CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 12902|Reply: 85

"Cari Lelaki Bujang, Tak Payah Nak Peningkan Kepala" – Zarina Zainuddin Titip Pesanan Buat Wanita ‘Penyondol’ Di Luar Sana

  [Copy link]
Post time 22-2-2024 05:24 PM | Show all posts |Read mode




Pelakon berkaliber, Zarina Zainuddin tampil meluahkan rasa berang terhadap wanita yang berniat untuk menjadi ‘penyondol’ dan meruntuhkan rumah tangga orang lain.


Dia juga ada memuat naik video pendek yang mengkritik kelakuan segelintir wanita yang seakan miang dan sanggup menjadi pengacau dalam rumah tangga wanita lain.


  



"Video ini untuk perempuan gatal yang nak kahwin dengan laki orang, merenyam kat bawah tu ingat ya tak senang nak kahwin dengan laki orang. Jadi nombor dua ni otak kena kuat, iman tak cukup, tak payah! Jadi orang gila kat rumah nanti.


"Cari lelaki bujang, tak payah nak peningkan kepala. Sampai ke tua orang akan kata kau penyondol."


Turut menjadikan kisah perkahwinannya sebagai contoh, Zarina memaklumkan bahawa takdir hidupnya sebagai isteri kedua bukan atas alasan ‘menggatal’ sebaliknya mengenali suami dengan cara yang baik.


"Kes saya lain, tak akan sama. Saya bukan nak menggatalk, saya kenal dia baik. Dia bawak saya jumpa bini dia. Dah 30 tahun saya berkahwin".


Malah, menurut Zarina, dia masih berasa bersalah kerana mengacau hak madunya dan sentiasa makan hati sepanjang perkahwinan.


"Sampai sekarang terasa berdosa kacau hak madu saya. Nak buat apa hidup asyik makan hati? Dia makan hati, saya makan hati, laki makin lama makin botak fikir hal bini bini ni. Ishh korang fikirlah sendiri".


  



Sekadar info, Zarina Zainuddin dan suami, Datuk Seri Raihan Wan Jaafar telah bernikah pada 13 Julai 1993. Hasil perkongsian hidup, mereka dikurniakan empat orang anak lelaki.


SUMBER : Instagram/Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2024 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
haaaaa amazon tu dah trim ke
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 05:31 PM | Show all posts
X payah nk step into the limelight la mkcik.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 05:40 PM | Show all posts
dia pun kaki sondol lagi mau nasihat orang. Ceh.

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi hidung akakkkk????????????????
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
KO TAK LAYAK NK KUPAS ISU NI
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-2-2024 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Owh.. look who's talking..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 05:46 PM | Show all posts
tasha replied at 22-2-2024 05:43 PM
Amboi hidung akakkkk????????????????

awat dgn idong dia??resdong kuat ka camna??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2024 05:49 PM | Show all posts
ni resdung tahap kronik akibat menahan 30thn...

agak2 la kan nk modify tu lain sangat...

peliz la jgn ckp tu ori....
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tay22 at 22-2-2024 06:06 PM

Pe kata Pn Zarina buat circle penyondol yg hot dgn controversy. Ajak IK, Marissa, ML, isteri kedua alif teega ..ha sape lagi...nasihat direct face to face.. Jumpa lah sebulan 2 kali ke. Lebih afdhol. Boleh buat podcast terus alang2.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 06:17 PM | Show all posts
DIAMMMMMLAHHH SUNDALLL.... kau kawin pun sebab tok juling tu juling mata tengok gambar hutan amazon kau tu kan....kau sendiri cakap tok juling kesiannnnn kat kau lalu ajak kawin...walhal dah stim dah.. pastu cakap kawin atas dasar kesian, hujung2 mengemut anak keluar dari hutan...apooooooo~~~ sibukk je semua issue nak menyelit
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ironinya dia pun second wife, and masih kekal as second wife. Lainlah dia pernah mencaras & bercerai, barulah valid nasihat dia tu. Sebab bila dia nasihat camni, orang bagi paku buah keras kat dia 'alah kau pun penyondol jugak. Mujur akak madu kau terima kau'
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 06:21 PM | Show all posts
hakak penyondol...hakak penyondol...bweeeekkk...
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 06:51 PM | Show all posts
lelaki kalau kaya auto saham naik...
walaupun boyak dan dan bau2 tanah dah
pompuan kalau kaya? laki pun tacod nak dekattt
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen replied at 22-2-2024 06:17 PM
DIAMMMMMLAHHH SUNDALLL.... kau kawin pun sebab tok juling tu juling mata tengok gambar hutan amazon  ...

Takpaham. Kt mana nk tgok pic bidio 18x kak ina ni? Aku dgor dulu kantoi naked dia. Tp syg aku baru dilahirkan taun 2000. So mana menda tu skrg? Hutan tebeiii sgt ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Lainnya muka ingatkan noniswara tadi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2024 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau beruntung la zaman kau kawin takde media sosial makcikkk. Tpi tetap la org gelar kau hutan Amazon . Rasa lagi memalukan
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 22-2-2024 07:01 PM
Takpaham. Kt mana nk tgok pic bidio 18x kak ina ni? Aku dgor dulu kantoi naked dia. Tp syg aku bar ...

Tak payah la cari risau mimpi ngeri 44 hari
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 22-2-2024 07:01 PM
Takpaham. Kt mana nk tgok pic bidio 18x kak ina ni? Aku dgor dulu kantoi naked dia. Tp syg aku bar ...

Google je dikk... Masih ada...
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia penyondol ke... Rasanya dia kena kahwin dgn orang tua tu kan...orang tua tu kira kenalan mak dia...
Mak dia kenen kan... Sebab viral gmbar Amazon tu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

23-4-2024 06:31 AM GMT+8 , Processed in 0.068209 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list