CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tan Sri Michelle Yeoh Umum Perkahwinan

31-7-2015 03:12 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 11629| Komen: 63

Description: Selepas mengikat tali pertunangan sejak 2005, pelakon Hollywood kelahiran Malaysia, Tan Sri Michelle Yeoh akhirnya mengumumkan akan mengakhiri status solonya dan berkahwin dengan tunangnya, Jean Todt.
Oleh Adib Za

Selepas mengikat tali pertunangan sejak 2005, pelakon Hollywood kelahiran Malaysia, Tan Sri Michelle Yeoh akhirnya mengumumkan akan mengakhiri status solonya dan berkahwin dengan tunangnya, Jean Todt.


(Sumber foto: Hype.my)


Tunang Michelle itu merupakan Presiden Persekutuan Automobil Antarabangsa (FIA).

Majlis perkahwinan itu dijangka bakal berlangsung pada hujung tahun ini di mana Michelle dikhabarkan akan mengadakan majlis resepsi di Malaysia dan juga Hong Kong. - CARI Infonet

7

Bagus
27

Marah
5

Terkejut
13

Sedih
24

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (91 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote August 29-7-2015 05:43 PM
lamanya bertunang
Quote sukacactus 29-7-2015 05:45 PM
Eh bkn dah selalu kawin ke
Quote RUZANA 29-7-2015 05:50 PM
dah nak monopos baru kawen
Quote mawar_pink 29-7-2015 05:54 PM
Amboi 10thn bertunang...to xheran pon sbb bertunang pon mcm dh kawen..
Quote sgbuloh 29-7-2015 06:15 PM
lorr.. aku ingatkan dia dah tawen dengan uncle todt tu.
Quote alesandra 29-7-2015 06:22 PM
pape jelaa... semoga bahagia seadanya...
Quote Felycya 29-7-2015 06:22 PM
kawen sulaaa...

nikah bulum...


Quote watachiwa 29-7-2015 06:43 PM
aiyya 50 tahun sudah lor
Quote saladin780 29-7-2015 06:43 PM
sukacactus replied at 29-7-2015 05:45 PM
Eh bkn dah selalu kawin ke

kawin dah..nikah je belum
Quote doubleA 29-7-2015 06:48 PM
mampoooo bertunang sejak 2005?
Quote hanakikan 29-7-2015 06:57 PM
Harap2 ada menu nasi kandar ganja ipoh masa majlis resepsi dorang
Quote kukulangau 29-7-2015 07:03 PM
hanakikan replied at 29-7-2015 06:57 PM
Harap2 ada menu nasi kandar ganja ipoh masa majlis resepsi dorang

dorang jamu dim sum kot
halal punya la sebab ramai dato datin melayu akan attend
Quote Farini 29-7-2015 07:15 PM
tahniah ler, lama btul bertunang.
Quote sepitsiput 29-7-2015 07:19 PM
Rumah dia kat terengganu masih ada kan? Itu hari meols jalan2 kt KT org sana ckp kat pulau tetengah town tu ada rumah misel yoh
Quote makneng 29-7-2015 07:31 PM
Keles sgt aunty misel yoh buat resepsi kat msia n hk.  
Quote imransulaiman 29-7-2015 07:33 PM
Berapa umur tunang dia ni?


*dah tan sri rupanya dia....
Quote mizzmimi 29-7-2015 07:51 PM
10 tahun tunang.. Mampoo?
Quote lavender_aqua 29-7-2015 08:24 PM

69 tahun

Quote de_ikea 29-7-2015 09:09 PM
Tahniah datuk michelle yeoh dan datin todt.

Lihat semua komen(63)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 07:49 AM GMT+8 , Processed in 0.082946 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top