CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Wow Laku Keras! Fazura Lancar Koleksi Tudung Terbaharu Semalam, Banyak Sudah "Sold Out"

26-11-2022 01:15 PM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 7999| Komen: 61

Description: Semalam, pelakon jelita Nur Fazura sekali lagi melancarkan koleksi tudung terbaharunya yang dinanti-nantikan peminat.



Semalam, pelakon jelita Nur Fazura sekali lagi melancarkan koleksi tudung terbaharunya yang dinanti-nantikan peminat.

Gemar memilih jam 3 petang sebagai waktu pelancaran tudungnya, kali ini Fazura mengeluarkan dua koleksi terbaru iaitu Koleksi Bayu Rindu dan juga Koleksi Mutiara Fazura.




Hasil tinjauan di laman sesawang fazbulous.com, banyak koleksi terbarunya itu sudah "sold out" walaupun belum sampai satu hari dilancarkan.

Antara koleksi yang sudah kehabisan stok adalah Tudung Fazura Kenangan Halaman, Dilara Kalbu, Dusty Pink, Mutiara Kaviar, Mutiara Kelabu, Mutiara Lembut dan Mutiara Lilac. 

Wow laku keras! Memang tak disangkal lagi tudung Fazura sentiasa menjadi rebutan ramai.  Lagi pun harga yang ditawarkan adalah mampu milik.


Semua koleksi tudung terbaru itu dijual dengan harga serendah RM27 setiap satu. - CARI




Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hyie 26-11-2022 01:11 PM
kelas gitu nyah
Quote Beribear 26-11-2022 01:28 PM
Pakai tudung bentuk oval dlm live tu cantik drpd yg selalu faz pakai bentuk muka bulat gitu. Tp yg bentuk oval tu fav boleh kedepan kan sikit tutup inner dlm tu
Quote ciwelireng 26-11-2022 01:32 PM
Nipis tak?
Quote misszaitun 26-11-2022 01:33 PM
tudung macam ni tengok bentuk muka jugak sesuai ke tak..faz mestilah cantik sebab memang dia cantik
Quote Nozot 26-11-2022 01:34 PM
ciwelireng replied at 26-11-2022 01:32 PM
Nipis tak?

Tak nipis..ok ja
Quote mohabbatein 26-11-2022 01:49 PM
Mohon faz hadiahkan tudung kat isteri pm..nak tengok kak wan pakai mesti helok
Quote Piramida 26-11-2022 01:54 PM
Video promosi directed by husband dia pun nampak ok jugak.
Quote Parit.Hilton 26-11-2022 03:06 PM
aku suka pakai tudung bawal bercorak. tapi susah nak cari yg bahagian atas dahi yg tak bercorak

Quote codenamedream 26-11-2022 03:23 PM
Piramida replied at 26-11-2022 01:54 PM
Video promosi directed by husband dia pun nampak ok jugak.

Yang penting x nampak bodoh ya.
Quote LadyCarefree 26-11-2022 03:32 PM
ciwelireng replied at 26-11-2022 12:32 PM
Nipis tak?

tengok je gambar yg mutiara kaviar tu. kalau org lain jual tudung senipis kulit bawang tu tutup dada/bahu macam tu mampos kena hentam.
Quote LadyCarefree 26-11-2022 03:36 PM
Edited by LadyCarefree at 26-11-2022 02:37 PM
codenamedream replied at 26-11-2022 02:23 PM
Yang penting x nampak bodoh ya.


Sbb lakinya taklah bodoh dan biniknya pelakon yg bagus. Budget pun baik punya tu team dia hasilkan yg elok. As compared to iklan si anak didik jijan si tya tu. Yg kapel iklan cringey segala tu goes without saying la terserlah  bangang je idea, skrip dan lakonan. tp yg launching professional buat punya ok cantik mcm yg latest bambi tu cantik gaklah. Rasanya kalau si pubird tu masuk campur yg hauk sehauk kapsyen2 dan percakapan dia.
Quote Hoshhi 26-11-2022 03:39 PM
Edited by Hoshhi at 26-11-2022 03:41 PM
LadyCarefree:  Edited by LadyCarefree at 26- ...

Iklan paling bodoh iklan jahtek dengan bininya. Nombor dua paling bodoh iklan tya. Dua dua bodoh. Otak letak dekat lutut termasuk benak benak jahtek
Quote Hoshhi 26-11-2022 03:43 PM
Iklan paling bodoh di dunia ialah iklan jahtek dengan pubird promote detox bodoh tu sambil terbang terbang wakakakakaka. Iklan kelas bawahan. Sesuailah dengan jahtek tu
Quote Gugucat 26-11-2022 03:43 PM
Iolls dh grab 5 psg koleksi ni. Waktu dia buat live lawa betol ye
Quote Gugucat 26-11-2022 03:45 PM
Piramida replied at 26-11-2022 01:54 PM
Video promosi directed by husband dia pun nampak ok jugak.

Nmpk mahal video tu. Bukan cokia2
Quote Rogue98 26-11-2022 03:45 PM
Sweet and cantik Faz ...
Aku tengok yg bawal exclusive tu asik duk iklan kan Nurul izzah pakai tudung dia. Guna habis2an. Padahal Nurul izzah tu aku rasa lagi sesuai pakai tudung Faz yg simple n humble ni.
Quote Masukkeluar 26-11-2022 03:57 PM
LadyCarefree replied at 26-11-2022 03:36 PM
Sbb lakinya taklah bodoh dan biniknya pelakon yg bagus. Budget pun baik punya tu team dia hasilkan ...

yg tu bisnes naelofar..bkn puyu tak hbis sekolah punya. mmg la nmpk class. hahaha
Quote Piramida 26-11-2022 04:02 PM
LadyCarefree replied at 26-11-2022 03:36 PM
Sbb lakinya taklah bodoh dan biniknya pelakon yg bagus. Budget pun baik punya tu team dia hasilkan ...

Yg Faz ni promo materials buat kat Bali. Nampak lah seriousnya, bkn main2.

Yg bambi tu under tudung, harus lah company sskjp uruskan.
Kalau promo product kedai2 acheh ke laut dlm. Murahan dan merepek2.
Quote missHaidiD 26-11-2022 04:44 PM
Bawal plain tu cntik2. Tp skrg aku nk pakai bawal satin. Menggila aku beli kt tiktok. Tgu gaji ni aku borong lg semua koleksi warna coklat.

Lihat semua komen(61)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 07:50 AM GMT+8 , Processed in 0.249060 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top