CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Cari Lelaki Bujang, Tak Payah Nak Peningkan Kepala" – Zarina Zainuddin Titip Pesanan Buat Wanita ‘Penyondol’ Di Luar Sana

22-2-2024 05:24 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 14425| Komen: 85

Description: Pelakon berkaliber, Zarina Zainuddin tampil meluahkan rasa berang terhadap wanita yang berniat untuk menjadi ‘penyondol’ dan meruntuhkan rumah tangga orang lain.

Pelakon berkaliber, Zarina Zainuddin tampil meluahkan rasa berang terhadap wanita yang berniat untuk menjadi ‘penyondol’ dan meruntuhkan rumah tangga orang lain.

Dia juga ada memuat naik video pendek yang mengkritik kelakuan segelintir wanita yang seakan miang dan sanggup menjadi pengacau dalam rumah tangga wanita lain.


"Video ini untuk perempuan gatal yang nak kahwin dengan laki orang, merenyam kat bawah tu ingat ya tak senang nak kahwin dengan laki orang. Jadi nombor dua ni otak kena kuat, iman tak cukup, tak payah! Jadi orang gila kat rumah nanti.

"Cari lelaki bujang, tak payah nak peningkan kepala. Sampai ke tua orang akan kata kau penyondol."

Turut menjadikan kisah perkahwinannya sebagai contoh, Zarina memaklumkan bahawa takdir hidupnya sebagai isteri kedua bukan atas alasan ‘menggatal’ sebaliknya mengenali suami dengan cara yang baik.

"Kes saya lain, tak akan sama. Saya bukan nak menggatalk, saya kenal dia baik. Dia bawak saya jumpa bini dia. Dah 30 tahun saya berkahwin".

Malah, menurut Zarina, dia masih berasa bersalah kerana mengacau hak madunya dan sentiasa makan hati sepanjang perkahwinan.

"Sampai sekarang terasa berdosa kacau hak madu saya. Nak buat apa hidup asyik makan hati? Dia makan hati, saya makan hati, laki makin lama makin botak fikir hal bini bini ni. Ishh korang fikirlah sendiri".


Sekadar info, Zarina Zainuddin dan suami, Datuk Seri Raihan Wan Jaafar telah bernikah pada 13 Julai 1993. Hasil perkongsian hidup, mereka dikurniakan empat orang anak lelaki.

SUMBER : Instagram/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 22-2-2024 05:26 PM
haaaaa amazon tu dah trim ke
Quote slyfynx 22-2-2024 05:31 PM
X payah nk step into the limelight la mkcik.
Quote cranell 22-2-2024 05:40 PM
dia pun kaki sondol lagi mau nasihat orang. Ceh.

Quote tasha 22-2-2024 05:43 PM
Amboi hidung akakkkk????????????????
Quote anony-mous 22-2-2024 05:45 PM
KO TAK LAYAK NK KUPAS ISU NI
Quote Moyangkucing 22-2-2024 05:45 PM
Owh.. look who's talking..
Quote noell 22-2-2024 05:46 PM
tasha replied at 22-2-2024 05:43 PM
Amboi hidung akakkkk????????????????

awat dgn idong dia??resdong kuat ka camna??
Quote KiddInc 22-2-2024 05:49 PM
ni resdung tahap kronik akibat menahan 30thn...

agak2 la kan nk modify tu lain sangat...

peliz la jgn ckp tu ori....
Quote tay22 22-2-2024 06:05 PM
Edited by tay22 at 22-2-2024 06:06 PM

Pe kata Pn Zarina buat circle penyondol yg hot dgn controversy. Ajak IK, Marissa, ML, isteri kedua alif teega ..ha sape lagi...nasihat direct face to face.. Jumpa lah sebulan 2 kali ke. Lebih afdhol. Boleh buat podcast terus alang2.
Quote prince_marhaen 22-2-2024 06:17 PM
DIAMMMMMLAHHH SUNDALLL.... kau kawin pun sebab tok juling tu juling mata tengok gambar hutan amazon kau tu kan....kau sendiri cakap tok juling kesiannnnn kat kau lalu ajak kawin...walhal dah stim dah.. pastu cakap kawin atas dasar kesian, hujung2 mengemut anak keluar dari hutan...apooooooo~~~ sibukk je semua issue nak menyelit
Quote Binodino 22-2-2024 06:17 PM
Ironinya dia pun second wife, and masih kekal as second wife. Lainlah dia pernah mencaras & bercerai, barulah valid nasihat dia tu. Sebab bila dia nasihat camni, orang bagi paku buah keras kat dia 'alah kau pun penyondol jugak. Mujur akak madu kau terima kau'
Quote KiddInc 22-2-2024 06:21 PM
hakak penyondol...hakak penyondol...bweeeekkk...
Quote sleepandream 22-2-2024 06:51 PM
lelaki kalau kaya auto saham naik...
walaupun boyak dan dan bau2 tanah dah
pompuan kalau kaya? laki pun tacod nak dekattt
Quote Manusiabesa 22-2-2024 07:01 PM
prince_marhaen replied at 22-2-2024 06:17 PM
DIAMMMMMLAHHH SUNDALLL.... kau kawin pun sebab tok juling tu juling mata tengok gambar hutan amazon  ...

Takpaham. Kt mana nk tgok pic bidio 18x kak ina ni? Aku dgor dulu kantoi naked dia. Tp syg aku baru dilahirkan taun 2000. So mana menda tu skrg? Hutan tebeiii sgt ke?
Quote selipar_hijau 22-2-2024 07:53 PM
Lainnya muka ingatkan noniswara tadi
Quote asfaz 22-2-2024 08:03 PM
Kau beruntung la zaman kau kawin takde media sosial makcikkk. Tpi tetap la org gelar kau hutan Amazon . Rasa lagi memalukan
Quote asfaz 22-2-2024 08:05 PM
Manusiabesa replied at 22-2-2024 07:01 PM
Takpaham. Kt mana nk tgok pic bidio 18x kak ina ni? Aku dgor dulu kantoi naked dia. Tp syg aku bar ...

Tak payah la cari risau mimpi ngeri 44 hari
Quote timah03 22-2-2024 08:05 PM
Manusiabesa replied at 22-2-2024 07:01 PM
Takpaham. Kt mana nk tgok pic bidio 18x kak ina ni? Aku dgor dulu kantoi naked dia. Tp syg aku bar ...

Google je dikk... Masih ada...
Quote timah03 22-2-2024 08:07 PM
Dia penyondol ke... Rasanya dia kena kahwin dgn orang tua tu kan...orang tua tu kira kenalan mak dia...
Mak dia kenen kan... Sebab viral gmbar Amazon tu...

Lihat semua komen(85)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 07:31 AM GMT+8 , Processed in 0.061826 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top