CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Dr M: 'Bercakap Tentang 1MDB Kini Jenayah'

31-7-2015 02:56 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 6130| Komen: 23

Description: dahulu lantang membicarakan mengenai isu 1MDB kini berdiam dan enggan memberi sebarang bentuk komen mengenai isu 1MDB....
Oleh : Fyruz Hanna

Sumber foto: antaranews.com


Bekas Perdana Menteri yang dahulu lantang membicarakan mengenai isu 1MDB kini berdiam dan enggan memberi sebarang bentuk komen mengenai isu 1MDB.

Dengan sinis, mantan PM itu menjawab"

"Saya cuma nak beri amaran kepada anda, saya tak boleh memberi komen mengenai 1MDB kerana bercakap mengenai 1MDB kini suatu jenayah," katanya ketika ditanya wartawan Malaysiakini mengenainya.

Dipetik dari Malaysiakini, Dr Mahathir juga mengaku telah melihat rakaman video Tan Sri Muhyiddin Yassin mengenai dana RM2.6 billion yang diterima Najib.

23

Bagus
11

Marah
19

Terkejut
17

Sedih
28

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (116 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote DeMax 31-7-2015 11:47 AM
Bila nak tangkap Madey
Quote dcruins 31-7-2015 11:50 AM
bagus lah kalau sudah jadi kes jenayah, dah betul2 jadi kes jenayah ke?? dah ada yang buat report polis dan fail kes sebenar??? kalau belum cepat2 lah, ni yang claim ada bukti tu tunggu apa lagi?? nak jual paper jer memanjang "trial by media" jerrr ke???....
Quote munchkin 31-7-2015 11:53 AM
kan dah warning siapa bercakap kena tangkap
Quote lurve82 31-7-2015 11:55 AM
lpas ni Tun akan senyap je ke?
Quote NAT_11 31-7-2015 11:58 AM
Bukan jah cakap pasal 1MDB 'JENAYAH BERAT' . bahkan duit BERBILLION
masok dalam private akaun, tak boleh dipersoalkan - JENAYAH!........
Quote miabebe 31-7-2015 12:06 PM
Makin hari makin geram nan jibby n rossy
Quote cancer_files 31-7-2015 12:07 PM
miabebe replied at 31-7-2015 11:06 AM
Makin hari makin geram nan jibby n rossy

geram tapi emoticon malu2 gitu, sis...
Quote NAT_11 31-7-2015 12:13 PM
miabebe posted on 31-7-2015 12:06 PM
Makin hari makin geram nan jibby n rossy

Bebeh.....ko patot guna emotik yang ni:
Quote nolya 31-7-2015 12:14 PM
dcruins replied at 31-7-2015 11:50 AM
bagus lah kalau sudah jadi kes jenayah, dah betul2 jadi kes jenayah ke?? dah ada yang buat report po ...

Kau pula kura2 dlm perahu. Nak buat repot polis?, kau dituduh memfitnah dan nak jatuhkan kerajaan. Rakyat baru nak kata satu jenayah, rakyat dah dikatakan buat jenayah.  Pengampu sangatlah.....
Quote famri7 31-7-2015 12:22 PM
Bertakbir jah sis dari pagi smpai petang..
Quote dcruins 31-7-2015 12:23 PM
nolya replied at 31-7-2015 12:14 PM
Kau pula kura2 dlm perahu. Nak buat repot polis?, kau dituduh memfitnah dan nak jatuhkan kerajaan ...

yang claim ada bukti tu nak takut apa, nak tunggu apa lagi?? selagi tak jadi kes jenayah macamana bank2 yang berkaitan kes termasuk central bank nak keluar kan statement??cuba kalau dah jadi kes jenayah, bank2 berkaitan terpaksa lah bagi data2 tu semua sebab dah ada warrant yang sah...

sampai bila nak trial by media??? mana satu yang betul mana tak??.....
Quote miabebe 31-7-2015 12:23 PM
cancer_files replied at 31-7-2015 12:07 PM
geram tapi emoticon malu2 gitu, sis...

Trademark mia tu tabley lari...kihkihkih...
Quote miabebe 31-7-2015 12:24 PM
NAT_11 replied at 31-7-2015 12:13 PM
Bebeh.....ko patot guna emotik yang ni:

Ahahahahaha...

Maap kn mia..next time mia gune...hihih.
Quote cak! 31-7-2015 12:26 PM
selagi penjilat dari umno ramai2 jilat najib apa kita leh buat..undi 47% yg tentukan

rakyat felda pprt utan banat yg tentukan nasib negara ...sadisss
Quote wallflower 31-7-2015 12:35 PM
Mia ni jantan mana ya segenap thread mencapub
Quote yusryimran 31-7-2015 12:38 PM
mungkin umno members tidak akan comments apa2 pasal ni but trust me.. ianya akan dizahirkan semasa mengundi di PRU akan dtg @ that time Jibby jangan menyesal ekkk
Quote Tlalu 31-7-2015 12:47 PM
dcruins replied at 31-7-2015 12:23 PM
yang claim ada bukti tu nak takut apa, nak tunggu apa lagi?? selagi tak jadi kes jenayah macamana  ...

takut tak sempat nak tunjuk buti..kena bom hehehe
Quote missus_meow 31-7-2015 01:53 PM
Org menunggu komen chedet, but he has been silent .... menunggu org2 itu to make more mistakes ....
Quote amansihat 31-7-2015 02:01 PM
chedet puji puji zahid.akak suspek zahid akan jadi pm n mhyeden akan jadi tpm kalau boleh betray najip in progress..zahid tu ada can backstab

Lihat semua komen(23)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 01:00 PM GMT+8 , Processed in 0.086796 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top