CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Amerika Belum Hubungi Malaysia Berhubung Siasatan Najib - Timbalan IGP

23-9-2015 05:10 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 6026| Komen: 26

Description: Polis Malaysia masih belum dihubungi pihak berkuasa Amerika Syarikat (AS) berhubung siasatan jemaah juri persekutuan negara itu terhadap Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak dan beberapa pihak lagi.


sumber foto : http://www.themalaysiantimes.com.my/



Polis Malaysia masih belum dihubungi pihak berkuasa Amerika Syarikat (AS) berhubung siasatan jemaah juri persekutuan negara itu terhadap Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak dan beberapa pihak lagi.


Timbalan Ketua Polis Negara Noor Rashid Ibrahim berkata pihaknya juga tidak pasti berkaitan siasatan itu kerana maklumat diterima hanya berdasarkan laporan media.


Beliau berkata, jika siasatan dilakukan sudah tentu polis Malaysia akan dihubungi tetapi perkara itu belum berlaku.


Justeru, sukar untuk beliau mengulas perkembangan itu, tambah Noor Rashid.


New York Times (NYT) semalam melaporkan jemaah juri persekutuan AS sedang meneliti dakwaan rasuah melibatkan Najib dan beberapa individu yang dekat dengannya.



Berita Selanjutnya : malaysiakini.com
16

Bagus
8

Marah
10

Terkejut
15

Sedih
12

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (68 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote wwwvvvwww 23-9-2015 05:20 PM
Kipidap. Dongibab
Quote bluehedgehog 23-9-2015 05:21 PM
eh? nape timbalan yg bercakap?
selalunya ketua twitter paling kepo dlm hal2 gini
Quote Alf_Ramsey 23-9-2015 09:11 PM
Harap najib bg kerja sama
Quote zidane_ziege 23-9-2015 09:42 PM
nk tangkap boss kn bgtau macai dulu ke?
Quote menjad 23-9-2015 10:36 PM
bluehedgehog replied at 23-9-2015 05:21 PM
eh? nape timbalan yg bercakap?
selalunya ketua twitter paling kepo dlm hal2 gini

gi naik haji lar
Quote underground 23-9-2015 10:49 PM

baru nak ckp KPN tgh buat haji sebilik dgn MAZA atas jemputan raja gohead gostan apa nama ntah..
Quote kelapaparut 23-9-2015 11:08 PM
underground replied at 23-9-2015 10:49 PM
baru nak ckp KPN tgh buat haji sebilik dgn MAZA atas jemputan raja gohead gostan apa nama ntah..

Kpn tu sebilik dgn dr maza, balik msia nanti kene tangkap dr maza sbb hasutan dlm fb, xtaula kpn tu hati kering ke x..
Quote ice_sky92 23-9-2015 11:19 PM
#tangkapNajib
#tangkapNajib
#tangkapNajib
Quote famri7 23-9-2015 11:34 PM
Ujung3 ummah kaper kokeshen jua yang menegakkan keadilan..terpancar terik kan sis siapa yang dipihak benar.
Quote wwwvvvwww 24-9-2015 02:58 AM
Ummah cuckold suka siasat ek ? Bagus lah. Pastikan Jho Low ditangkap
Quote Otaku85 24-9-2015 03:05 AM
Diharapkan agen Mossad atau CIA masuk Malaysia kasi tembak dia terus
Quote Lina66 24-9-2015 06:16 AM
Malu nye sampai kafirun yg nak buat siasatan keatas negara so call Islam

Harap2 kaum kafirun ni dpt menegakkan keadilan pada org melayu malaysia..
Nak harapkan melayu malaysia ..balik2 nak jaga maruah melayu..protect ppl.. berarak sane sini....ugut sane sini.... one sen no used..
Quote TuntungReturn 24-9-2015 08:27 AM
depa kata klo najib p luar negara kene tangkap, elok je najib pi london. ke najib pi london taun lepas?
Quote XxNotTruexX 24-9-2015 10:39 AM
Wooow ... Bangganya jadi rakyat Malaysia .... PM (Boss Ketuanan Melayu)  dicarik-carik di banyak negara .....confirm-lah Najib bukan manusia biasa ... tetapi kekasih Allah .....
Quote wwwvvvwww 24-9-2015 03:04 PM
Kenapa cina yang cuma dapat upah beratus juta dolar saja disiasat ? Tuan-tuan melayu mereka yang songlap berbilion dollar seorang tak dapat dikesan langsung. Ini tak adil
Itu laa .Lain kali dah subahat songlap jangan menunjuk sangat. Berpesta, beli kondo, mahal sana sini. Tiru lah macam tuan tuan melayu. Diam diaam saja
Quote wwwvvvwww 26-9-2015 12:31 AM
Lina66 replied at 24-9-2015 06:16 AM
Malu nye sampai kafirun yg nak buat siasatan keatas negara so call Islam

Harap2 kaum kafiru ...

Melayu singapura sedar la diri sikit. Asyik berkhayal tentang orang lain tapi nasib sendiri ibarat telur di hujung tanduk
Quote wwwvvvwww 26-9-2015 11:49 AM
Aku cuma malu dengan kejakunan Jamal Yunos dungu saja
Quote tritium 26-9-2015 02:36 PM
Boleh siasat di negara sendiri shj. Di msia fbi takada kuasa
Quote dani-rox 26-9-2015 03:46 PM
Takda maknanya FBI dan DOJ nak kongsi maklumat. Lagipun jurisdiction dia org kan siasat dlm US sajork, yg dok dlm negara tu la yg disiasat dulu. Selow2 kayuh...

Lihat semua komen(26)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-9-2023 11:00 AM GMT+8 , Processed in 0.538412 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top