CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Tak Habis-Habis. Umur Saya Dah 48, Dah Bertahun Bercerai." – Rita Rudaini Rimas Orang Sekeliling Sibuk Tanya Anak-Anak Tentang Bapa

23-2-2024 10:16 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 31258| Komen: 510

Description: Tidak setuju sesetengah pihak melibatkan anak-anak dalam isu rumah tangga, pelakon Rita Rudaini akui rimas apabila sering diajukan soalan tentang bekas suaminya, Aidil Zafuan meskipun sudah lama berpi ...


Tidak setuju sesetengah pihak melibatkan anak-anak dalam isu rumah tangga, pelakon Rita Rudaini akui rimas apabila sering diajukan soalan tentang bekas suaminya, Aidil Zafuan meskipun sudah lama berpisah.

Menurut aktres berumur 48 tahun ini, dirinya masih belum bersedia untuk membuka hatinya bagi menerima pasangan baru kerana Rita masih ingin memberi fokus sepenuhnya kepada kedua anaknya.

"Bila saya dengan anak, saya rasa saya dah bahagia, dapat fokus pada anak-anak.   

"Saya nak kasih saying tu 100 peratus pada diaorang. Saya taknak bahagikan bila ada suami, kena kongsi kasih sayang."

Pada masa yang sama, ketika ditemu bual, Rita kelihatan kurang selesa apabila orang ramai sering bertanya tentang Aidil kepada anak-anaknya. Katanya, jika orang ramai benar-benar ingin tahu, tanyalah sendiri padanya dan bukan anak-anak.

"Pada orang ramai, tak perlulah ganggu emosi anak-anak. Diaorang masih budak-budak. Kalau nak sangat tanya, meh sini tanya saya."

"Bila dah tak ada tu maknanya tak ada lah. Jangan tanya-tanya. Tak habis-habis, sampai bila ni. Umur saya dah 48, dah bertahun bercerai."


Tambahan pula, ketika ditanya jika pelakon ini berharap bekas suaminya akan datang semula menjaga anak-anak, Rita dengan ringkas menjawab hal itu tidak perlu dilakukan oleh bekas suaminya kerana baginya, sudah terlambat untuk dia hadir dalam hidup mereka.

SUMBER : mStar/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ubat_batok 23-2-2024 10:41 AM
rita ni walaupun mulutnya jenis laser, tapi iols respek dia pandai bawa diri & jaga anak-anak tanpa aidilnotelo tu.

tak faham iols bapak jenis menda tah si notelo ni..
Quote isbritneybich 23-2-2024 11:58 AM
dah kau pun meratib ex laki kau 24 jam rasakan lah
Quote Parit.Hilton 23-2-2024 12:39 PM
ubat_batok replied at 23-2-2024 10:41 AM
rita ni walaupun mulutnya jenis laser, tapi iols respek dia pandai bawa diri & jaga anak-anak tanpa  ...

kalau bekas bini tak mcm si garita ni, rasanya elok ja edel jalankan tgjawab jaga anak2

dah bekas bini pun puaka sangat, koser la nak hadap
Quote faradani36 23-2-2024 01:06 PM
haaaa...haaa...nak gelak aku bila dia ni bercakap nak "belum bersedia buka hati dia utk pasangan baru"..habis tu yg boleh dia image nak anak Jepun tu ngan Qasha tu apa...propa je minah
Quote Paiya 23-2-2024 01:11 PM
belum bersedia buka hati ke tak ada yang sudi?

Quote red_velvet 23-2-2024 01:20 PM
Tertengok video dia kena interview  lalu kat tt , cameraman zoom btul2 kat muka ..dah nampak tua dah sheols ya... Leher pun berlipat dah, muka pun nampak tak cekang dah .. lumrah alam kan... Tapi aheols cantik la untuk usia hujung 40an...
Quote BellaThePrinces 23-2-2024 02:45 PM
acik percaya je akan sampai satu hari nnt anak2 akan cari edel jugak.

buat masa ni masing2 tenang2 la teruskan hidup macam biasa...sapa aje yg sanggup serah diri untuk di laser oleh wanita peghelih inih.......

Quote rayna_raynes 23-2-2024 02:56 PM
Yelah tu belum bersedia padahal takde yang nak
Quote Orenn1 23-2-2024 02:56 PM
Takde jantan sanggophadap mulottt puaka ko mak janda tak laku phukeyy kering oiiii phuiii lol kohkohkohhhh
Quote Dysania@72 23-2-2024 02:56 PM
sampai bam jamil mam laa ritrud ni meratib
Quote lilcountess 23-2-2024 03:09 PM
Parit.Hilton replied at 23-2-2024 12:39 PM
kalau bekas bini tak mcm si garita ni, rasanya elok ja edel jalankan tgjawab jaga anak2

dah bekas ...

setuju. mulut puaka sgt, siapa aja tahan. yg kesian anak-anak dialah, jadi collateral damage sbb ego mak sendiri
Quote ubat_batok 23-2-2024 03:10 PM
Parit.Hilton replied at 23-2-2024 12:39 PM
kalau bekas bini tak mcm si garita ni, rasanya elok ja edel jalankan tgjawab jaga anak2

dah bekas ...

takdelah bg iols kan. kau bapak..kau tadah jela telinga dekat ex wife yg kaki merempan ni.
tak sayang ke anak ke.

knowing rita, dia masih tak move on kan?
hahahha..dia nak ex laki dtg menyembah2 ke dia. Alih2 yg laki ni udah malas, ye lah dgn bini
baru pon ada anak dh.

tp tulah, anak2 helok cerdik & cerdas mindanya
Quote jihyomelly 23-2-2024 03:11 PM
bab jaga anak layak di puji bab lain hmmmmm
Quote keretapilaju 23-2-2024 03:29 PM
Sian gak la kat RR ni.. bela anak sorg diri.. cumanya dia kena belajar utk ignore soalan2 bodo dpd orang sekeliling sebab ramai yg tak suka bila dia bersuara.. aku paham je keadaan dia.. sebab aku pun drpd family yg berantakan.. so aku paham. Maybe dia sebenarnya dah tak hingin pun kat edil, cuma tinggal dendam.. dendam yg dia je tau..
yg aku tertanya2 skrg ni, dia ada byk job ke skrg ni? Ada bisnes ke… sebab nampak mcm rilek je.. takde masalah pokai ke apa ke…
Quote gideoncross 23-2-2024 04:11 PM
Orenn1 replied at 23-2-2024 02:56 PM
Takde jantan sanggophadap mulottt puaka ko mak janda tak laku phukeyy kering oiiii phuiii lol kohkoh ...

Cuba dia ni diam & x mroyan, xde lah org nak sibuk psl hal pribadi dia
Quote KiddInc 23-2-2024 04:14 PM
Edited by KiddInc at 23-2-2024 04:16 PM

RR ni aku tengok mmg steady la...bkn senang siak jga anak sendiri sengsorang...financially n mental kna kuat....

bab dia meroyan tu x dapek den nk nolong.....
Quote rosevelvet 23-2-2024 04:50 PM
faradani36 replied at 23-2-2024 01:06 PM
haaaa...haaa...nak gelak aku bila dia ni bercakap nak "belum bersedia buka hati dia utk pasangan bar ...

Ececeeee. Blagak suci konon. Pastu ada lg yg respek rita pndai jg diri. Baru kuar gua ka
Quote Rogue98 23-2-2024 07:52 PM
Selagi tak kahwin selagi tu lah hidup dia asyik bitter jer dgn orang lain. Esok anak2 nak kahwin pun susah sbb takde pompuan nak ibu mertua camni.
Quote Pak.dolla 23-2-2024 08:30 PM
.
.
.
bole gang dgn sendok

Lihat semua komen(510)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 07:35 AM GMT+8 , Processed in 0.122244 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top