AM
porumer ytjt hanya memerhati dari jauh
Quote pocongkiutss 23-2-2024 11:30 AM
Sepadan jah. Tp ya lah..bapa gula memerhati
Quote aemon 23-2-2024 11:50 AM
ko ingat kesah ko macam kaka faz dgn bamtah ke?percuma sikit!marah daddy manis tau.
Quote BellaThePrinces 23-2-2024 12:00 PM
bapak gulanya di kenali kah??

tumpahkan teh ais plisss...........
Quote LadyCarefree 23-2-2024 12:09 PM
Yo robbi hakim takyahlah nyanyi. Suara macam sagat tempurung kelapa kat jalan tar.
Quote mizzmimi 23-2-2024 12:11 PM
Plot twist.. HH desperate.. apak gula offer bayokan saman.. sekali apak dual band.. terus jadik anak ikan.. gong xi gong xi gitu

Imaginasi mak sajork

Lihat semua komen(69)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 10:09 AM GMT+8 , Processed in 0.051405 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top